💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 566
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Джафката не е ли '89??

# 136
Не. По-малка е от мен с две години. Аз съм 89.

# 137
  • софия
хм пише че е родена на 28.9.1989

# 138
хм пише че е родена на 28.9.1989

Може и да е излъгала общия ни познат, не съм я проверявала в нета.

# 139
Сървайвър Панама беше през 2008 година. Тогава Женя тамън щеше да навършва 19. Значи е родена през 1989.

# 140
Възможно е, не споря. Спомням си, че питах по някакъв повод и ми казаха на 25 е. Аз тогава бях на 27, та от там знам, че е 2 години под мен.

# 141
  • София
Алекса си е направил нов инстаграм профил след като оригиналния му беше хакнат от хейтъри и затрит.
Това взе да става патент за нашите 'виртуално-географски ширини' след като същата съдба имаха и профилите на Виктория Капитонова и Денис Хайрула. Капитонова все пак с много инат, пари и връзки си възстанови профила близо година по-късно.

Алекса сам си го признава, то повече дискусии са излишни...

# 142
  • София
Diavolo, колко ще ни мъчиш със спартанското бебе с брада за корица? За един преател питам Grinning

# 143
Кой е Денис Хайрула? Grinning

# 144
  • София
От Ергенът.

Мандалориан,
Няма да е за кратко. И на мен ми е неприятно, но аз държа на традициите и в мои теми винаги така съм процедирал.
Но неговото заседяване на корицата все пак ще е рекордно малко, защото вече поне 5 такива мнения прочетох от различни потребители и не искам да ви е кофти да влизате в темата, все пак тук сме се събрали да ни е готино и забавно. И ако толкова ви боде очите, то ще го махна скоро, но проявете разбиране и търпение все пак.
Мерси.

# 145
От Ергенът.

Мандалориан,
Няма да е за кратко. И на мен ми е неприятно, но аз държа на традициите и в мои теми винаги така съм процедирал.
Но неговото заседяване на корицата все пак ще е рекордно малко, защото вече поне 5 такива мнения прочетох от различни потребители и не искам да ви е кофти да влизате в темата, все пак тук сме се събрали да ни е готино и забавно. И ако толкова ви боде очите, то ще го махна скоро, но проявете разбиране и търпение все пак.
Мерси.
Щом следиш мненията и аз да кажа, че Алекса вече ми идва в повече Simple Smile

# 146
  • София
Алекса в сутрешния блок на сръбската телевизия TV Una, говори за победата си:
https://www.instagram.com/reel/Cl3K03iIkoI

# 147
От Ергенът.

Мандалориан,
Мерси.

Предлагам бърза анкета по въпроса -"Искате ли да гледате Алекса на корицата цяла година?" 😀
Аз да си кажа - не искам😀

# 148
Аз не го искам и цяла седмица, ама какво да се прави - скролвам Grinning

# 149
Относно корицата - предлагам компромисен вариант. Понеже са три снимки, нека централната да бъде на победителя, а другите две - на другите двама финалисти. Аз нямам против да гледам Алехандро, но държа да пооплакваме очи и с Фифонио и Джорджо.

Общи условия

Активация на акаунт