💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 810
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 215
Макар че ми късаше нервите, защото бях за червените, май най-смешните ми моменти са били точно с Мани... Освен култовата "битка" на Мани със стената бих добавила и:
- Мани "крампира" на 2 метра от брега;
- Стоян носи (влачи, бута) Мани;
- Приключенците получават... Мани;
- Мани и "сляпата баба" (Поли, бараш ли нещо?).
Иначе... Добрин и Ботев... отплават в неизвестна посока (я Китен, я  Резово). 😄

# 1 216
Мани в морето и Гената и Куков като превъртаха играта от надвикване ми беше смешно.

# 1 217
Николай Майонезата и Катя - феноменални караници.
За мен този е най-добрият и забавен сезон досега.

Aна Мария и летвата и играта с отварянето на ковчезите. Пак същата Ана Мария се мъчи 15 мин да отключи и "Ами НЕ СТАВА". Отива продукцията и със същия ключ отваря за има,няма 3 секунди.

Близначките към Добрин : Режат една ябълка на две и му викат  "хайде сега сглоби пъзела Ябълка"  Laughing

Георги от Ямбол с цветущия език,псуваше ги наред.

Мани и скачането на стената и въобще всичко около нея. Много неприятно същество.

С глас съм се смяла на морската Венцислава и как мяташе ръце във водата, колко народ се хвърли да я спасява. Жена от морските служби да не знае да плува ..срам!

# 1 218
Да, как Стоян носи Мани на гръб в морето също беше култово.

# 1 219
Участието на АЛЕКСА в "Черешката" тази вечер:

# 1 220
  • София
Голямата новина е, че Фифо ще се жени и то съвсем скоро. Simple Smile

# 1 221
  • софия
Ники майонезата,  когато сиктердоса предаването.
 Реакцията на Неделчо и Морунов, когато им върнаха Мани.
 От последния сезон великанът, когато друсаше Жанката в опит да свали Виктория.

# 1 222
Гледам сега Черешката на тортата , и Зорница грам не се е променила.Все още си е Зори Тъпото както обичах да и казвам миналия сезон.Sweat SmileРядко просто момиче !!!

# 1 223
Цецо и джанката JoyJoyJoy Благодаря за напомнянето, Слабе!

# 1 224
а и самия дуел Николай и Катя, където той буквално тегли една на продукцията.

Дада, култово! 
Той им тегли една, а Катето в това време се разхождаше по терена
с походката на Джони Деп в Карибски пирати.

# 1 225
Ралица каза, че предаването ще се излъчва 6 дни седмично и всяка събота предаването ще е по-различно, там ще се връщат стари участници от предишни сезони и ще се състезават за All stars, ще има и участници, които са останали под чертата на сезон 5 и ще се борят за шанс.
Димо се изцепи: "ще направим всичко възможно победителят в този сезон да е жена" ...

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 12:12 от diziler

# 1 226
Ралица каза, че предаването ще се излъчва 6 дни седмично и всяка събота предаването ще е по-различно, там ще се връщат стари участници от предишни сезони и ще се състезават за All stars, ще има и участници, които са останали под чертата на сезон 5 и ще се борят за шанс.
Димо се изцепи: "ще направим всичко възможно победителят в този сезон да е жена" ...

И аз го чух … и си викам - ясно, сценарият е написан !! Simple Smile

# 1 227
  • София
Е, щом Димо го казва така директно и даже го излъчват, значи ето ви един сигурен спойлер: Победителят този сезон няма да е жена... А могат и да се иронизират, защото знаят, че навсякъде ги критикуват (не сме само ние тук, същото е и във фейсбук и ютюб), че си следват сценарий и си бутат определени хора, които обаче (държа да подчертая) са интересни с нещо и правят шоу (така е и в WWE, ако си добър на микрофона и държиш вниманието на публиката се изстрелваш далеч). 😉

Сега нещо 'интересно:'
Едно птиченце ми каза, че този сезон щял да бъде доста режисиран и съмнителен, така че апелирам нашите детективи тук да следят внимателно всеки един кадър... И по-лошото, щяло да има много отказали се/отпаднали заради контузии (знаем, че съоръженията им не са добре обезопасени) и заболявания/болести (да си припомним за новините от Царево и Приморско), това едва ли ще го покажат при монтажа, че е лоша реклама, но може да е слабо загатнато или очаквайте неочаквани и нелогични елиминации... Както е в кеча (WWE), някой е контузен или болен и преди да излезе в дълга почивка някой го ''смазва от бой на ринга'' и така се легитимира неговото напускане. Та такива ми ти работи. Не казвам, че е вярно в никакъв случай, просто да си имаме едно наум и да гледаме внимателно... 🙄

# 1 228
Едно птиченце ми каза, че този сезон щял да бъде доста режисиран и съмнителен, така че апелирам нашите детективи тук да следят внимателно всеки един кадър...
Е то няма сезон, който да е малко режисиран до момента Simple Smile

# 1 229
Еее, стомашен вирус от "чистата" вода ок, но контузии...е това вече е непростимо!!!! Не трябва да се допуска такова нещо!!!

Общи условия

Активация на акаунт