💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 820
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 200
Простимо е някой да е зле във всички игри.  Ако човекът е с хубав характер.
Но ако е с отвратителен характер, тогава вече имаме Мани-1

# 1 201
# 1 202
Опа, тя, Мани 1 май само след първи сезон се конкурира с Ана-Мария по възможности и самочувствие, но тотално я отвя, затова има медал.😂

# 1 203
  • SF
Те май умишлено вкарват по една такава различна персона. Хем смях да става, хем са възможни изненади и обрати. Ана Мария стигна почти до финала. Тя ли беше най-добре класиралата се жена за сезона?? Мани отстрани някои силови играчи. Помня Стоян как й изпя лебедовата си песен. Мъжагата Тодор пък напусна, победен от  Катерина и сестра й Йоана. Едната можеше да плува, другата да решава пъзели, но май нито с плуване, нито с пъзели го биха, а с игра на пясъчния терен. Близначките също трябваше да са мрънкащи куфари, но всъщност не бяха.

# 1 204
  • European Union
И всички тези битки бяха честни. Нямаше никаква намеса на продукцията.

# 1 205
  • SF
Те, за да могат да се намесват, трябва да си вкарат съответните герои. Затова не всички са силови атлети, не ги качват на кантар преди битка, не ги разпределят в категории по килограми, по възраст, по пол, както е в истинския спорт. Трябва да има някоя мацоранка, по възможност и от двата пола, които да създават съдържание и след 5 сезона някой да ги помни, въпреки че нищо кой знае колко игрово и волево не са показали.
Все още не са попаднали на мускулест гей с нежна душа, за да покажат отношение към диверсификацията. Не биха изпуснали такава находка, ако се появи.

# 1 206
Ох, победите на Мани не искам и да ги помня! Ана Мария беше друга работа. Тя жената не беше лоша или нагла, просто беше удобната маша на продукцията да направи сеир с Веско и да разбърка идеалния план за финал на жълтите. Отделно се стараеше, но беше толкова смотана, че беше забавно Joy Иначе там за тази "кутия на Пандора" даже съм благодарна на продукцията, понеже ми беше писнало жълтите мъже да седят на дивана с опънати контузени крака и да си гонят жените, които с раздаваха повече от тях.

# 1 207
Всички персонажи, несръчни и неможещи имат една основна цел в Шоол-а, а именно да помагат на Продукцията да прави на маймунки останалите участници. Понякога за наше удоволствие, понякога за наше разочарование. И двата случая случая работят еднакво добре за Продукцията в крайна сметка.

След един ден и пет часа всички ще сме се залепили да гледаме началото на сезона, а това е най-важното. Надявам се и си пожелавам да успеем да запазим добър тон и конструктивния диалог в темите за новия сезон. Първата статистика на случилото се на арената ще се появи във втората тема за сезона.

# 1 208
Мани 1 въпреки всичко се радвам, че участва. Не съм се смяла така както с нея. Няма да има втори такъв образ. Не бях доволна само като жертваха Стоян.

# 1 209
Ако трябва да съм честна, Мани 1 е причината изобщо да гледам предаването - навсякъде ми излизаха мемета с нея, почнах да гледам, зарибих се и наваксах изпуснатото. Стоян ѝ падна курбан, но нека не се лъжем - нямаше още много път в предаването.

Беше много хубав сезон и си го спомням много по-добре от по-скорошния, от който помня един слип, една зла двуметрова жена и това как две млади и неопитни момичета се червят пред продукцията за това, че завързаха сезона и го направиха интересен.

# 1 210
Интересно ми е кой е вашия най-смешен момент от Предаването.
За мен са три :
1. Мани и стената. Една истинска класика, трудно достижима. Много високо вдигната летва е този момент от ИВ.
2. Ана Мария си хвърля торбичката на главата. Предишната най-висока летва на предаването.
3. Племенната битка с лодките през втори сезон и мъките на сините мъже да намерят вярната посока.

# 1 211
В сезон 2 имаше много култови участници като Ботев и Ники майонезата, покрай които имаше много случки Grinning

# 1 212
Ако трябва да съм честна, Мани 1 е причината изобщо да гледам предаването - навсякъде ми излизаха мемета с нея, почнах да гледам, зарибих се и наваксах изпуснатото. Стоян ѝ падна курбан, но нека не се лъжем - нямаше още много път в предаването.

Беше много хубав сезон и си го спомням много по-добре от по-скорошния, от който помня един слип, една зла двуметрова жена и това как две млади и неопитни момичета се червят пред продукцията за това, че завързаха сезона и го направиха интересен.

+100

Всички персонажи, несръчни и неможещи имат една основна цел в Шоол-а, а именно да помагат на Продукцията да прави на маймунки останалите участници. Понякога за наше удоволствие, понякога за наше разочарование. И двата случая случая работят еднакво добре за Продукцията в крайна сметка.

Taka e, обаче аз наивно смятам ,че все пак трябва да има някаква етика в това , което се лее от телевизията, а не както в последния сезон  - да облъчват със злоба, интриги, подигравка с психиката на едни наивни и добри момичета и момчета. Надявам се, но не много, че в екипа на продукцията този път има свестни хора.

# 1 213
Бенгън, аз включвам и Ана Мария с летвата на главата 4 секунди и реакцията на Веско после Joy
Както и паметния дуел с пъзела между Йоанна и не помня кой, където тя рева цял час на този куб, а и самия дуел Николай и Катя, където той буквално тегли една на продукцията.
А и Цецо добрия великан с варелите и въжето беше култов

# 1 214
Абе, не беше баш добър, този "великан ".

Общи условия

Активация на акаунт