Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 44 474
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Бактериалната вагиноза се лекува, спокойно. Ако ви изпишат Флажил имайте предвид, че от него може да получите метален вкус в устата, да не се чудите от какво е.
Благодаря за инфото, точно Флажил ми изписаха /за 5 дни/, както и  2 бр. глобули Арилин/2 вечери.

С микробиология ли се открива? И как се лекува? вагинални глобули?  Тези по-скъпи интимни гелове лекуват ли я? Гинексид, Лактацид, и пр. Питам, за да знам следващият път за какви изследвания да настоявам.
Микробиология, да. Сама си я поисках...
Аз използвам Гинексид и попитах дали да я спра, АГ каза не, да продължа да си я позлвам.

Останах си без чаша вино за 14-ти февруари Grinning

# 181
  • ново
Нищо безплатно няма за жалост. Плащам и микробиология, и колпоскопия. Искаме и разпитваме, на което много лекари се дразнят, но на мен не ми пука. Ако не иска да обяснява, значи не е моят лекар.

# 182
Да, често срещано явление е да вадиш с ченгел думите на докторите. Какво толкова им пречи да обяснят кое какво е, защо е така и т.н. И аз си записах час за преглед и микробиология за понеделник. Само че МЦ ще ми дойде на 11.02 🤨 и пак ще остане за следващия месец, пак направление от ЛЛ и цупене.

# 183
Аз бях с направление на прегледа, понеже HPV и течно базираната цито си стават сума, АГ-то ми пусна направление за микробиологията.

# 184
Моето направление е от 20.01
Но като гледам преди 18-19.02 няма да успея да направя вторичен преглед.
Каква е цената на микробиологията? Нещо друго да изисквам ли при прегледа?

# 185
  • ново

Каква е цената на микробиологията?

40 лв. взе скоро лекарката на дъщеря ми.

# 186
Явно си пестят направленията за изследвания. Но поне думите да не си пестят, че да знаят хората какво им има, и какво да си изследват и лекуват, /ако трябва и с пари назаем/.

# 187
HPV са ми отрицателни (33 типа - високо/средно/нискорискови типове). Дали мога да се доверя на тези резултати или са "-" защото са минали само 2 месеца от конизацията.

# 188
Здравейте, момичета. Имам час при доц.Карагьозов за 15.02, но търся да го сменя с час за след 20.02, тъй като ми дойде, а часа съм го записвала още миналата година. Та, има ли някоя от вас, на която ще й е удобно да ги разменим? Съгласна съм и за дати около 20-25.03, ако някой иска да посети доцента по-рано.

# 189
  • Варна
Една дама - Пипилота, търсеше час възможно най-скоро. Аз й обещах моя час, който е през март. Ако й преотстъпите своя час, аз мога да Ви дам моя.
ПС. Големи схемаджийки сме Simple Smile

# 190
Една дама - Пипилота, търсеше час възможно най-скоро. Аз й обещах моя час, който е през март. Ако й преотстъпите своя час, аз мога да Ви дам моя.
На коя дата е вашия? Ще отстъпя моя на жената.

# 191
Здравейте, момичета ! Правих цитонамазка скоро, резултата е ПАП 3А, ходих в клиника Торакс при д-р Кичеков, но нещото което ми направи впечатление е следното ,зная че преди да се вземе пробата се третира с йод, (поне така съм чела) нещо което той не направи и второ,след като беше взета цитонамазката ми даде самото стъкалце да го занеса на регистратурата,не беше покрито с нищо и така си седеше ,не знам дали има значение, не съм доктор,но според мен това изследване не трябва ли да бъде излорано ,а не така да седи открито и да го разнасям напред назад по коридорите без да бъде покрито с нищо ? Нямам лекуващ гинеколог и не знам от тук на къде ...Моля препоръчайте ми добър гинеколог в София или Пловдив, при който мога да отида с този резултат и да разчитам ,че ще ми каже адекватно какви са следващите стъпки и лечение? Постоянно попадам на хора ,които бързат,не им се занимава , вършат нещата на половина ... Препоръчайте някой доктор на който наистина може да се разчита,че ще бъде адекватен ! Благодаря ви !

# 192
  • Варна

На 20.03.

# 193

На 20.03.
Писах лично съобщение.

# 194
Здравейте, момичета. Имам час при доц.Карагьозов за 15.02, но търся да го сменя с час за след 20.02, тъй като ми дойде, а часа съм го записвала още миналата година. Та, има ли някоя от вас, на която ще й е удобно да ги разменим? Съгласна съм и за дати около 20-25.03, ако някой иска да посети доцента по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт