💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 317
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 950
Аз само си чета, нищо не пиша.. Ама тия двете теми като текнат паралелно и пишещите понякога се объркват в коя са Simple Smile Така с Ергенките беше .... то друго почти не се коментираше там. Не знам сега кой ще е топа на спойлерната.

# 1 951
Защо мислите, че Амазонките ще потънат? Аз смятам да дам шанс на женския отбор. При Старейшините има само 3-ма изявени спортисти, те не могат да покрият всички постове и да компенсират недобре подготвените ВИП-ове.

# 1 952
Зададох си въпроса какво помня от снощи. Две теми са ми в главата- момчето, което прави зъби на знаменитости и Румен Радев с гвардейците. Много хубав този Румен. Голямо попадение. И мис България ми стои посредствена до него. Ива ми е много положителен герой. А да обсъждаш нулите в сметката на някого ми се вижда много лош тон. Не плюйте по американката- вие колко време можете да изтърпите някой нарцис всезнайко като Момчил? Малко се притесних, че точно на заспиване видях маратонките на всичките амазонки до главите им. Не че нещо, ама защо до главите? Хубав ден!
ПС Имаме много претенции към играчите и продукцията , а тук една молаба да не се слагат или коментират спойлери не може да се спази. Малко мисъл и грижа за желанията на другите! Иначе става като онова едричкото животно в стъкларския магазин.

# 1 953
Харесаха ми първите два епизода, имаше визитки, имаше състезания, драми, всичко общо взето. Хем съм съгласна, че е кофти да има роднински връзки в такова предаване, но то си е малко и нож с две остриета за тези, които ги имат, хем ми стана кофти, че така ги разделиха... Поне не си заминаха безвъзвратно.

Някои от участниците ми се струва са объркали в кое предаване да влязат, но трябва да има и такива, винаги ги има, става по-шарена палитра така.

Цвети дразни наистина, много на сериозно се е взела, защо се смеели... сериозно! Мама Виолета, свикнала е да води и да става по нейното, вероятно няма да мели брашно с Момчил (този хем ми харесва колко е подготвен, хем и мен малко ме дразни неговата самоувереност).

Допадна ми и на мен Радев, определено му се играе. Също Ива, Албена - от жените, Калоян, Даниел, Радостин и Иван - от мъжете, от сините май само Дунев и Момчил. Чак прекалено много участници съм харесала май, но ще видим като се поразвие малко играта.

# 1 954
  • софия
Брутрооо. Окъсняло кафе разливам.
 За сефте тази година хората, които са ми интересни са разпилени в различни племена. Обикновено са синьото племе, а сега от всички по малко. Продължава да ми харесва и да ме държи в напрежение. Браво на Вито и компания.

# 1 955
И аз си мисля, че на жълтите им е изпята песента. При тях има много слаби звена и почти никаква физическа сила.Те и почти нямат шанс за нови попълнения.Една птичка пролет не прави ,дори и Румен да отиде при тях. А сините имат и Момчил и Дунев, а си мисля че и моделчето е в добра физическа форма. Имат също и танк. А и половината са " звезди" няма как да не ги бутат напред, особено като знаем каква е" великата продукция".

# 1 956
Хоп-Цоп! Много набързо се разписвам и ще се върна да попрочета. Общо взето снощи изгледах първите два епизода и за момента не съм особено впечатлена. Grinning На първо четене няма никой, който да ми е привлякъл вниманието, имам усещането, че в миналия сезон участниците бяха по- готини, но това сигурно е, защото е само началото. Твърде сълзлив старт, малко театрален, не знам защо толкова сълзи и сополи за нещо, което беше предизвестено.
Може би сте споменали, ако не сте Чакалчето се завръща с подкаст и ко-водещ- Аквамен а.к.а Жорето.
Хубава седмица на всички и ще се виждаме идните два месеца. Grinning
Специални поздрави на Дяволчето и Бен, в очакване на нова тема:D

# 1 957
  • Другата България
При мен също харесваните участници са в различни племена. Blush

# 1 958
  • Буркина Фасо
И аз си мисля, че на жълтите им е изпята песента. При тях има много слаби звена и почти никаква физическа сила.Те и почти нямат шанс за нови попълнения.Една птичка пролет не прави ,дори и Румен да отиде при тях. А сините имат и Момчил и Дунев, а си мисля че и моделчето е в добра физическа форма. Имат също и танк. А и половината са " звезди" няма как да не ги бутат напред, особено като знаем каква е" великата продукция".
ама една птичка може да побърка другите племена и да гони силните. Smiley

# 1 959
Е американката не е хейтнала кой знае колко Момчил. Общо взето съм съгласна с нея, че егото му е голямо и все гледа да се наложи. Дали ще му прави мръсно по-нататък ще видим.

# 1 960
След вчерашния епизод направо започнах да симпатизирам на Румен Радев Grinning

Мастагарков учудващо също ми хареса, защото показа внимание и емпатия към случващото се на терена.

# 1 961
След вчерашния епизод направо започнах да симпатизирам на Румен Радев Grinning

Мастагарков учудващо също ми хареса, защото показа внимание и емпатия към случващото се на терена.

+1 Изобщо моделите са ОК за сега .

# 1 962
На мене Момчил ми прилича на Вини Джонс, а Вики ми прилича на адреналинката Яна. (Само че умален вариант).

Бисери:

- Една грозна жена колкото и корекции да си прави, пак си остава
грозна.

- Амазонките са: Медалистка, медалистка, медалистка... и перлата в короната!   (а.к.а. патешката уста).

- Ко шъй идем? Кото ви съ иде!

# 1 963
според мен в някакъв по-късен етап ще ги смесят , едва ли ще издържат много на тия силови битки.
Ганчо ли е Панчо ли е , комплексирания бабаит ми е комбинация от Тошко и дългата от миналия сезон ! Със сигурност ще го съберат с жени , този така изразен сексист , да му развалят кефа 🥲

# 1 964
  • софия
Ауткаст се отчете. Пускам и потривам лапки.

Чакалче, радвам се, че се завръщаш. И теб ще гледам с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт