Ползата от Марковите дрехи

• 26 203
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
Това с дрескода за центъра си е криворазбраната цивилизация. Пък и сега както излизат едни развлечени моди, абсурд.

# 286
Дори преди 20 години не беше така масово носенето на анцузи от мъжете, а жените с клинове, суичър и маратонки.

# 287
Естествено, че е мода да се веят с "марковите" анцузи по центъра. Баш за Варна става дума. Имам познати, дето Найки и Адидас са върха на модното изкуство... Купуват си официални анцузи, да си ходят по центъра с тях. Аз лично никога не бих тръгнала облечена в спортни дрехи по центъра, ако ще да са за 100 милиона като цена.

Зависи за коя част от центъра става дума. Разбирам какво казваш, но ако съм тръгнала да се разхождам в морската градина, бих се облякла спортно и ако ме видиш на път за морската, ето ти анцуг из центъра.

# 288
Е, да, разбира се, че няма лошо да си ходиш за разходка с анцуг. Аз говоря за хората, за които носенето на провлачено, задължително черно, задължително "марково", екипче е начин на живот и идеология.

# 289
Тази мода, особено за жените с клинчета, спортни сутиени и големи маратонки, дойде от Щатите и инстаграм последните години - т.нар. athleisure облекло.

Според мен е ужасно - поредното опростяване и размиване на граници между различните сфери на живота - личен, домашен, работен, обществен и т.н. Ако погледнете социалните медии, родените след 2000 г., поне в Щатите, дори не знаят как да се облекат официално. Непрекъснато питат дали разни супер разголени рокли тип секси нощница са подходящи за сватба в църква,  първа среща в ресторант или работно коледно парти.

# 290
С анцузите из центъра посвикнах, аз изпитах шок, когато видях масово анцузи в Агенция по вписванията, НАП, Община. Не подозирах, че в институция човек ще иде по анцунг, та ако ще и с три черти да е.

# 291
Аз не визирам само анцунзите.
Пълно е с хора, облечени във вехти и не особено чисти дрехи.
      Анцунзите ги възприемам като дреха за спортуване.
       Дори за разходка не бих се облякла в анцунг. Има си  удобни дрехи за целта,  които изглеждат в пъти по добре.
       Клинове носех доста навремето, когато бяха на мода  плетените фанели тип болузон. Стигаха до под дупето като къса рокля и от долу ги носехме с клин. Бях още ученичка по него време. Помня че се  подхвърляха разни немски модни списания...
Леле колко съм дърта... Joy

Имам слабост към спортните обувки обаче. Любимо ежедневно облекло са ми дънките и маратонки, гуменки, кецове...

# 292
Тази мода, особено за жените с клинчета, спортни сутиени и големи маратонки, дойде от Щатите и инстаграм последните години - т.нар. athleisure облекло.

Според мен е ужасно - поредното опростяване и размиване на граници между различните сфери на живота - личен, домашен, работен, обществен и т.н. Ако погледнете социалните медии, родените след 2000 г., поне в Щатите, дори не знаят как да се облекат официално. Непрекъснато питат дали разни супер разголени рокли тип секси нощница са подходящи за сватба в църква,  първа среща в ресторант или работно коледно парти.

Ами ако ти покажа опциите за официални рокли за young adult, тези за които говориш ще ти се видят прекрасни! Дъщеря ми е от този контингент и ще ходи на новогодишно парти парти с приятели и за целта погледнахме официалните рокли в два от по-луксозните магазини. Честно, бях в потрес! Даже имам линк към една рокля, която и предложих (на шега).

https://www.nordstrom.ca/s/open-neck-embroidered-trim-long-sleev … rty&color=002

Реши да е с черен панталон и блуза. Погледни и блузите за young adult. Трагедия! Това е по-скъпичък магазин, в който има и маркови неща. Добре, че има леля в UK….

# 293
аbadjieva80, напълно съм съгласна. Не знам дали живеете в България, но можеш от любопитство да разгледаш сайтовете на Lucy и Junona.Дъщеря ти ще си намери хиляди пъти по-хубави неща на достъпни цени. Christine Fashion също имат уникални модели.
Може да  разгледате  и Mytheresa.
А за тази рокля съм без думи.Обличам и я отивам в манастир:joy:JoyJoy

# 294

Ами ако ти покажа опциите за официални рокли за young adult, тези за които говориш ще ти се видят прекрасни! Дъщеря ми е от този контингент и ще ходи на новогодишно парти парти с приятели и за целта погледнахме официалните рокли в два от по-луксозните магазини. Честно, бях в потрес! Даже имам линк към една рокля, която и предложих (на шега).

https://www.nordstrom.ca/s/open-neck-embroidered-trim-long-sleev … 20Party&color=002

Реши да е с черен панталон и блуза. Погледни и блузите за young adult. Трагедия! Това е по-скъпичък магазин, в който има и маркови неща. Добре, че има леля в UK….

Joy Ужас! С това само трябва да си чучне една бяла перука на главата и може да се яви да пледира в съда в Англия.

# 295
Това подобие на рокля е скандално грозно нещо! Joy Мисля си, ако ТЕ ми дадат 1675 долара, може и да си помисля да изляза навънка с нея Joy

# 296
аbadjieva80, напълно съм съгласна. Не знам дали живеете в България, но можеш от любопитство да разгледаш сайтовете на Lucy и Junona.Дъщеря ти ще си намери хиляди пъти по-хубави неща на достъпни цени. Christine Fashion също имат уникални модели.
Може да  разгледате  и Mytheresa.
А за тази рокля съм без думи.Обличам и я отивам в манастир:joy:JoyJoy

Канада. Тук Nordstrom и Hudson Bay Company са прилични магазини, предлагащи И маркови стоки. Роклята е “Маркова”. 
Тя ще ходи с приятелки по моловете на 26, тогава ще си намери нещо подходящо, но исках да покажа какво предлага средна към висша мода у Канада.

# 297
Френските пенсионери са същите, нашите просто оцеляват.
Но пък и тук има от сой и винаги са хубава гледка
Не само те,а доста западно и северо европейци са така.До поколение е.Сегашните млади,особено новите тъмни европейци,ще се видят след 20-30год.,като минат от социалните помощи на социалните пенсии.Не очаквам спретнати дядовци с бели ризи и баби с красиви прически и боядисани коси.
Цитат
Анцунзите ги възприемам като дреха за спортуване.
И аз.ОБаче,самите по-известни марки набухаха колекции,черни и не само лъскави материи,златни черти ще ти избодът очите и народа ги припозна за хем удобна,хем гъзарска дрешка.Предвид високите цени,значи задължително си баровец.Ако носиш и чанта МК (реплика) примерно от мола:joy: картинката е пълна.

# 298
  • Пловдив
Не знам дали живеете в България, но можеш от любопитство да разгледаш сайтовете на Lucy и Junona.Дъщеря ти ще си намери хиляди пъти по-хубави неща на достъпни цени.
Lucy и Junona не правят качествени дрехи, нито са евтини. Основно изкуствени тъкани. И една риза е 100 лв (приблизително). И не, не ми е кисело гроздето, мога да си снимам - имам доста Lucy, защото имат големи размери. Купувам си ги, но не мога да ги препоръчам. Отделно, че се напъват да са оригинални и са доста кичозни и за по-особен вкус.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт