Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 164
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Да се пресединя и аз към отбора.Ние сме бебе Лорета и мама Ева. Ние сме родини на 31.01.06 

Здравейте, вие 4-мата Hug Виждам още едно ново бебе скоро - скоро Party

Телмичка - сешоар, от френски Peace

Гушанка, с хомеопатия, минава за малко, но доктора каза, ч епри мен си е перманетно състояние Crazy

Лилли и моите се събудиха днес с хрема, явно усилено растат някакви зъби, макар че нали току-що избиха по 2-3 броя горни Crazy

Галита, ще ти пиша за доктора на лични Peace

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 13:28 от mishlentze

# 31
Момичета, привет!  bouquet
Аз рядко пиша, но редовно ви чета. Grinning
Rosita, Des, ама много дълги коси имат вашите сладурани. Heart Eyes Направо ви завиждам!
Честито на едногодишковците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
  • Варна
Здравейте!

От рождения ден на Светлин насам, някакси не мога да я сколасами  все нещо имам за вършене. Виждам много сте писали, похвално!  Wink Изпълнена с хубави новини и празнично настроение да ни е "коледната" темичка.
Благодаря още веднъж на всички, които ни поздравиха за 6-годишния ни рожден ден! Страхотни пожелания!  Hug
На болните дечица бързо оздравяване, идва Коледа, всички да са здрави и усмихнати!
ДОБРЕ ДОШЛИ Ева и Лорета!
Честит мини празник на днешните минирожденици!
ludmilana, много е сладък младежа! И така като сте подхванали темата за гаЖета, има ли свободни моми, та да не сме капо!
БОДЛИВКА, Гушанка, страхотни места сте избрали за празника!!!

Можете да ми честитите първата цицина на Александър. От 3 дни излиза от кошарата, качва се на поставката за обличане (вече я махам), а днес се прехвърлил на моето легло и паднал. Проверявам го през минутка, но явно трябва да си сложа столче и да съм на пост постоянно.  Thinking

Ще се опитвам да пиша пак по-често. Приятен ден на всички и хубави разходки, който разполага със слънчево време!

# 33
Мале колкко сте изписали.Никои обаче не каза за детския празник кога и къде ще е Cry

# 34
  • София/Овча купел 2
Мале колкко сте изписали.Никои обаче не каза за детския празник кога и къде ще е Cry
И аз това питах,ама никой не пожела да ми отговори !

# 35
  • София
края на Януари (27) или 3.02.2007 бяха вариантите. А за място - говорехме, че има време да избираме и след НГ да решим.
Мами, я ми препоръчайте хубава марка шише със сламка! Thinking

# 36
Аэ каэах,че съм съгласна където и да е?Энам клуб на ул.Голаш,но ми е далеч,эа да проверя,съгласна съм и за Гудис.

Снощи на банкета си изкарах супер-танци,томболи беше организирано перфектно.Имаше Дядо Коледа и Снежанка(колеги се бяха дегиэирали)-страшно забавно беше,та откарах до 2ч.Преди малко се излюпих НАСПАЛА СЕ.

Приятен ден!

# 37
galita аз взех първата срещната чаша със сламка-на Дисни за 3лв. Други не съм търсила,може би има и Авентски.. Rolling Eyes
liliq добре си се позабавлявала,браво и щом се чувстваш свежарка!Искам и аз на банкет,може и без томбола.. Mr. Green
niunia от къде ги намираш тези красоти в подписа?  Simple Smile Модовете обаче не позволяват,та ще си адна елхичката за компа. Peace
sea woman много са бързи вече мда..миналия месец и ние тупнахме от спалнята.И ако сама се е ударила някъде-все едно нищо,обаче на два пъти като я пазя да не падне се случи да я чукна леко-ела да видиш ревове и изпъваници..! ooooh! Дали пък да не и хвърля пъпа в Народния театър? Mr. Green
Я да ви да попитам,кога децата преминават на 4-кратно хранене? newsm78 Дари напоследък отказва вечерното мляко,като преди това в 17ч.яде каша.Реших че кашата я засища и затова я давам вече като втора закуска,а вместо нея намачкан плод.Но съм в чуденка,защото от скоро пие АМ за след годинката,може и млякото да не и харесва,а и в момента и растът 3 зъба.Твърда храна пък си яде,и това съвсем ме обърква. Rolling Eyes

# 38
  • София/Овча купел 2

niunia от къде ги намираш тези красоти в подписа?  Simple Smile Модовете обаче не позволяват,та ще си адна елхичката за компа. Peace

Simple Smile От тук.Има хубави неща.
За храненето - ние си ядем 4 пъти.Млякото вечер не го смятам за ядене,а и вече 2 дни не го пие.

# 39
Приветчета на всички Hug

За партито и аз разбрах че в крайна сметка ще е на 3-ти февруари (дано не греша) - общ рожден ден Wink

Бодливка,ми ние май сме на нещо като 4 кратно хранене.Сутрин,обед следобяд и вечер.През деня 1-2 пъти се кърмим и вечер преди заспиване,а нощем не ги броя вече ooooh! Малеееееееее ми то стана май ен-кратно хранене Joy Ми кво да правим като не спим нощем - ядем hahaha
Ахааа това за Народния театър ме разсмя Crazy И аз на няколко пъти се случи Вяра да я драсна леко по бузка с пръст,нокти нямам (все ги режа) ама нашето момиченце е много чуствително и пада як  newsm45

niunia,и на мен много ми харесва елхата - чудничка е Peace

От снощното парти помня само кошмарното прибиране в непрогледната мъгла и бас ловя, че ми умряха доста нервни клетки.Аз карах и непрекъснато си представях как се блъскам в нещо или изхвърчаме от магистралата Cry
Иначе купонът като цяло не беше лош,но............. cry

Лек ден и се обичкайте всички многоооооо Heart Eyes

# 40
И така като сте подхванали темата за гаЖета, има ли свободни моми, та да не сме капо!

Можете да ми честитите първата цицина на Александър. От 3 дни излиза от кошарата, качва се на поставката за обличане (вече я махам), а днес се прехвърлил на моето легло и паднал. Проверявам го през минутка, но явно трябва да си сложа столче и да съм на пост постоянно.  Thinking

Сий уомън, чакай да я шитна девойката Embarassed Зайчето май беше проявила интерес към Ели за снахичка, но отдавна не се е сещала за нея /а и тя самата липсва постоянно newsm78 /. Тъй че й подновявам кандидатурата Laughing Вярно, далеч сме, но пък Варна ми е любим град и имам доста приятел там, така че идваме всяко лято почти Wink Следващата година може да ги запознаем Laughing

Ники вече си има гадже - Вяра на Дес Flutter В тяхната двойка Вяра компенсира с косичка и за двамата Laughing Дес, как е снахичката тези дни? Какъв подарък й взехте за Коледа?

Честита цицина на Александър, оттук нататък да няма повече Peace

Моите се катерят по леглото от външната страна, набират се на ръце и се качват върху долната рамка и се разхождат напред - назад #Crazy

Бодливка, моите отдавна са на 4 хранения.  Peace Ако искаш ще ти пиша какво и как давам за всяко хранене, но в предната тема бях писала и да не им стане досадно на момичетата да четат Embarassed Моите вечер ядат по половин зеленчуково и по 250 гр натурално кисело мляко "На баба". Сутрин закусват в 7.30 - 8. През нощта вода или залъгалка Peace

# 41
БОДЛИВКА , Боре от повече от месец често яде 4 пъти. Но при нас е различно от вас. Просто не се буди  нощем за мляко. През деня (от септември някъде) си яде в 8,12,16 и 8 примерно (+/- 1 час). Но му давам и бисквитки, хляб или плод между храненията, ако покаже, че е гладен.
Според мен се отказват, когато са готови. В някои случаи се прекършват под настоятелността на майките им. Аз обаче съм от тези, които разчитат, че бебетата си знаят.  Wink

# 42
  • Варна
mishlentze, кандидатурата ви ще бъде щателно проучена и обмислена. шегувам се   Joy За целта направи една фотосесия на Ели и чакам снимков мат`риал.  hahaha

Александър започна набезите извън кошарата от 2-3 дни. Сложих снимки в албумчето да видите как ме изненада първия път.

# 43
SEA WOMAN ДИДИ Е СВОБОДНА  bouquet  bouquet

# 44
Здравейте!
Минавам само, за да се оплача от кофти новината, която получих току що. За което предварително моля да ме извините!
Обадиха ми се от работата. Искат да се върна за известно време, за да се отърват от заместничката ми, с която не се сработват никак. Честно казано го очаквах и то доста по-рано дори. Но това не променя нещата. Официално съм на разговор в петък. Много ми е гадно. Мъж ми дочу част от разговора, лепна си недоволната физиономия и попита за подробности. След което направо ми се развика, че не съм ги отрязала веднага. Аз, въпреки нежеланието си да се върна на работа, съм склонна да направя компромис. И въпросът не опира до това, че не мога да откажа, а просто до наклонността ми да постъпвам лоялно. Хем ми се ще да помогна, хем знам, че няма кой да ми гледа детето. Първоначално си помислих , че може нещо да се измисли, защото мъж ми си работи в къщи, а моята заетост ще е четири дни в седмицата и то по 5-6часа, но... Той категорично отхвърли този вариянт, като възможен. Не го обвинявам, защото дори сега не разполага  особено със свободно време, а какво остава за тогава?! А и не си струва майка ми да си жертва отпуската заради такава нелепа причина.
Ами това е.
Много моля да ме извинят всички работещи майки, и да не ме съдят жестоко, сигурно в очите им изглеждам като някаква лигла. Но в моя случай финансовият въпрос не стои и то не защото съм "хванала Господ за шлифера" , а просто  при мен почти няма значение, дали работя или си взимам майчинството. И при тези обстоятелства предпочитам да си гледам детето.

Пожелавам лек и спокоен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт