Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 168
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Да ви почерпя, най-после Simple Smile
Още веднъж благодаря за страхотните пожелания и да ви се връща Heart Eyes

# 16
Добра вечер мамета Grinning

Да ни е честита новата тема и само чудеса да стават в нея в унисон с настъпващият Празник Heart Eyes
Добре дошли бебе Лорета и мама Ева   bouquet
Дейзи, и аз се присъединявам с молитва малкото човече да се оправи бързо-направо си представям какво ви е.Дано се успокоила вече душичката силини целувки и  Hug от нас Praynig
Ние сме с такива печки и още докато не ги палехме постоянно повтаряхме на Вяра, че там не се пипа и сега като минава край тях казав "апу,апу" обаче все си мисля, че при първият шанс ще се лепне и тя Embarassed
Мишленце,честит ви ходещи крачета и от нас.Аз тъкмо си помисля,че аха да проходи,отпуска се за по5-6 крачки,ама не - мнооооооооооооооооооого я е страх и предпочита да търси опора Wink
Бодливка,страхотна торта и местенце сте избрали за предстоящият празник newsm10

По повод тортите ние от сватбата насам си имаме едно място от където си ги поръчваме  по празниците,никъде преди не бях яла по-вкусни.Един познат на братовчед ни ги прави и си има малка сладкарничка (забравих квартала,ама недалеч от централната част на столицата Grinning).Човекът е мераклия и страхотен талант в сладкарството,прави и детски торти.Сайт няма доколкото знам,но може да се иде на място и избере Peace Заслужава си Peace

Росиии,страхотен празник сте си изкарали.Красива тортичка и голяяяяяяяма свещичка за сладката синеочка Heart Eyes

Хайде лека и спокойна на всички Hug

# 17
daisy_st – ужас  #Cussing out милото детенце да го нацелуваш от нас. Ама как може да го остави бе, лелее, аз не бих и го оставила детето никога повече. Бързо да се оправя миличката  Praynig.
Niunia Благодаря за комплимента! Наистина косата ни е голяма атракция, където и да ходим всички казват каква хубава косичка имала. С баща и и казваме рошла  Laughing
Лика – много готино коледно си нагласила логото ни
desiii Честити ви проходили крачета!
Бодливке супер торта си избрала и елхата е много хубава!
7of9 ми случва се к'во да се прави от всичко по малко е май. И мъжо не се прибра тая вечер заради мъглата. Братовчедката я има, даже и лелята. В албумчето ни в щрак има папка Кръщене, сега ще кача и още снимки с братовчедката. Тя токлова е пораснала и аз вече рядко ги виждам. Много се затруднила с писмото до дядо Коледа и питала не може ли да и донесе храна? Е в крайна сметка сега издирвам едни малки барбита  Poli Poket и DVD за Барби нещо си пак, но не е издавано на български за съжаление. Много трудно е с подаръците.
А на Боре повече коса не му трябва така е пич! Peace
Ilindi4ka мерси за споделеното, много е хубаво! И помага!  Hug
Абе много ни е хубава косата, но да ви кажа как се гоним из спалнята със сушоара (как се пише тая дума бре) – ужас направо! А аз съм била същото бебе, макр че сега нямаме нищо общо с Бояна. Ако успея ще си сканирам бебешки снимки някой път да ви покажа приликата.
А и черешки ли има сега при вас?
Мама Ева на Лорета – добре дошла при нас! И у вас май е купон.
Роси – тортата е чудесна!
Хайде лека нощ!

# 18
  • София
 newsm59  Gift newsm38 Честит Първи Рожден Ден на Бояна и Ивет!
 baloni smile3501 Честито и на проходилите дечица!
my_litlle_princess_loretawelcome надявам се да ти е интересно при нас! Пиши повече за вас като имаш време.
daisy_st , много мъчно ми стана за милото. Дано бързо да минава. И нас много ни е страх за Вики да не се изгори на стъклото на камината, и когато я палим все внимаваме да сме около нея. Да ви кажа, че и аз съм имала подобни лоши изпълнения със жестоко изгаряне - когато съм била на годинка и нещо и майка ми ме е сложила на гърнето и излязла от стаята и аз все съм ставала от гърнето, и в този момент майка ми влязла в стаята и аз съм се стреснала и бързо уж да седна на гърнето съм седнала на една печка от тези с реотани #Crazyлудница направо, цялото дупе ми е било в мехури и се е обелило, но са ме мазали с някакви знахарски мазила и сега нямам никакъв белег. Сега ми е смешно като ми разказват тази случка, но какво ли й е било на майка ми  Cry
Ние сме добре, още не ходим - но стои сама без опора, иначе какви скорости развива с лазене  Laughing От 4 дни сме на диета (без млечни), че на Вики й излязоха някакви ситни пъпчици под нослето и под очичките, което доста ме притеснява  newsm78  Ама нещо не дават признаци да минават  Sad Също  и някакви пъпчици са й излезли назад на свивката след дупето ... и от няколко нощи спи с мен на спалнята ... с цица в устата  Sick А пък аз тъкмо задрема и пак се будя с нея.
mishlentze, това с прегледа много ме заинтригува  newsm78 Ама много болежки открили бе  Sick И на мен отдавна ми се ще да си направя един цялостен преглед, че почти няма ден, в който нещо да не ме боли. Би ли споделила къде, колко, как? Ако искаш и на ЛС.
Телма, както и други мами са ти казали - в някакъв период си, и я горе главата, усмихни се и не се хващай за дребни неща, че щастието е до теб! А Бояна е наистина прелестна.
7of9, какво предеставлява този топлоизолиращ екран? Имаш ли снимки?
Мами, ще отивам да лягам, че скоро ще се буди малката.
Лека ... и мека  Sunglasses (както вика Дес).

# 19
Честит Рожден Ден на прекрасната Бояна и на батко Светлин! Честит мини празник на Калоян!
Да растат здрави, весели и с много късмет!

Честито на всички проходили дечица!

Добре дошла на новата мама( на Лорета)!

Бодливка
и Мишленце, желая ви много здраве и по- малко посещения на докторите за напред!

Дейзи, случката е просто... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано бързо се оправи детенце и никакви инциденти повече Naughty!

Дес, я виж как е порастнала малката сладурка! Цели 3 см- Супер! А и вече 8 кг. Много искрено се радвам за вас. Все така да папка и да стане прекрасна малка госпожица! Hug Heart Eyes

Галита, дано бързо да минат пъпчиците и дано не е нещо сериозно! Макар че с обривите никога не се знае... Но диетите със сигурност вършат работа.Стискам палци.

А този път ние сме в отбора на не много здравите. От няколко дни Еми е с кашлица и с отвратителна задна хрема, която вобще не бях забелязала, докато не повърна една шепа сополи. Embarassed #Crazy Много гадно! Стичат си се секретите в гърлото и детенце нищо не може да направи, освен да се закашля... Та сега се борим с тези нашественици и се стараем да не стане по-сериозно. Поне Т не е вдигала за щастие.

Лека вечер и спокойна нощ на всички!

# 20
  • там където ме зове сърцето!!!
Да ни е честита новата темичка!Духът на Коледа да се усеща и тук!
Лика, много готини шапки имат януарчетата! Hug

Добре дошли на бебе Лорета и нейната майка!  bouquetНадявам се да ви е приятно при нас!

daisy_st –, дано малкото пате се е успокоило, милата душица!  Hug

Rosita,мерси за почерпката!Та тя Боби цяла приказка е имала за торта!

БОДЛИВКА, много е хубава тортата ,те всички торти, които видях там са страхотни,та наистина е за триумене!

Бързо оздравяване на всички болни дечица! Praynig

Лека , мека и спокойна нощ!

# 21
  • Пловдив
daisy_st, дано бързо да минават болките и да се успокои детенцето! Hug
my_litlle_princess_loreta, добре дошла в януарския отбор!  Simple Smile
Браво на lika за хубавото коледно оформление на новата темичка! Peace
mishlentze, какво стана с хомеопатията? С нея не можеш ли да оправиш хремата?

Криско вече е по-добре, спряхме вече антибиотика. Обаче сега ака едни зелени акита, все едно яде трева. Wink А менюто му е картоф, морков, каша, защото от АБ получаваше разстройство и пиеше Ентерол. От къде е този странен цвят - не знам.  newsm78 Педито каза да го оставя 2 дни само на кърма... И от това ако много се подсича.  Sad

Днес бяхме даста време навън, дано и утре е токава хубаво времето. Ще ходим на Коледния благотворителен базар. Така исках да измайсторя нещо, но с тази болест не ми остана време. Confused Затова ще отидем да купим това-онова. Simple Smile

И аз съм избрала къде ще празнуваме РД на Криско, ето ТУК. Торта още не съм търсила, но имам време. Дано само да сме здравички!

# 22
Здравейте момичета Hug
Дано новата тема е пълна само с весело настроение, здравички дечица и щастливи мами Peace
Милички, много ми се спи вече ,а от Алекс все не мога да седна да пиша, затова ще ме извините, че ще съм малко скромна в честитките. Rolling Eyes
Честит рожден ден на Боянче newsm59
Да расте умна, здрава и красива  bouquet
Честит рожден ден и на Светлин   newsm18
Пожелавам му да си оправи бързо лекия дефект в говора и да слуша мама  bouquet
Честит мини рожден ден и на Калоян  nbirthday

# 23
daisyst, дано милата да се оправи бързо Praynig А свекървата е за убиване #2gunfire То всеки допуска грешки, ама след като си я предупредила ooooh!
Телма, мила , пожелавам ти да обхване най-веселото коледно настроение Hug
my_litlle_princess_loreta шапка ти свалям, бременна с трето дете  bouquet
Gushanka, този клуб е на една форумска мама нали?
Desii, честити крачета  bouquet

Ние бяхме на консултация, + 300 гр и 1 см. Вече сме "цели" 8800.  Mr. Green и 73 см.
Алекс се научи да си отваря шкафовете, даже днес успя да си прищипе пръстите на един ooooh!
Някои искате коса, ние пък я подстригваме вече 2-ри път Mr. Green Ми за съжаление шнолки не мога да сложа, пак започна да му бърка в очите и го подстригахме, като му бяхме дали дистанционното, което иначе е забранено, за да седи мирен hahaha
Този път обаче предимног бретона подстриграхме.
А сетих се Телма, за думичката дето питаш - сешоар се пише Laughing

Момичета, значете ли за благотворителния коледен базар, който се организира от ДБМ - утре и в неделя в НДК, зала 4

# 24
my_litlle_princess_loreta, привет сред нас!

Telma, много съжалявам, че момчето ти не е могло да се прибере при вас още днес. Утре (т.е.днес) да се гушкате вече! А снимките сега ще ида да погледна. Wink

galita,  примерно това. Има различни видове по принцип.

# 25
Здравейте Grinning
Днес при нас денят обещава да е добър,дано и при всички да е така Praynig Сигурно ще поизлезем след малко,чакаме си тати да се завърне от командировка и сме по улиците.Довечера сме на фирмен Коледен купон на татито,не съм особено ентусиазирана (напоследък никъде не ми се ходи,по обясними причини Rolling Eyes)

Желая ви весел ден!

# 26
Здравейте, миички!

Всички болни да оздравяват бързо и с много усмивки да посрещнем Коледните празници  Hug

Клео, утре смятам да ходя на Коледния базар и ще мина и през 4-та зала  Peace

Дес, абе я отивайте на фирмен купон и весело да си изкарате  Peace И нашия тати днес има фирмен купон, но не се допускат половинките, та ще си ходи сам  Rolling Eyes Аз пък съм на нашия фирмен купон в понеделник  smile3533

Гушанка, радвам се , че сте спрели АБ.Скоро да се оправяте ей!  Hug

Мама Ева и Лорета - добре дошли при нас  Hug

Ние сме добре.Али обикаля апартамента - къде с крачки, къде с пълзене за по-лесно, пипа навсякъде, заклещи си пръста във видеото, после се прищипа на столчето за хранене, изяде едно листо от цвете - абе изобщо ви казвам много е трудно с тая лудичка моя дъщеричка Mr. Green. И всичко това при положение, че съм постоянно след нея.А ако я пусна сама незнам какви ще ги свърши  Mr. Green

Весел ден на всички! И много гушки от нас  Hug

# 27
  • София
Привет, мам Ева и Лорета! welcome welcome welcome
И аз бих искала да имам 3 деца...
Но второто се очертава да го правим след две-три години, а за третото...ще видим.

Оня ден нашто тати, нали е мнооого умен и компетентен по всичко /като всички мъже/, решил да преинсталира уиндоуса ни и какво мислите направил?????? - изтрил ми всички снимки и клипчета от бременността ми и на Мъри...мъка, мъка, мъка... doh newsm45 Weary smile3518 smile3511 smile3515 newsm61Вчера цяла вечер плаках...Добре, че поне някои от най-любимите ми съм качила в снимка.бг

И за да ме умилостиви каза, че може да почваме да си правим второ бебе.../щото до сега като му спомена нещо по въпроса и той -  SickсакънвникакъвслучайабсурдневъзможноесегараноеощеНЕ Naughty/

Телма, страхотна разкошна сладуранка имаш - искаме я за е-нет гадже  :pray:newsm47 newsm51 smile3525 newsm03 Ето да ни видите дали ще ни одобрите: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1671151 
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1671423
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1671859

Деси ст, дано бързо ви минат ръчичките, пращаме ви положителен заряд енергия!

За Мърчито да кажа - предния месец беше 10 кила и 75 см, а тоя мисля, че е наддал доста щото много му натежа гъзинкатa.
Поздрави и целувки...

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 11:44 от ludmilana

# 28
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас!
my_litlle_princess_loreta,добре дошла.

ludmilana,много неприятно.Аз така без да искам съм изтрила снимките от първите дни на Мими и от изписването,само че от диска.Как стана не знам,явно диска е бил от тези,които се трият.Умрях си от мъка,голям рев му дръпнах.Добре,че бях правила дискове за сестра ми,че там си ги намерих.

Дес,завиждам ти за хубавото време.Тук пак е отвратителна мъгла.Вчера прибягах да взема яденето,докато Мими спеше.Не ме питайте как съм летяла до там и обратно.Не знам как не получих някой удар от притеснение да не се събуди докато ме няма.Добре,че си спеше детенцето,а и яденето ми е наблизо.Лек ден желая на всички ви.

BON_TONI,явно децата се харесват .Нека не им пречим  Mr. Green.

# 29
Здравейте всички! Grinning

Колко много сте изписали пак!Не мога да ви изчета  Embarassed Лика, страхотна  е станала темичката!
Отново нямах възможност да пиша напоследък...правихме ремонт вкъщи и беше голяма лудница.. ooooh!

Честит рожден ден на Бояна, Ивет и Светлин!Много здраве, щастие и весело детство!И родителите да ги слушат  Grinning
Честит празник и на останалите мини рожденници днес ! Hug
  bouquet

Десиии, честити проходили крачета на Дейви!

Дейзи, много неприятна случка/ меко казано / сте преживели!Много бързо да се оправя Поли! Hug

Бодливка, тортата е много хубава, честито и за елхата Grinning

Добре дошли на бебе Лорета и мама Ева!  bouquet

Мишленце, честити проходили крачета и на теб! Hug

Лили, бързо да оздравявате! Hug

ludmilana, много хубави снимки  Grinning

Ние сме добре.Не сме наддали много 9 и 400, 77 см, сменихме си личната лекарка и съм доволна. Grinning Приготвяме се вече за празниците, още не съм измислила подаръците, но ми остава малко време  Simple Smile Ники вече прави по няколко крачки в леглото, държейки се за решетката, но скоро няма да се опита без опора.С баща си "играят" футбол и гледат мачовете  Laughing, малкия показва "топата " на екрана. Mr. GreenКазваме и доста нови думички, последно яга, ало и буза.  Grinning
Това за сега от нас.Целувки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт