За Коледа и купихме люлка на стойка,кукла която пълзи и бърбори и пее.От куклата е НЕвпечатлена,а по скоро изплашена.Вече не я пускам,а тя като я види се дърпа назад
),от гракащи,мяучещи и лаещи плюшени играчки.Доколкото чета, децата на наейната възраст искрено се забавляват с такива неща,да но нашето дете -не.Има ли такива бъзливковци в отбора като Вяра?На люлката ще ви покажа как седи след малко, като сваля снимките от апарата

Баба и и купи огромен плюшен мечок,много сладурски,но и той си чака реда да бъзде забелязан

А вие какво купихте на зетче и сестричка за Коледа?
Лили,ами щом като няма друга алтернатива за детенце мисля че чуденката ти е излишна.НАпълно те разбирам за лоялността,но след като казваш, че това освен да ти отнеме времето с малката други ползи няма да ти донесе простоооо.......
Ти си решаваш де,дано не съм крайна в изказването си
Захрани ли Еми с ч.дроб или риба?Как го прие?Бягам,че прахосмукачката ме чака и съм оставила Вяра на бабата,а аз уж чистя в момента

на всички.
Колко е пораснала малката ми кукла
.
Моите по 5-6 правят само
Но го скрих за една седмица, после като го извадих го хареса много изведнъж и си го разнасяше навсякъде 
Ако някоя има друго предложение на място, което става за деца да сподели, ще бъда много благодарна
Честно казано и с други деца ме е страх да ги събирам, нвай-вече такива, които ходят на ясла и в детска градина

В Радисън (май там ти е най-близо) имат магазинче, пробвай някое парче ти да си кажеш.
не бях ги виждала от ,както излязох майнчиство.Тропнах две ,три хорца .Изкарах си страхотно ,не бях излизала от векове
.
Направо не ми се говори.През деня спи два пъти ,по половин час . А вечер ми е заспивал и в 1:00ч