Омъжена съседка

• 17 590
  • 432
  •   1
Отговори
# 150
Искам да ви кажа, че аз съм мъжът на съседката. По дадените описания веднага разпознах жена си. И себе си.
В момента съм на площадката един етаж по нагоре и чакам да започне представлението. Нямаше цветя на близо. Но намерих един Ге образен винкел 30/30.
Чудя се само къде да го заровя колегата.

# 151
Ела, имам градина за такива случаи...

# 152
Наистина искам да я причакам, че знам кога се прибира горе долу, но проблема е че тогава е час пик и става много сложно. Подготвил съм сценарий и реплики, които съм наизустил. Варианта да изям шамарите е право порпорционален на възможноста да пия вино разделен на корен квадратен от моментната ситуация. Така, че всичко е пресметнато на една дъска вкъщи. Осигурил съм и декор на който би завидял и Титаник
    вкарай  и малко  поезия в стил.,аз съм болтче, ти си гайка.......дъра, дъра.,да не скърца  одъра......

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 17:43 от Пепи 02

# 153
Стана ясно, че авторът се е*ава. Даже съм сигурна, че няма никаква съседка, а темата е лов на недо*таковани бг-мами.

# 154
  • София
Наистина искам да я причакам, че знам кога се прибира горе долу, но проблема е че тогава е час пик и става много сложно. Подготвил съм сценарий и реплики, които съм наизустил. Варианта да изям шамарите е право порпорционален на възможноста да пия вино разделен на корен квадратен от моментната ситуация. Така, че всичко е пресметнато на една дъска вкъщи. Осигурил съм и декор на който би завидял и Титаник
    вкарай  и малко  поезия в стил.,аз съм болтче, ти си гайка.......дъра, дъра.,да не скърца  одъра......
Мислех да ползвам - Ти си толкова прекрасна, чак ми идва да те прасна

# 155
Стана ясно, че авторът се е*ава. Даже съм сигурна, че няма никаква съседка, а темата е лов на недо*таковани бг-мами.
     еее,неразваляй  седянката....

# 156
  • София
Съседка има. Още от лятото я мисля, но си ме е страх. Но накрая ще изям няколко бонбона пияна вишна(че не пия) и ще и причакам на входната врата с ключ с панделка (да си го ползва когато иска), пък каквото ще да става

# 157
  • София
Причакай с гаечен ключ 32. С панделка.

# 158
Охх добре, че съседите ми са някви дърти или семейни,.че човек не знае от къде го дебнат откачалниците.

# 159
Причакай с гаечен ключ 32. С панделка.

И докато още топла ли ?

Като в онази приказка за Василиса прекрасна Simple Smile

# 160
Съседка има. Още от лятото я мисля, но си ме е страх. Но накрая ще изям няколко бонбона пияна вишна(че не пия) и ще и причакам на входната врата с ключ с панделка (да си го ползва когато иска), пък каквото ще да става
Да не го приеме като покана за съвместно съжителство. И някоя вечер вместо секс да получиш топла лучена яхния, вмирисана жена, апартамента с главата на горе, тичащи деца и т.н. Чак си го представих. 🤣🤣🤣

# 161
Охх добре, че съседите ми са някви дърти или семейни,.че човек не знае от къде го дебнат откачалниците.
     Мила,темата е  забавна и  ,ако  нямаш  чувство за хумор  ...това е твой проблем.....

# 162
  • София
Изумява ме колко мислене и планиране отнема на (някои) мъже да изръсят две реплики на една жена Joy

# 163
  • София
По-лошото е, много мислене и планиране, а накрая даже и не кажеш репликите.

# 164
Ми той много го мисли, па виж съседката може да го изненада в асансьора, така, спонтанно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт