💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 833
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 170
Алекса се държеше като мутра на моменти и ми беше много изкуствен с биенето в гърдите как пази жените. Това ме отблъсна от него. Леко фалшив герой.

И все пак от всички силни мъже с шансове за победата той имаше най-добрата социална игра. На 100% мога да кажа, че беше най-хитрият измежду тях. Това все пак си е положително качество в такава игра.

# 1 171
  • София
Алекса изяде огромен хейт, но пък имаше страшно много индивидуални битки. А пък при появата му при Сините, даде голям морален и физически бууст. Даже май спечелиха 5-6 поредни победи.

Сезон 4 може би бе най-силовият и с най-голям брой добре подготвени участници. Това, което искаме да гледаме от подобен формат. Липсваха играчи тип "раници" като Мани, които ти късат нервите постоянно Grinning

Филип и Гого определено искам да ги видя на арената отново в някое друго издание на Игрите.

# 1 172
  • España
Здравейте,
следващото написано не е съвсем по темата, но засяга съдържанието , което създаваме тук и заради това си позволявам да го поставя на обсъждане, защото засяга удоволствието ми от предаването и шанса тук в свободна форма да обсъждам вълненията си с други фенове. Ако се прецени, че е срещу правилата- моля админ да го махне.
Скрит текст:
Питам се, ако някой тук пише непрекъснато, като човек, който има ненормирано работно време, пише покровителствено, с тон на човек, който има вътрешна информация, който адвокатства на продукцията и ни разяснява "тънкости" на подбора и сценария, който от време навреме ни набива канчетата за спойлери, а вероятно заради вече "спечелена слава" от миналата година премина към друг ник и аватар - дали се въвличам в забавление или не съм част от обслужването на нечии интереси за поддържане на хайп и шум в социалните медии. Не искам да съм пълнеж и аргумент за рекламодатели по такъв начин. Харесвам предаването. Хубав ден на всички!
Скрит текст:
Ооооооо…. Сещам се….. Настъпва времето на “ Властелинът на информацията “ пак да шета из форума ! Аз принципно обичам спойлери, но не и поднесени по този начин !
Чакам предаването да започне ! Мен лично не ме притесняват роднински , любовни и тнт връзки между участниците , даже повече интрига има.

# 1 173
С леко закъснение:
Участието на МИXAЕЛА в Черешката:

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:54 от diziler

# 1 174
  • Другата България
Скрит текст:
Аз лично не помня закани, че няма да се гледа заради това, че Гого не  е победил.
Той дори не стигна финал. Повечето хора се ядосваха заради Фифо, не заради Гого, именно защото Алекса не беше по-добър от Филип. Всеки си има предпочитания, но не мисля, че е редно да представяме личните си такива като предпочитания на мнозинството.
Е, кой го прави това?? Всеки пише "аз, аз, аз, според мене, на мене, аз..."
Не помни и аз някой да е писал, че няма да гледа заради това, че Гого не е победил.
Имнно защото и аз не помня, но ти го написа, че е казвано - ето, стои си поста.
........... След средата на миналия сезон зачестиха заканите, че повече продукция на Фродо и приятеля му няма да се гледа, защото си нагласили сценария и не избирали най-добрия за победител (Гого).
Иначе всеки разочарован може да се откаже, пък после да си промени мнението, това си е лична преценка.
След първи сезон и аз го написах, и втори и трети не гледах, точно по тази причина. Ако не се бях разочаровала от “Фермата“, и 4ти щях да пропусна. Нормално е хората да се разочароват при толкова видни манипулации, преигравани игри, официални изказвания и материали от бивши участници и членове на продукцията за явно побутване или обратното на участници....това е коментирано много пъти всъщност мисля.

# 1 175
Това е участието на Михаела в Черешката на тортата , Мирела ще готви днес! Михаела се справи чудесно!

# 1 176
За мен Алекса имаше прекрасно подредена игра почти от самото начало, без реално сам да е направил нещо за да е така. Това подразни много хора, включително и мен. За победите му на терен - факт са, на черното бяло не може да се каже.

# 1 177
Аз продължавам да смятам, че Алекса се ползваше с подкрепа да стигне до финала, но не беше гласен за победител и изненада и самата продукция.

Финалната битка нямаше как да е повече за Фифо направена, но той с тоя чук и пустото му его се самозакопа. Алекса е опортюнист и за разлика от много други може би по "качествени" играчи, не изпусна нито една възможност, не се отказа нито веднъж.

# 1 178
Алекса по мое мнение го бутаха наивните играчи, които го пазеха и това му дойде перфектно в социален план, защото във физически аспект на арената беше отлично подготвен. Той също добре си изигра картите, но Елица му удари много силно рамо за победата.

Като цяло се надявам този сезон да не виждаме такива неща, а всеки да се бори ТОЙ да спечели, а не да пуска аванс и да пази някого (знам, че вероятно ще остана разочарован)

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 09:10 от outcast

# 1 179
Не знам как протичат в действителност, но от екрана винаги ми се е струвало, че в много от игрите пъзелите решават изхода от игрите и отнемат даже повече време отколкото остналите компоненти на игрите.

Затова продължавам да си мисля, че не е чак толкова невъзможно и жена да спечели този формат. Трябва просто по някакъв начин да се промъкне до финала и на по-ранен етап да се отстраняват най-силните и умните от мъжете, а на финалната битка трябва да се включат компоненти, свързани с баланс, фина моторика и някой доста труден за решаване пъзел. Жената трябва да е, разбира се, умна и добре физически подготвена Simple Smile

# 1 180
С леко закъснение:
Участието на МИXAЕЛА в Черешката:
....

Слипа прави много добро впечатление - мълчалив и скромен.

# 1 181
  • София

Финала, си беше подготвен за Алекса!
Спечели в състезание, в което всеки участник ''бяга'' в коридор с различна дължина и препятствия. Килограмите му бяха в повече, но всичко друго беше в негова полза.

Георги и Фифо бяха прецакани с трасето - ПЛУВАХА и МЪКНАХА тежките вериги, много, ама много повече от Алекса и въпреки това, имаха  преднина в началото.

Всеки стартира от своята кула.
Тази на  Жоро, беше най-далече от водата(извън кадър е), а на Алекса най-близо, което прави пътят който той изминава в двете посоки, много по-кратък.

ЛОДКАТА на Георги, беше в далечният край на понтона и съответно на брега беше извадена най-далече от неговата кула.

Алекса направи скок и излезе направо при неговата лодка.

Разстоянието което Герги трябваше да измине, само в тази част от играта. А след това и до кулата му.

Алекса още се мотае при лодката

Минал е по-малко от половината, на това което извървя Георги
и му стана лошо.

Дъските с които бяха заковани сандъците, не съм сигурна, но сякаш тези на Алекса бяха по-тънки, защото много лесно ги правеше на трески с чука и после с ръце, а Фифо и Жоро, се измъчиха с техните.

При толкова явни предимства, осигурени от Продукцията, нищо чудно и веригите да са били с различна дължина, което променя и тежестта им.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 21:15 от Mari_Mar

# 1 182
М - да , 4-ти сезон беше тотално нагласен да дадат парите на Алекса, другите нямаха никакъв шанс от начало. Аз не оспорвам спортните и физическите му качества, но не смятам ,че е правилно да се печели каквото и да е с прецакване, катерене по главите на хората , използвачество и наглост. А той спечели и с това. И няма нужда да ме реплекирате , имам си очи и глава, няма да си променя мнението.
  Да видим тая година какви са ги намислили, какъв ще е сеира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 183
Няколко пъти кокошките от червеното племе недвусмислено са заявявали, че играят за Алекса и ще го бутат напред. Това е много смахнато. За кого да играеш, ако не за себе си?

# 1 184
  • Sofia
Тон за песен дадоха двете  "главни" кокошки - Мира и Зори. Първата от криворазбрана лоялност към ревлата, а втората от глупост. После вече беше лесно и слипа-тарикат се възползва максимално, продукцията също помогна. Резултатът - го видяхме всички.

Общи условия

Активация на акаунт