Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 195

Честит рожден ден  jeni23 !  Бъди много здрава , щастлива и обичана !!!

# 196
jeni23, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59 Пожелавам ти всичко най- хубаво и весел купон довечера! Да получиш хубави подаръци newsm67
За паркинга на Халите - много е малък и вчера в 13:30 например нямаше грам място. Паркирахме на паркинга на Булбанк. Иначе ние заминаваме утре, на 23.12, за Бургас, където ще бъдем на Коледа и Нова година. Всъщност до последно не е сигурно, защото аз съм малко болна и Бояна също, но се надявам до утре да сме ок.

# 197
ЧЕСТИТО НА МИНИРОЖДЕННИЦИТЕ -ВИКТОРИЯ,ДИМИТЪР И БОЯННА!

# 198
 baloniЧестит мини-Рожден Ден на Димитър, Боянна и Виктория! baloni
jeni23, Честит Рожден Ден!Здраве, щастие и весел празник ти пожелавам!
newsm59

malvina74 , бързо да оздравявате! Hug

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 10:58 от daisy_st

# 199
Здравейте, рядко пиша - по-често чета форума. На работа съм и не остава време. Но пък съм ви уйасно благодарна за ценните съвети и опит, които споделяте тук. Сигурна съм, че има и други основно четящи майки, на които помагате. Мерси Peace
Един въпрос, дали на някои му се е случвало това - от няколко дни Димана има ужасни сенки под очите. Морави направо. Иначе си яде нормално, весела е и играе непрекъсно, с една дума няма признаци в поведението че не се чувства добре. Другата седмица сме на лекар и ще искам да и пуснат изследвания. Някакви идеи от какво може да е?

# 200
jeni23, Честит Рожден Ден! Желая ти много щастие, любов и здраве!
Благодаря ви за честитиките послучей 11 месечието ни! Аз някак все го пропускам  Rolling Eyes Даже сега вие ме подсетихте...

Rosita бързо да оздравявате със сладката адашка, а ако не заминете може пък и да се видим  Party

dreshkata не знам от какво може да е. Спи ли нормално напоследък? Бояна преди около седмица изглеждаше така, но беше период в, който ама хич не искаше да спи. После се оправи от само себе си и не съм я водила на лекар.

# 201
  • София/Овча купел 2
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН JENI23!
             ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ТИ ЖЕЛАЯ!

Честит празник и на малките месечковци Hug  love001!

# 202
ами спи си ок. от 7 вечерта до кум 7 сутринта.. не съм забелязала промяна..

# 203
Честит рожден ден,Jeni23!

Честит 11 месец на празнуващите днес!

# 204
sea woman  няма защо да се извиняваш миличка,то тона не ти е към всички  Hug .

Rosita , malvina74 бързо да оздравявате,за да посрещнете празниците усмихнати и весели,а не болнички  Praynig

jeni23 мерси за почерпката  Hug.Весело изкарване довечера Peace

Клеопатра    bouquet за усилията,които полагаш,чудя се как намираш време за всичко  newsm78 .

dreshkata много лошо миличка,не мога да ти помогна,но мисля,че правилно си решила-нека и пуснат изследвания,за да разберете от къде идва проблема.Ще чакаме да се похвалиш с добри резултати  Naughty

Момичета,тук при нас е слънчево и мислим да поизлезем малко да се разходим.Лек ден на всички ,до по-късно

# 205
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден,Jeni
Пожелавам ти от здраве ,
 любов и късмет никога да не се отървеш!
Весел празник!

Честит мини-ден на Димитър, Бояна и Виктория!

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 11:43 от VIVKA

# 206
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, Jeni !

# 207
Здравейте, милички  Hug

Jeni23, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!   bouquet

Честито на днешните ни мини-рожденници! Много да играйкат и много да слушкат   bouquet

Ние днес бяхме на консултация.Ама много е качила мойта дъщеря бе - 500гр #Crazy Сега е 9.650  Mr. Green

Вчера я водих на рожден ден на едно съседче - стана на годинка.Беше голяма веселба - дечицата играха, бесняха - кой на собствен ход, кой на мотор, кой на проходилка - беше голям купон  Joy

Поздрави на всички и весел ден  Hug

# 208
Ха, добър ден!
Честито на мама жени 23! Все на 23 да си остане   Laughing Бъди жива и здрава, обичана и обичаща!  
Честито и на мини рождениците!  
dreshkata аз каквато съм неспокойна едва ли щях да чакам до другата седмица Sad Не искам изобщо да те плаша, може да е нещо безобидно, но аз знам че такива сенки могат да се получат при проблеми с бъбреците или нещо с кръвните изследвания. Така, че задължително направете една ПКК и урина...За другото лекарите ще си кажат думата! Пожелавам ви да няма нищо тревожно!
Ние днес бяхме на консултация и сме 9.900 кг.  Crazy До рождения си ден явно ще мине 10-те Simple Smile
Благодаря на всички за успокоителните думи!  Hug
Споделих притесненията си с педито. Тя каза че е възможно такова изкривяване до 1г. 6м., очните мускули укрепвали. След тази възраст можело вече да се говори за проблем. Все пак аз ще я заведна на специалист, защото има много случаи при които педитата успокояват, пък накарая не е точно така...
Днес се усеща еуфорията по предстоящите почивни дни и празници. Хората щъкат насам-натам, пазаруват ли, пазаруват. Излязохме за малко след консулта, слънчице напича, но си е доооста студено. А как ми се разхожда по много, ако знаете! Тъкмо взех да изпитвам удоволствие от гледането на детето и айде то пък свърши Simple Smile
Лек ден ви желая! Приятно и безаварийно пътуване на всички, които ще предприемат такова!
Целувки  Heart Eyes

# 209
Здравейте отново....като прочетох за консултациите и се сетих да ви питам нещо.Как наддават сладурите ви на сантиметри през последните 3 месеца?Имам предвид ръст, обиколка на глава и на гърдички.На Паолина тези мерки за последните 3 месеца не са мръднали CryТежим 8,600-от фините сме.

dreshkata, чувала съм, че може да е причина на нисък хемоглобин.Най-добре отидете при педиатъра по-скоро.Така няма да си "на тръни" по празниците.И дано всичко е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт