Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 164
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Мишленце,снаха Вяра е много пъргава напоследък,но вече ми се струва, че скоро сама няма да се пусне за повече от 10-тина крачки които по принцип си прави без да я държа.Много е страхлива милата и ако усети че нея държа моментално търси опора.Вече регистрирахме няколко падания,които не се разминаха без рев,но.... юнак без рана не може Mr. Green
За Коледа и купихме люлка на стойка,кукла която пълзи и бърбори и пее.От куклата е НЕвпечатлена,а по скоро изплашена.Вече не я пускам,а тя като я види се дърпа назад Rolling Eyes Абе от всичко я е страх - ако някой кихне изведнъж тя писва (вече сме забранили да се киха в къщи Joy),от гракащи,мяучещи и лаещи плюшени играчки.Доколкото чета, децата на наейната възраст искрено се забавляват с такива неща,да но нашето дете -не.Има ли такива бъзливковци в отбора като Вяра?
На люлката ще ви покажа как седи след малко, като сваля снимките от апарата hahaha
Баба и и купи огромен плюшен мечок,много сладурски,но и той си чака реда да бъзде забелязан Sunglasses
А вие какво купихте на зетче и сестричка за Коледа?

Лили,ами щом като няма друга алтернатива за детенце мисля че чуденката ти е излишна.НАпълно те разбирам за лоялността,но след като казваш, че това освен да ти отнеме времето с малката други ползи няма да ти донесе простоооо....... Thinking Ти си решаваш де,дано не съм крайна в изказването си Peace Захрани ли Еми с ч.дроб или риба?Как го прие?

Бягам,че прахосмукачката ме чака и съм оставила Вяра на бабата,а аз уж чистя в момента  hahaha Joy

# 46
Здравейте,

ние пак сме на гости - и мама веднага се е лепнала за компа  Laughing Ама, като толкова много ми липсвате - така ще е  Heart Eyes

Калоян е много доволен като идем някъде при дечица - тича, смее се вика, крие се... Голяма забава  Laughing

За четирикратното хранене - и ние сигурно скоро ще минем на такова, защото сутрин взе да се пооспива за щастие на мама.

Момичета, забравих за благотворителния базар - чак като видях по новините се сетих  Embarassed А, така исках да си купя нещо (нали не смогнах нищо да направя  Confused). Другата година обаче съм твърдо решена да подготвя нещичко  Naughty

За коледните подаръци - мисля да взема на Калоян къща в която да влиза, защото това много му харесва.

За изгорените ръчички на бебока (извинявайте забравих от кого е постинга, че четох бързо) - и аз така като малка съм си горила дланите - сега всичко е ОК, нямам белези и последствия. Дано и малкото сладурче бързо се оправи.

Целувки и  Hug на всички.

Пожелавам на всички болнички да оздравяват бързо!

# 47
Здравейте, милички!!!

Али днес става на 11 месеца Simple Smile Колко е пораснала малката ми кукла  Heart Eyes

Искам скромно да ви почерпя по този повод:

Аз пък днес се отдадох на Коледно пазаруване - ехеееее голям кеф.Оставих бебка на татко й и цял ден се мотах по магазините.Купих на Али много сладка грейка с яке, на мен разни дрешки и бельо , подаръци за бабите и дядовците и естествено за мъжа ми ... Абе колкото пари имах ги похарчих  Mr. Green И съм много доволна - смесих се малко с хората, с коледната атмосфера навън, пих едно кафе с майка ми и беше супер  Mr. Green

Това е от нас.Поздрави на всички и приятна вечер  Hug

# 48
Честит мини ден на Али!Все така пъргавка и послушна Wink да бъде и най-вече от здраве да не се отърве! Hug
Вили4ка,ама много добър релакс си си спретнала днес.Да са ви честити новите придобивки Peace

Явно днес всички са се отдали на Коледно пазаруване и никой не пише Grinning

# 49
купихме на диди кукла моято плаче,смее се и вика мама и тати,Също и едно музикално телефонче защото си падаме по музикални неща.Утре ще снимам и ще дам снимки.За торта моита ще е от 100 грама сладки.Само от там съм най-доволна.М/у другото рождения ден маи ще е в къщи защото на баткото се очертава да е голям а на нея още не и разбира лулата от гости Heart Eyes Mr. Green.Сложих малко снимки с новия мотор на батко и Joy

# 50
И съботно-неделно пак нещо ми е трудно с включването  Crazy.
Нашият татко се прибра след 24 часово висене по летищата си дойде болен, но поне е при нас! Бояна направо крещеше от радост като го видя, то и аз де  Mr. Green.
Сешоар викате – добре ще запомня надявам се  Embarassed
Галита, педито ли каза, че пъпчиците може да са от млечните?
Клео мерси за пожеланието, ама нещо предколедното настроение никакво го няма, ще се оправим някой ден  Rolling Eyes
Дес и вашият татко е бил зачезнал, а с тези коледни партита вече ми е супер досадно – моя мъж ходи на сто хиляди фирми на партитата, т.е. декември през вечер е зает, та като чуя за фирмено парти и съм... „без коментар”
ludmilana – егати номера ви е направил татито със снимките. Не, че е искал човека, ама... много гадно. Одобряваме го Мъри как да не го одобряваме, сладур голям е!
sea woman (вече ще ти викам морската, че тва много трудно го пиша  Joy) – ама как капо ще остане, то днешната младеж да не мислиш, че с по едно гаже ще останат
Честита цицина! Бояна пък слиза сама от спалнята вече.
Галита – аз взех на Нуби шише със сламка и съм доволна.
Бодливке, нашта педка не е хич на ясно с какво и как точно се храним, но според нея още миналия месец ми каза да сме минавали на 4 кратно хранене, ако Бояна разреши де. Аз отдавна спрях да обсъждам с нея храненето след като ми казваше да отбивам, та тя си гурно си мисли, че сме на АМ и  всички екстри. А иначе Бояна яде 3 пъти твърда храна, е и за вечеря яде ½ от едни странни сухари, че да може и ние да се наядем и после си суче. Аз мислех 4 хранене да въведа като стане на 1.
Лили, аз работя, но хич и не си помислих да те съдя. Направо се възмутих от работодателя – ти се опитваш да постъпиш лоялно, като свършиш тяхната работа. Временно да се върнеш – ами като няма кой да ти гледа детето, не те питат за това. Като не се разбират със замесничката да я уволнят и да вземат друга, какво те занимават. Ако става въпрос за връщане по принцип и да речем за по-добри условия да, но в твоя случей не бих си направила труда.
Ех Дес и ние сме така – баща и кашля днес много и наш'та наду гайдата. Иначе музикалните играчки я плашат докато не види, че аз танцувам на музиката и после и тя подрусва дупе. А баща и скоро получи количка с дистанционно за рожденния ден – е такъв страх няма ви казвам. Само като види количката да се вихри сама по пода и тича да се гушне при мен – падам от смях!
На мен опита за коледно пазаруване днес ми се отрази крайно неприятно – тази дандъния на всякъде направо ме убива и нищо не ми се купува. Още съм назад и с купуването на подаръци, ама не мога – ще го правя в обедната почивка тази седмица, поне да съм сама.
Ох отивам да лягам, че вече нямам сили.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 09:19 от Telma

# 51
Бодливка, ние цяло лято сме на четири хранения. После за известно време в началото на есента успях да ги направя пет. Но тя не ги търпя дълго и отново си се нагласи според собствените нужди. Сега горе- долу така стоят нещата:
9:30 - 10:00  попара/каша                     120-140мл
13:00-13:30  зеленчуково/месно пюре  200мл
17:00-17:30  грис/кисел...                       150- 170мл
20:00-20:30  АМ                                       200мл
И толкова. А, най- много нещо да опита между храненията една -две хапки. От нощното вече не помня кога се отказа, някъде първите месеци беше. Общо взето си прави каквото си иска...

Дес, не съм дала още рибата и ч.дроб . Ослушвам се нещо. Нали сме малко болнички и чакам да премине, и след това ще я пробвам. А по въпроса за страха и ние сме същата работа. Кихането например предизвиква поне 10минутен истеричен рев. Сестра ми пък прояви самоинициатива и се появи с ходещ заек със светещи очи и някакви пискливи звуци. Е такъв ужас се изписва на лицето на Еми при вида на тоя заек, с готовност да ревне щом животното се приближи достатъчно близо, че просто забраних да и се показва. И тн. Подобни случки колкото искаш у нас. Майка ми по едно време за малко да  ми "вкара мухата", че не е нормално да се стряска толкова детето. Аз, обаче проявих нетипично спокойствие и отсяках, че всичко с реакциите и си е ОК. Така мисля.

# 52
Мишленце,снаха Вяра е много пъргава напоследък,но вече ми се струва, че скоро сама няма да се пусне за повече от 10-тина крачки които по принцип си прави без да я държа.Много е страхлива милата и ако усети че нея държа моментално търси опора.Вече регистрирахме няколко падания,които не се разминаха без рев,но.... юнак без рана не може Mr. Green
За Коледа и купихме люлка на стойка,кукла която пълзи и бърбори и пее.От куклата е НЕвпечатлена,а по скоро изплашена.Вече не я пускам,а тя като я види се дърпа назад Rolling Eyes Абе от всичко я е страх - ако някой кихне изведнъж тя писва (вече сме забранили да се киха в къщи Joy),от гракащи,мяучещи и лаещи плюшени играчки.Доколкото чета, децата на наейната възраст искрено се забавляват с такива неща,да но нашето дете -не.Има ли такива бъзливковци в отбора като Вяра?
На люлката ще ви покажа как седи след малко, като сваля снимките от апарата hahaha
Баба и и купи огромен плюшен мечок,много сладурски,но и той си чака реда да бъзде забелязан Sunglasses
А вие какво купихте на зетче и сестричка за Коледа?

Лили,ами щом като няма друга алтернатива за детенце мисля че чуденката ти е излишна.НАпълно те разбирам за лоялността,но след като казваш, че това освен да ти отнеме времето с малката други ползи няма да ти донесе простоооо....... Thinking Ти си решаваш де,дано не съм крайна в изказването си Peace Захрани ли Еми с ч.дроб или риба?Как го прие?

Бягам,че прахосмукачката ме чака и съм оставила Вяра на бабата,а аз уж чистя в момента  hahaha Joy

Деси, ще се пусне снахичката, пък и 10 крачки са си доста, все пак Wink Моите по 5-6 правят само Grinning

За страхливостта, на зетчето ти също му треперят гащите понякога от по-шумни играчки. Имаме едно цвете, което танцува и пее и имаше период, в който като го видеше в движение и даваше заден Sick Но го скрих за една седмица, после като го извадих го хареса много изведнъж и си го разнасяше навсякъде Peace

На него му купих работилницата на Меучо Пух, да става майстор Laughing На нея едно нещо, което не знам как да обясня, на стойка е , нещо като касов апарат, телефон, с формички и дупки за нацелване Crazy

Момичета, моите гущерчета вече 2 вечери си лягат в 9.30, снощи даже в 10, днес станаха в 7.45, Ники само 2 пъти промърка и му мушнах бибката, Ели се буди по-често, но пак с бибката 3-4 пъти, без вода минахме Peace Много съм щастлива, дан овсяка вечер е така. Аз си легнах с тях в 10 и мога да кажа, че се наспах Whistling

Сий уомън, заемам се със снимките, че срам и резил отдавна не съм качвала нови Embarassed

Лилли, аз ако съм на теб ще им кажа да си търсят друга заместничка. Никой няма да ти каже евала, че си се върнала на работа, а детенцето няма кой да ти го гледа. Освен това ще имаш скандали и с мъжа ти. Аз лично бих отказала Peace

Виличка, честито на патерица на Али Hug

За тортите от 100 грама сладки, всички, които попитах казаха, че са много красиви, но ужасни на вкус. Иначе и аз исках от там Rolling Eyes

Аз още не съм мислила за рождения ден на мишките, а остават само 2-3 седмици Crazy Не знам за вас, но мен ме гони параноята от този менингит Rolling Eyes Затова не смея в детски клуб да го направя Blush Ако някоя има друго предложение на място, което става за деца да сподели, ще бъда много благодарна  bouquet Честно казано и с други деца ме е страх да ги събирам, нвай-вече такива, които ходят на ясла и в детска градина Embarassed

Така че нищо чудно да си останем вкъщи. Но мъжа ми иска голям купон Rolling Eyes Да ми компенсирал това, че миналата година бях в болницата, когато той е черпел Crazy

# 53
Ето малко снимки от нас http://family.webshots.com/album/556472715gHoScN

Отпреди 2-3 месеца са, но новите още не сме ги точили Embarassed Така или иначе и тези не сте ги виждали, та реших да кача поне тях Wink

# 54
  • София
Галита, педито ли каза, че пъпчиците може да са от млечните?
Да, предположи, затова вече 1 седмица съм ги спряла .... пъпчиците под нослето почти минаха, но тези под очетата не са мръднали, което ни притеснява. Тази седмица ще ходим на консултация и ще видим какво пак ще ни каже.  Praynig
mishlentze, направоо ти завиждам за съня.  Peace Дано така да продължават. Ние, за съжаление, нямаме такива признаци, но чакам и чудо да стане  Rolling Eyes
А това за тортите на 100 г сладки, че не са вкусни, за пръв път го чувам.  Thinking Не съм им гледала шарените детски торти, но тук до нас им е цеха и често си взимам, знам, че работят с много истински и качествени материали, затова са и по-скъпички. Аз ги намирам за прекрасни, а повярвай ми, на торти и сладоледи съм много капризна.  Flutter В Радисън (май там ти е най-близо) имат магазинче, пробвай някое парче ти да си кажеш.
Еей, дойде и наш ред да си напишем режима. На 3-кратен сме още, като видя, че й трябва още, ще минем и на 4. Суче пълноценно около 3 пъти на ден вече (сутрин преди ставане, вечер преди лягане и още 1-2 пъти) , нощното не го броя. Shocked
9:00 - редувам каша/овесени ядки или елда - грамажа го правя вече на око  Wink Обича със сирене, ама сега като сме го спрели слагам ако имам авокадо, иначе с плод не яде.
12:00-13:00  - зеленчуково/месно пюре  - 200мл (пиле, пуйка, скоро и заешко)
17:30 -  редувам 1 ден каша с плод (ако я излъжа) или само плод - ок. 200 мл
Напоследък й хареса да пие един Успокоителен чай (Хип), май бях писала - мента, лайка, липа (без захар) - и да, наистина успокоява.
За спането - вече премина на 1 на ден, най-често следобед или по обед точно - по 1-2 часа. Затова вечер към 19 ч. й се спи, та едвам се изтрайва до 20 ч. за лягане. Иначе, мога да кажа, че спи 'от 8 до 8', ама без да смятам 3-4-5 будения за цица нощем, не винаги суче обаче, предпочита да се залъгва  #Crazy
И мен като Телма ме изморява лудницата и еуфорията по пазаруването по Коледа, ама няма как - трябва да се купят подаръци ... все пак  Simple Smile
Лек ден от мен!

# 55
Галита и аз от там ги взимам. тотрите просто са перфектни.  bouquetАбе някои гледа ли изобщо снимките.И аз отдавна не съм слагала ама май никой не е забелязал Embarassed Confused

# 56
  • Варна
Детенце заспа, отивам да се мятам и аз.

mishlentze, снимките са страхотни! Големи муцки! Харесахме си и ние кандидат-снахичка Ели!  Joy С Ники може едно рап парче да врътнем, йо-йо!  А ти изглеждаш страхотно на хамака. Толкова щастлива усмивка имаш! Дано с всеки е така!  Hug

За тортите не мога да взема отношение.  Tired

# 57
 Здравейте, не съм съм писала от 4 дни .Не мога да се доредя на компа от мъжо.
                                     Честита ни нова темичка!Само хубави неща да се четът тук.
           Да ви се похваля ,бях на банкет с колегите. newsm44не  бях ги виждала от ,както излязох майнчиство.Тропнах две ,три хорца .Изкарах си страхотно ,не бях излизала от векове  Thinking.А мъжа  ми щастлив ,падна му се честа да пази Дани.Като се прибрах ,не се спря да разказва как го е нахранил и приспал.
                 Дани ,вчера си получи от баба му коледните подараци.Две пижамки, хавлия, чувалче ,пантовки и за игра -боулинг.
          Ние, още не сме му купили ,но мислим да е някаква занимателна играчка newsm78.
 Орхидейке-Преди малко ,разгледах албума -много е сладка Диди 4470
    За спането- ooooh!Направо не ми се говори.През деня спи два пъти ,по половин час . А вечер ми е заспивал и в 1:00ч #Crazy с по пет ,шес събуждания за цица.
    За храненето-Четири хранения
   Галита-Нашата чашка със сламка  е на Дисни
   Лилли-Аз не бих се съгласила.След ,като не я харесват да я уволнят.
   Мишленце -Много са сладки мишките.Еминем ,си има много голяма конкуренция  Laughing
               Приключвам ,че си имам малко работа .Приятен ден,чао.

# 58
7of9, ние нали сме с привилегията " родени над 4кила" и другата отпосле "екзема", та освен консулта в зеления кръст, ходим и на такъв при педиатърка в болницата. Получава се така, че почти всеки месец сме на консулт. иначе нали знаеш как е нормално...
Но пък имаме вече направление за след годинката(края на февруари даже) за кръвни изследвания за алергия.

Абе някои гледа ли изобщо снимките.И аз отдавна не съм слагала ама май никой не е забелязал Embarassed Confused
  Аз ги гледам най-редовно. Мисля си обаче, че нито е задължително да се гледат, нито пък да се слагат. Още по-малко пък да се забелязва, все пак всеки прави това според волята си и моментните си настроения.
В тази връзка, аз така и не разпознах едно от децата на календара, а именно в първата колона най-отдолу. Някой да ми хелпне, моля

ох, няма как да пиша още, че се понесе един аромаааат...

# 59

mishlentze, снимките са страхотни! Големи муцки! Харесахме си и ние кандидат-снахичка Ели!  Joy С Ники може едно рап парче да врътнем, йо-йо!  А ти изглеждаш страхотно на хамака. Толкова щастлива усмивка имаш! Дано с всеки е така!  Hug

Радвам се, че одобрявате снимковия материал.

Лалева, имаш късмет със свестни колеги, моите още щом забременях спряха да ме канят на каквито и да било партита, защото "нямала съм време за такъва неща" според тях. И това при положение, че шефа ми е най-добър приятел на съпруга ми и също кръстник на щерката Tired Нямам думи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт