Омъжена съседка

• 17 641
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
Извинявам се ,че нахлувам така в темата с въпрос.Aз пък съм хвърлила око на един доктор ,ходих два пъти при него ,бях си забравила чантата и дойде да ми я донесе до колата с усмивка.От тогава фантазирам за него ,но и двамата сме семейни .Имам му номера ,но не се сещам какво да му напиша без да звуча нелепо .

# 241
  • София
Не знам, питай мъжа си с какво си го свалила.

# 242
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мъжете нямат угодия. Има главоболие - лошо. Няма НИКАКВО главоболие НИКОГА - още по-лошо.
Ами не е лошо, за мен е хубаво, когато жените не ги боли глава. То и за жените е хубаво.

# 243
  • София
Докторите имат един такъв*фалшив уау фактор". Просто въздействат на психиката. Ти си болна, разтревожена, отиваш при него, той ти помага, умен е, понякога и красив. Но. Той е доктор. И го прави по работа. Точка.

# 244
Сега ме накарахте да се сетя за онзи случай с близването при гинеколога, който преди много години четох тук.

# 245
  • София
Извинявам се ,че нахлувам така в темата с въпрос.Aз пък съм хвърлила око на един доктор ,ходих два пъти при него ,бях си забравила чантата и дойде да ми я донесе до колата с усмивка.От тогава фантазирам за него ,но и двамата сме семейни .Имам му номера ,но не се сещам какво да му напиша без да звуча нелепо .
Напиши му само - докторе, ох, боли

# 246
Сега ме накарахте да се сетя за онзи случай с близването при гинеколога, който преди много години четох тук.

Проверявал е на вкус как е положението явно

# 247
Не се знае. Тя стояла разкрачена на магарето, той се навел за преглед ( явно не е използвал видеозон), и в този момент тя усетила близване. Но дали е имало такова или е плод на фантазиите и не стана ясно.

# 248
На някои фантазиите направо ги изстрелват в друга реалност,..🤣

# 249
  • Далечният изток
Усетила била близване... Шъ умра Joy

# 250
  • София
Как мислите се определя киселинността?

# 251
С лакмусова хартия се определя киселинността.

# 252
# 253
Как мислите се определя киселинността?
Тоя доктор като малък е плюскал доста зелени сливи.

# 254
Бе пак като не е усетила мушване....

Общи условия

Активация на акаунт