Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 44 357
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Написах го повече за редовните четящи, не за теб.♥

# 496
  • София

Миналото лято бях на преглед при Иван Димитров от Адела и не останах доволна.

Може ли да споделиш защо, ако е удобно.

Иначе, на изброените от теб Делчев обръща голямо внимание. И микробиологии прави, и за типизация праща, като цяло слага тежест на ЧПВ.

# 497
Миналото лято бях на преглед при Иван Димитров от Адела и не останах доволна.

Може ли да споделиш защо, ако е удобно.

Иначе, на изброените от теб Делчев обръща голямо внимание. И микробиологии прави, и за типизация праща, като цяло слага тежест на ЧПВ.

Избрах го по прочетени многобройни препоръки в нета. Ден ли не му беше на доктора, или аз не му бях симпатична ( не че това е от значение за един проифесионалист), но се държа арогантно и се караше постоянно, на всеки мой въпрос, че дори и на отговор от моя страна ми се караше, изумително направо.
Нелюбезен и прегледа беше доста претупан. Цените в Адела са високи. Мислех да подам оплакване, толкова ми прекипя след прегледа при него. Но в крайна сметка се отказах.
Така или иначе не бих отишла при него втори път.

За този доктор Делчев ли става въпрос - https://superdoc.bg/lekar/d-r-yancho-delchev-6522 ?
 Особено при гинеколозите, вече травма имам при какъв ще попадна.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 13:07 от *Serendipity*

# 498
  • София
Да, този Делчев.
Той е внимателен, спокойно.

Аз също бях чела много добри коментари за Димитров и доброто му отношение, но нещо и аз не останах с такова впечатление. Затова ми стана интересно. Другото още няма да коментирам, защото е рано.

# 499
Ходих в мед. център Славчев преди 2 месеца при д-р Благоева по препоръка от форума. Доволна останах, но оттогава не мога да си взема резултатите от изследванията. Ходих на място, центърът е затворен, а не си вдигат телефона. Не знам какво мога да направя в случая, но споделям, за да знаете, че не работи вече и никой не е уведомил пациентите.

# 500
  • София
Писала съм и преди, биопсия при налични бактерии в микробиологията не трябва да се прави. Лекува се първо инфекцията, иначе се разпространява навътре в раната, която отваря биопсията и после трудно зараства.

# 501
Здравейте! Все още чакам резултатите от Геника за хпв, но сега ми правиха колпоскопия и ми казаха, че всичко изглежда съвсем нормално. Раничката ми била стара и ми изписаха крем за нея, който да се ползва,  дори и да съм отрицателна.

Здравейте! Да се притеснявам ли?

# 502
Здравейте!

Минавам само да благодаря на всички списващи в темата за ценната информация, която получихме, когато имахме нужда, и да споделя добрия ни опит с един имуностимулант. Flowers Hibiscus

Сестра ми я оперираха от рак в начален стадий  в началото на годината, след което започна да пие AHCC всеки ден, за да изчисти високорисковия HVP18. Направи първа контрола (цитонамазка, колпоскоп, тест за HPV) преди три месеца, тогава HPV все още беше положителен. Втората й контрола от преди 3 дни е отрицателна за вируса, което значи, че го е изчистила най-вероятно. Та, горещо препоръчвам този имуностимулант за високорискови щамове. Сестра ми го пи, както е по протокол на проучванията, в голяма доза от 3г на ден(четири капсули) за 5/6 месеца. Единственият минус е цената, но здравето цена няма, а и елиминирането на вируса може да спести много проблеми впоследствие.

Пожелавам на всички здраве и добри резултати.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 13:46 от Анонимен

# 503
  • Варна
Здравейте!

Минавам само да благодаря на всички списващи в темата за ценната информация, която получихме, когато имахме нужда, и да споделя добрия ни опит с един имуностимулант. Flowers Hibiscus

Сестра ми я оперираха от рак в начален стадий  в началото на годината, след което започна да пие AHCC всеки ден, за да изчисти високорисковия HVP18. Направи първа контрола (цитонамазка, колпоскоп, тест за HPV) преди три месеца, тогава HPV все още беше положителен. Втората й контрола от преди 3 дни е отрицателна за вируса, което значи, че го е изчистила най-вероятно. Та, горещо препоръчвам този инумостимулант за високорискови щамове. Сестра ми го пи, както е по протокол на проучванията, в голяма доза от 3г на ден(четири капсули) за 5/6 месеца. Единственият минус е цената, но здравето цена няма, а и елиминирането на вируса може да спести много проблеми впоследствие.

Пожелавам на всички здраве и добри резултати.  Simple Smile

Много благодаря за споделеното!
Силно се надявам, след като пробите са чисти наистина да е така. Дали това чудо не е като херпесът и при спад на имунната система да се провява отново? Различни неща съм чела по въпроса ..
Борбата ни с HPV16 продължава вече 6 месеца с Хупавир и Папилокеар. Скоро ще пуснем пак изследвания и ще разпитам за този имуностимулант. Много благодаря отново!
Да сте здрави всички!

# 504
Здравейте,

да споделя е най-малкото, което мога да направя! Наистина много ценна е темата с подробна информация, де да я бяхме открили още по-рано, за съжаление, невсички гинеколози са добре запознати с превенцията на рака на шийката на матката. При сестра ми имаше пропуски, но всичко е добре, щом свърши добре Simple Smile

Съгласна съм с Вас, че вирусът може да е само потиснат, но не напълно изчистен, затова написах *най-вероятно*. В една друга тема потребител беше публикувал пълните проучвания за имуностимуланта от Тексас и в тях пишеше, че след 1 година в редки случаи вирусът се появява отново. Ще се следи сестра ми и ще се види как ще е при следващите контроли.

На Вас пожелавам успех в борбата срещу този щам.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 13:47 от Анонимен

# 505
Днес бях на кола маска и се замислих от там можеш ли да хванеш хпв…

# 506
  • София
По- скоро не.
Да е жива и здрава сестра ти, Бизи Simple Smile

# 507
  • Sofia
Здравейте на всички и благодаря за обмяната на опит, мнения и препоръки. Днес взех хистологията след конизация,много подробно описана, но важното е последното изречение Резекционна линия свободна .И аз ще пия АНСС само се чудя защото приемам и Кориолус дали двете мога заедно или да ги редувам забравих да питам доктора.
И имам питане под по обилен цикъл какво да очаквам по дълъг като период или като количество. При вас след конизация 1цикъл като преключи имаше ли още цапащо кървене дни наред или се изтече и до следващият имахте чисти дни и гащи?
Хубава вечер на всички 😊

# 508
  • София
И имам питане под по обилен цикъл какво да очаквам по дълъг като период или като количество...
И двата варианта са възможни, а може и да има съвсем оскъдно кървене и течение след него. Зависи от организма ви, от дълбочината на конизацията, както и от хормоните. Радвайте се на добрия резултат, другото ще мине. Вече при по-обилно и дълго кървене е хубаво да се обадите на лекаря си.

# 509
  • Sofia
Радвайте се на добрия резултат, другото ще мине.
Определено съм щастлива, едно облекчение след дългото чакане на хистологията. И думите на доктора "Добре че го направихме, а не чакахме излиза CIN3 ,а имам 2 биопсии преди това с CIN 2 .
Бъдете здрави Heart

Общи условия

Активация на акаунт