Омъжена съседка

• 17 652
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • В полите на Пирин планина
И аз това си мислех - колко ли лейдита са му писали на лично, ама не са преминали дупе-кастинга... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 212
  • София
Личното, придружено от дупе-пик (butt-pic).

Интернет не става за запознанства. Поне, посока мъже-жени.
Делужънъл левъл изисквания.
Simple Smile

# 213
Край. Ставам гей. Няма сгодни моми тука
Сгодни жени има, дори и тук, но те знаят какво търсят, а ти явно не си сгоден за тях. .

# 214
Ми бг мамма е за мами, което предполага, че.повечето потребителки са семейни. Има си други сайтове за тая цел... Тиндър се сещам, ама сигурно има и други.

# 215
Като си гледам съседите, един не виждам, дето да бих му се навила на нещо повече от това да ми задържи вратата на входа.
Обаче, един колега, дето ме сваляше без особен успех, взе, че ми стана съсед. Тогава имаше някаква приятелка, дето ме занимаваше на лични да ме пита разни неща за нея, от които я обрисува като много захлюпена. Явно е очаквал да му докажа аз пък колко съм открехната. Е, да, ама не. Сега е семеен с дете. И не знам защо си мисля, че тая захлюпената приятелка, сега му е жена. Някак като визия отговаря на описанието.
И остави това, ами и децата ни са в една яслена група. Този човек като ме види, ако е сам ме поздравява, като е с жената - се прави на дръж ми шапката. На мен ми е все тая, но поне да реши в крайна сметка ще ме поздравява ли, няма ли, че да знам какво да правя. Защото точно вече като реша, че ще го игнорирам, го засичам сам и става учтив. Сега покрай децата в яслата, все си мисля, че е редно поне някакъв дежурен поздрав да има, като се засечем там. Laughing Другият вариант е да поздравявам само жена му, а него не.

# 216
  • София
Ми бг мамма е за мами, което предполага, че.повечето потребителки са семейни. Има си други сайтове за тая цел... Тиндър се сещам, ама сигурно има и други.
Не е вярно това.
То и компютърът, също и интернет е първоначално замислен единствено за военни цели. В последствие започва да се ползва все по-широко, и накрая от всички. Бг мама отдавна е надскочил единствено "мама" темата.

Освен това, колко точно потребителки са семейни, колко имат деца, и колко пишат заради децата си.
Според мен, малко, ама може и анкета да пуснем.

Трето, тиндер също не става за запознанства. Макар сигурно да е по-добре от бг мама.
При мен ефектът беше 0лев, колкото и в бг мама. Ама тук поне не съм се пробвал ... Joy
Даже, ся се сещам, писали са от дъжд на вятър някакви дами на лс. В Тиндер 0ла. Т.е. бг мама май повече "работи", отколкото тиндъра. Simple Smile

LaCumparsita, ами смени входа, тогава. В моя си има достатъчно хубави момичета.
(шегувам се).

# 217
На мен са ми странни мъже дето се присламчват към женска седянка, но пък и шанс 1 на милион си е шанс  ¯\_(ツ)_/¯ Току двама от тях се запознаят един с друг и си паснат, както казва Форест Гъмп, не знаеш какво ще ти се падне Satisfied Това му е хубавото на интернета, че първо ще се харесате душевно.

# 218
Е, не знам, нямам опит с Тиндър щот съм дърта.. по мое време имаше флиртче и mIRC Joy

# 219
     има,има ама в мамата  всички  са образовани, богати, и фешън софиянки от пристанището, ....

# 220
  • София
Е, не знам, нямам опит с Тиндър щот съм дърта.. по мое време имаше флиртче и mIRC Joy
В ония времена всичко вървеше, елмаз, флиртче, сладур, среща и тн.
На едно голо ICQ кълвяха хората.
Изпозакриха ги.
Сега стана борба за внимание.

Да се върнем на темата, май кръгът се затвори и отново минаваме на "съседско" по входове и квартали. Joy

има,има ама в мамата  всички  са образовани, богати, и фешън софиянки от пристанището, ....
Откога да си образована, богата и фешън е фактор!? Confused

# 221
На мен са ми странни мъже дето се присламчват към женска седянка...
Ако мъжът има пипе може много да научи за жените по женските седянки. Да се опита да научи как се мисли нелогически, защо се нацелват едни и същи мотики, как се прави от мухата слон... хиляди пинизи полезни за всякакви житейски ситуации.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:16 от Абуто

# 222
  • София
На мен са ми странни мъже дето се присламчват към женска седянка...
Ако мъжът има попе може много да научи за жените по женските седянки. Да се опита да научи как се мисли нелогически, защо се нацелват едни и същи мотики, как се прави от мухата слон... хиляди пинизи полезни за всякакви житейски ситуации.
Или ептен да се откаже. Grinning

# 223
ПТП-то се отказа, мина на мъже.

# 224
  • Далечният изток

Общи условия

Активация на акаунт