Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери- Тема 5

• 70 646
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, в Modivo съм харесала две неща, които са намалени. Имам ли шанс да намеря код, с който да ги намаля още или направо да ги поръчвам. Всички споделени до сега не се комбинират с други отсъпки и стигам до извода, че нямат код, който да намаля намалените.
Аз последния път ги намалих с някакъв за 5% ама от къде го намерих не мога да се сетя 😁 Потърсете дали го има в Answear, ако там е НЕнамалено и ви пратят код за 20% има голям шанс да излезне по-изгодно! Оня ден така се случи при мен, харесах 1 нещо в Модиво, което беше намалено с 15-16% и не ме устройваше цената, оказа се че в Answear го има на редовна цена, та с кода излезе с 60-70лв по-eвтино от “намалената” цена на Модиво. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 13:11 от ForestFairy13

# 166
Здравейте, търся код за озон за секция играчки. Simple Smile

# 167
Здравейте, търся код за озон за секция играчки. Simple Smile
И аз 🙂. Или за хиполенд

# 168
Здравейте! Търся код за praktis?

# 169
  • София

Заповядай

# 170
И аз търся код за емаг, моля да ми пратите на лично, ако някой има свободен

# 171
# 172
Нотино имат безплатна доставка над 50 лв. и
sale20 намалява с 20%.
Нещо интересно при тях в неделя някои лакове на OPI бяха намалени на 12.20 лв., чудих се дали да поръчам, слагах махах от количката накрая се отказах. Днес влизам лаковете са си на нормална цена 24.40лв., но един останал в количката си седи на 12.20лв., в сайта цената редовна 😆. Поръчах един желан парфюм за подарък и лака естествено. Повече от доволна съм.

# 173
Имам код за Букинг за 10% обратно под формата на кредити за следващо пътуване. Ако някой се интересува - на лични Simple Smile Валиден е до 23.12

# 174
Здравейте, в Modivo съм харесала две неща, които са намалени. Имам ли шанс да намеря код, с който да ги намаля още или направо да ги поръчвам. Всички споделени до сега не се комбинират с други отсъпки и стигам до извода, че нямат код, който да намаля намалените.
Аз последния път ги намалих с някакъв за 5% ама от къде го намерих не мога да се сетя 😁 Потърсете дали го има в Answear, ако там е НЕнамалено и ви пратят код за 20% има голям шанс да излезне по-изгодно! Оня ден така се случи при мен, харесах 1 нещо в Модиво, което беше намалено с 15-16% и не ме устройваше цената, оказа се че в Answear го има на редовна цена, та с кода излезе с 60-70лв по-eвтино от “намалената” цена на Модиво. Simple Smile
Това е добра идея. Ами значи, сега търся код за Answear. Smile

# 175
  • Варна
Виж в темата за answear, пълно е с кодове на последната страница.

# 176
Търся код за Озон за книги. Благодаря!

# 177
Някой има ли код за eSport.bg

# 178
NDBK22Q4
DK19
Търся код за Озон за книги. Благодаря!

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 11:31 от radostmoq

# 179
  • София
Sport Vision само онлайн.