Още веднъж благодаря за страхотните пожелания и да ви се връща

от нас 

).Човекът е мераклия и страхотен талант в сладкарството,прави и детски торти.Сайт няма доколкото знам,но може да се иде на място и избере
Заслужава си 

милото детенце да го нацелуваш от нас. Ама как може да го остави бе, лелее, аз не бих и го оставила детето никога повече. Бързо да се оправя миличката
.

Честит Първи Рожден Ден на Бояна и Ивет!
Честито и на проходилите дечица!
надявам се да ти е интересно при нас! Пиши повече за вас като имаш време.
лудница направо, цялото дупе ми е било в мехури и се е обелило, но са ме мазали с някакви знахарски мазила и сега нямам никакъв белег. Сега ми е смешно като ми разказват тази случка, но какво ли й е било на майка ми 
Ама нещо не дават признаци да минават
Също и някакви пъпчици са й излезли назад на свивката след дупето ... и от няколко нощи спи с мен на спалнята ... с цица в устата
А пък аз тъкмо задрема и пак се будя с нея.
Ама много болежки открили бе
И на мен отдавна ми се ще да си направя един цялостен преглед, че почти няма ден, в който нещо да не ме боли. Би ли споделила къде, колко, как? Ако искаш и на ЛС.
(както вика Дес).
Дано бързо се оправи детенце и никакви инциденти повече
!

Много гадно! Стичат си се секретите в гърлото и детенце нищо не може да направи, освен да се закашля... Та сега се борим с тези нашественици и се стараем да не стане по-сериозно. Поне Т не е вдигала за щастие.
Надявам се да ви е приятно при нас!

А менюто му е картоф, морков, каша, защото от АБ получаваше разстройство и пиеше Ентерол. От къде е този странен цвят - не знам.
Педито каза да го оставя 2 дни само на кърма... И от това ако много се подсича. 

А свекървата е за убиване
То всеки допуска грешки, ама след като си я предупредила 

Сигурно ще поизлезем след малко,чакаме си тати да се завърне от командировка и сме по улиците.Довечера сме на фирмен Коледен купон на татито,не съм особено ентусиазирана (напоследък никъде не ми се ходи,по обясними причини 

И нашия тати днес има фирмен купон, но не се допускат половинките, та ще си ходи сам 

Вчера цяла вечер плаках...Добре, че поне някои от най-любимите ми съм качила в снимка.бг
сакънвникакъвслучайабсурдневъзможноесегараноеощеНЕ
/
Ето да ни видите дали ще ни одобрите: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1671151 

Приготвяме се вече за празниците, още не съм измислила подаръците, но ми остава малко време
Ники вече прави по няколко крачки в леглото, държейки се за решетката, но скоро няма да се опита без опора.С баща си "играят" футбол и гледат мачовете