Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте отново....като прочетох за консултациите и се сетих да ви питам нещо.Как наддават сладурите ви на сантиметри през последните 3 месеца?Имам предвид ръст, обиколка на глава и на гърдички.На Паолина тези мерки за последните 3 месеца не са мръднали CryТежим 8,600-от фините сме.

Ами при Али не всеки месец има промяна в тези мерки.Гърдичките растат с по сантиметър горе долу през месец - един месец са пораснали, следващия не са.Главата - май и тя така.

# 211
sea woman, забраняваш, а?  hahaha
Е щом си казала - няма повече Embarassed ...  Laughing Joy

dreshkata и аз като пеперудка. Иди и си питай сега, че идват празници. Най-малкото да си спокойна.

daisy_st , сега проверих в нашата книжка. Главата му последните месеци расте по-бавно в сравнение с първите 6 месеца. Примерно между август и септември няма един сантиметър разлика.  Но на височина  има поне 2-3 см ртазлика всеки месец, а на килограми разликата последните 4 месеца е между 400 и 600грама. Но то е много относително с размерите. Ако вие сте по-дребнички може би е нормално да не е съществена промяната. Все пак мъжа ми клони към 2м, а аз към 1.80м. Едва ли и Борил ще е дребен.

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 13:18 от 7of9

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖЕНИ23

# 213

Честит празник,Jeni !

# 214
Честит Рожден Ден, Жени!Бъди здрава,усмихната и много обичана мама и съпруга!Радвай се на настъпващите празници и се зареждай само с положителни емоции от всички усмивки, които ти дарява малката сладурана Александра!

И.......само да не пуснеш още една торта за почерпка послучай подаръка,който Лалева ти е поднесла,аааа и уиски да не забравиш Joy мммммммммм........ Grinning(добър избор Лалева Peace)

пеперудка,поуспокоила си се, радвам се Peace Дано всичко с очичките да е наред след време Praynig Четейки твоя постинг отново се замислих,че и аз имам,а мъжо е имаЛ проблеми с очите и много се страхувам за Вяра.Моля се да я подмине това нещо,както и за това на никого да не се случва Hug
А за еуфорията около предстоящите празници - наистина се усеща.Аз пообиколих днес,не съм избрала още подаръци за всички ooooh!
Ще ви замоля за една голяма услуга-дайте някоя идейка какво мога да купя на 13г момче (племеник)за Коледа Thinking Парфюми не ползвал,за играчки е голям.......освен дреха нещо newsm78 В голяма чуденка съм и ще ме прощавате за офф-а  bouquet

daisy_st,как са ръчичките вече?Да ти кажа и ние сме от партията на бавно наддаващите муцунки Heart Eyes Последно беше 8кг миналата седмица и след окол 2 или 3 (непомня)месечно задържане в ръста изведнъж скочи с 3см и то само за 2 седмици Shocked Та си мисля,че не е нещо притеснително това - всяко си е индивидуално Wink
дрешката,немога и аз да се включа със съвет около притесненията ти.Пожелавам да няма такива в действителност Peace
Клео,специални поздрави и от мен  bouquet Ама ти не спиш бе момиче Naughty Как е дългокоско Алекс?Той сигурно е много послушен и мама има време да си свърши задачките Hug

Весел ден на всички Heart Eyes

# 215
БОДЛИВКА ,  стягате ли РД на Даринка,до къде стигнахте с подаръците?После да качиш снимки,а и да кажеш вкусна ли е тортата  Naughty

Стягаме,от вчера съм запретнала ръкави,че според мъжа ми неговите изгнили на мивката.. Mr. Green То не че толкова цапаме чинии двамата с него,ама като свърши нещо после го изтъква цяла седмица  ooooh! С организацията за детския рожден ден са се заели от клуба,аз бях писала че там ще го правя.Имам куп задачи обаче в къщи и се надявам да ми стигне времето.
Ама как може да се съмняваш,че ще пропусна да се изфукам със снимки,ти пък?! hahaha То нали е единствения детски клуб на балканите,и торти еле па детски никъде не правят..   Пък и с какво друго да се хваля-поне да кърмех цяла година,а то...мъка,мъка.. Joy

# 216
7of9 , Паолина се роди 48см., сега е 71см.(от 3 месеца е толкова, а главичката е 44, гърдичките-45см. Confused).Аз съм ниска-1,68, а мъжо е 1,80.Може и до ген да е.Надявам се да започне пак да си расте с по 1см(е, не всеки месец, инъче ще стане великанче Mr. Green).
Дес, благодаря ти, че сподели!Дано и ние наваксаме с растежа PraynigРъчичките се подобряват и Паолина започва сама да си маха превръзката и ръкавичките-понася ги за кратко време CrazyЩе отваря сама подаръците, то е ясно Laughing
Утре ще правим шопинга.Но под нашата мини-елхичка незнам колко подаръка ще успея да сложа.Нищо, важното е, подаръци да има Wink
Чао от нас!И на всички хубав уикенд Heart Eyes

# 217
JENI честит рожден ден Hug.Бъди щастлива и обичана Hug.
nenepugka на моя приятелка в Бг детенцето имаше такъв проблем с дясното око.При него се виждаше не само като гледа встрани,а и като гледаше право.
Не мога да ти кажа подробности,защото съм го виждала няколко пъти като новородено ,за1вия  и 2рия РД. На първия РД беше още с изкривено око,но след година нямаше и помен от изкривяването.Беше се оправило.Дано и при вас се оправи Hug.
Сега да ви попитам нещо-на Дарис му избива горен зъб и някак си мястото стои като раничка.Зъбчето доста се е показало,но все още има върху него кожичка и някак си постоянно като кърваво Confused.До сега всички зъби са му избивали малко,по малко.Първо се показва едно такова ,къдраво зъбче Grinning и после си се оформя.Този направо се показа и ви обясних как изглежда.Случвало ли се е при някой?Дали да го заведа на лекар/зъболекар?От два дни е така и кожичката си стои върху зъба.

# 218

Ама как може да се съмняваш,че ще пропусна да се изфукам със снимки,ти пък?! hahaha То нали е единствения детски клуб на балканите,и торти еле па детски никъде не правят..   Пък и с какво друго да се хваля-поне да кърмех цяла година,а то...мъка,мъка.. Joy

Joy Joy Joy Лелеее, ще ме умориш, мари !  Hug

Сега да ви попитам нещо-на Дарис му избива горен зъб и някак си мястото стои като раничка.Зъбчето доста се е показало,но все още има върху него кожичка и някак си постоянно като кърваво Confused.До сега всички зъби са му избивали малко,по малко.Първо се показва едно такова ,къдраво зъбче Grinning и после си се оформя.Този направо се показа и ви обясних как изглежда.Случвало ли се е при някой?Дали да го заведа на лекар/зъболекар?От два дни е така и кожичката си стои върху зъба.

При Али до сега не е било така, но при едно комшийче на същата възраст имаше едно такова зъбче - не се тревожи, ще израсте зъба и всичко ще е ОК Hug Случва се така понякога.

# 219
  • Madrid

Жени,честит рожден ден!!!Бъди все така мила и внимателна жена и дълги години да се радваш на малкото си пате!Приятно изкарване и наздраве!!!  bouquet

Лисанке,ако не го дразни мисля,че не е проблем!
Дейзи,Самуил на килограми наддаво по 200,300гр. на месец,а сантиметрите по 2см.,главичката е пораснала от юни до ноември с 3см.Гърдичките не ни ги мерят.Той като цяло на килограми е под така наречената норма в графата,а сантиметрите са на максимум.
Не се притеснявай,мерки! Wink
Лалева,и аз като Дес забелязах това чудо на природата,което подаряваш на Жени! Joy
Виличка,по купона сте си вие с Али! Laughing
Аз май искам да се подстрижа. Rolling Eyes

# 220
Е нееее просто няма друга такава тема  Joy Joy Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=152075.0
Малко ме досрамя да го пусна, ама к'во пък  Mr. Green

# 221
  • Madrid
Оф,и аз хреди малко я видях тази тема в клюкарника,еми смешно е! Joy

# 222
  • Пловдив
nenepygka, дано няма нищо сериозно с очето!
daisy_st, на Криско не са му мерили гърдичките и главата от много време насам... newsm78 На килограми расте по малко, даже на последната консултация беше отслабнал с 80г заради боледуването. На 7 месеца е бил 9кг.  На 11 беше 9780г Rolling Eyes. На сантиметри е 77.     
Аз питах за белега от БЦЖ, понеже не се вижда никакъв. Казаха ми, че се маркирал на 2 месеца, защото после изчезвал newsm78. Сега не било важно, че го няма... На друг казвали ли са му подобно нещо?

Абе ти как така измисли, че си ниска? Някъде четох, чеза средна височина на жените се приема 165см!!!

dreshkata, кажи какво са казали докторите, че ви мисля.

nenepygka , бая се посмях! Joy Joy Joy     

# 223
  • София/Овча купел 2
nenepygka .След всичките страсти,които се развихриха в темата имахме нужда точно от това.Просто не мога да се спра    rotfImao newsm62 tooth.

# 224
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ох, момичета - явно не е било писано да мога да ви дам календарите преди Коледа! Преди малко ми се обадиха, че са готови нещата, но чак утре по обед или средобед ще мога да ги взема, така че явно утре срещата няма да се състои.
Като ги взема утре, ще пиша, за да се разбираме при сигурни обстоятелства!
Целувки на всички и още веднъж се извинявам за забавянето!

Общи условия

Активация на акаунт