💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 809
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 230
Здравейте и аз да се наредя в темата.😁
 Отварям днес и чета имената на почти всички участници. 🥳Благодарско за което.
 На първо четене веднага си харесах три девойки. Естествено трябва и на терен да ги видя за да си затвърдя мнението, ама засега се радвам , че ще участват " корави" жени доказали се в попрището си. Откога го чакам тоя момент...(понеже аз изобщо не съм фен на Ваня, а Михаела сякаш много бързо напусна играта ).  Има и един голям симпатяга, някакъв модел май , ама не мисля че ще докрета до двете племена. Види ми се не добре подготвен. Ама се радвам , че са помислили и за тези които искат да "изплакнат очите".😁 За съжаление още дори преди да започне ИВ ми набива на очи разделението на племената и  разпределението им е в ущърб на женското съсловие. Готино звучи отбор Амазонки, но когато само половината от племето са амазонки, а другата половина танцьорки си е направо прецакване. Дано да греша, ама като знам в минали сезони колко силови игри има в първи етап, женското племе е с минусов старт. И после как да не си мисля , че продукцията са женомразци.
Дано тази година е жена победител, ама ме съмнява.
При всички случаи аз съм пред ТВ след има няма 5 часа и съм се настроила на вълна любимо риалити.😁 И стискам палци да не е прекалено режисирано, като миналогодишният сезон.

П.П Единственият победител според мен , който си заслужи победата цялостно досега е Андрей. А Гого е единственият за който много съжалявам че не стигна до финал. Любим сезон с най- много любимци все още номер три. 😁

# 1 231
Филип, Гого, Неделчо, Юлиан непременно трябва да са сред участниците за т.нар. реванш, в съботните епизоди. Трябва да има финалисти от предни сезони, но не и победители.

В четвъртък, когато Филип готвеше в Черешката, само си представих онзи злобил Джаферката (дето го хранеше цял сезон) как ли е коментирала готвенето му, а и новината, че скоро ще се жени. Злобни коментарчета сигурно е имало нонстоп. Ужасна женица. Дано не я изтипосат пак някъде. Че се притеснявам за Фермата.

# 1 232
  • София
Паля свещи да нямам фаворит и да гледам как после Продукцията му маха главата, за да спечели "правилният" играч Grinning

# 1 233
  • Sunshine state
Хайде и аз се нареждам да гледам предаването. Нямам търпение вече! 😁
П.П. И пак наградата е 100 бона. Абе тия хора за инфлация не са ли чували?? 🤦🏼♀

# 1 234
  • София
Преди старта на новия сезон и появата на нови любимци направих анкета за най-големия любимец във Фейсбук, в най-голямата фенгрупа на Игрите.
В типичен мой стил първо направихме пресявки от многото имена участвали в четирите сезона и така до финалната анкета достигнаха само тези десетима участници. Топ 10.

До голяма степен резултатите се припокриват с нашите, така че няма нищо случайно.
Но едно важно уточнение. Там се оказа, че много хора не са гледали сезон 1. Да кажем поне 1/3 или айде 1/4 от всички, което си е доста. И естествено от това страдат участниците в този сезон. И въпреки това вижте на кое място се намира Юлиян. Simple Smile
И обратното сезони 3 и 4 са масово гледани. 9 от 10 човека са ги гледали. Да не кажа 19 от 20.

И така, това са резултатите:
1164 гласували (с важното уточнение, че съм разрешил само 1 глас), като тук ще напиша броя гласове, защото тъпия фейсбук показва едни смотани проценти, които освен всичко друго, даже не са и верни...
1. Филип - 377 гласа
2. Морунов - 213
3. Юлиян - 147
4. Алекса - 137
5. Гого - 104
6. Андрей - 54
7. Валери - 45
8. Милен - 30
9. Георги - 29
10. Генчо - 28

Сигурно ви изненадва класирането на Алекса... Ами има много жени, които гласуват за него, явно са повярвали в приказката, че е закрилник на жените (каква велика магия е телевизионния монтаж). А може и да е истина... Аз като цяло имам добро мнение за него извън предаването. Мъже почти не са гласували за него.

Още няколко интересни допитвания накратко:
И двете анкети се припокриват напълно и с нашите резултати тук.

Любим сезон? - Категорична победа на сезон 4 (153 гласа) ; 44 гласа за сезон 3 ; 21 гласа за сезон 1 и само 8 гласа за сезон 2.
-
Най-заслужил победител? - Убедителна победа за Андрей (216 гласа), а Милен е съвсем малко пред Алекса (91 на 89 гласа). За Добринчо само 2 гласа.

# 1 235
  • Sunshine state
Дяволо, коя е тази група?
Алекса и аз го харесвах, това за статистиката. 😁
Андрей ми е категорично един от най-противните победители.

# 1 236
# 1 237
  • Sunshine state
Присъединих се. Благодаря! 🌺

# 1 238
Много странни резултати. От сезон 3 (за мен в пъти по-добър от 4) само Андрей е влязъл в клрасацията, а от сезон 4 има цели двама, които не са стигнали до индивидуалната фаза и въпреки това са в топа. Явно хората просто не помнят по-назад.

# 1 239
  • София
И аз съм така -за мен сезон 3 е най-добър.
Присъединих се към ФБ-групата.
В очакване съм на старта.Виждам,че вие сте напред с материала,пък аз едно име и лице не можах да запаметя.
Успех на сезона пожелавам!

# 1 240
Здравейте и от мен. Мина време, но съм готова за новия сезон и нямам търпение.
Гледам, че сте споделяли за забавни моменти.. ето и един от мен.

Цецо - "Аз плувам, ама не бързо" и после реакцията на Мани Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 18:25 от DebSs

# 1 241
Честно да ви кажа не искам жена победител! Единствена Ваня имаше всички качества. Женският каст обикновено е трагичен.
Алекса няма да си направя труда да коментирам. По-противни победители са ми само тези в Ергенът.
И да се повторя за хиляден път, но както ме беше яд за Юли, за никой друг не ме е било.

# 1 242
  • Sofia
И аз тук - ще гледам днес от любопитство.

# 1 243
Здравейте!!!
Аз като прелетните птици се завръщам от сезон на сезон.
Надявам се ще се съберем редовната компания.
Честно казано миналия сезон откъм участници, битки и обрати беше толкова добър, имахме герои, злодеи, любови, та не знам дали е възможно нещо да го надхвърли.
Едно е сигурно друг любимец като Гого няма да имам.
Приятно гледане!

П.п. Не съм чела споилери, бегло чух някои неща, но сякаш много рано почваме...още ми е лятно.

# 1 244
  • софия
Айдее,  не останаааа. Не ви виждам ръцетееее.
 Пътувам към приятелка. Ще открием сезона със сбирка в полите на Витоша гледайки първи епизод. Ще поглеждам и тук. А нова тема за новия сезон Ще има ли или съм я проспала?

Общи условия

Активация на акаунт