Тежим 8,600-от фините сме.Ами при Али не всеки месец има промяна в тези мерки.Гърдичките растат с по сантиметър горе долу през месец - един месец са пораснали, следващия не са.Главата - май и тя така.
Тежим 8,600-от фините сме.

мммммммммм........
(добър избор Лалева
)
Дано всичко с очичките да е наред след време
Четейки твоя постинг отново се замислих,че и аз имам,а мъжо е имаЛ проблеми с очите и много се страхувам за Вяра.Моля се да я подмине това нещо,както и за това на никого да не се случва 

Парфюми не ползвал,за играчки е голям.......освен дреха нещо
В голяма чуденка съм и ще ме прощавате за офф-а 
Последно беше 8кг миналата седмица и след окол 2 или 3 (непомня)месечно задържане в ръста изведнъж скочи с 3см и то само за 2 седмици 

Ама ти не спиш бе момиче
Как е дългокоско Алекс?Той сигурно е много послушен и мама има време да си свърши задачките 

С организацията за детския рожден ден са се заели от клуба,аз бях писала че там ще го правя.Имам куп задачи обаче в къщи и се надявам да ми стигне времето.
То нали е единствения детски клуб на балканите,и торти еле па детски никъде не правят.. Пък и с какво друго да се хваля-поне да кърмех цяла година,а то...мъка,мъка..
Ръчичките се подобряват и Паолина започва сама да си маха превръзката и ръкавичките-понася ги за кратко време
Ще отваря сама подаръците, то е ясно 
.Бъди щастлива и обичана
.
.
и после си се оформя.Този направо се показа и ви обясних как изглежда.Случвало ли се е при някой?Дали да го заведа на лекар/зъболекар?От два дни е така и кожичката си стои върху зъба.
То нали е единствения детски клуб на балканите,и торти еле па детски никъде не правят.. Пък и с какво друго да се хваля-поне да кърмех цяла година,а то...мъка,мъка.. 
Лелеее, ще ме умориш, мари ! 
и после си се оформя.Този направо се показа и ви обясних как изглежда.Случвало ли се е при някой?Дали да го заведа на лекар/зъболекар?От два дни е така и кожичката си стои върху зъба.
Случва се така понякога. 

На килограми расте по малко, даже на последната консултация беше отслабнал с 80г заради боледуването. На 7 месеца е бил 9кг. На 11 беше 9780г
. Сега не било важно, че го няма... На друг казвали ли са му подобно нещо?