💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 846
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Другата България
Ами дано са поканили и Добрин, все пак е първия "победител" Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой беше този? Imp

# 1 126
Не знаех, че Юлиян е заминал за Щатите . Интересно ми е какво поприще е намерил там, иначе нормално да не оцелее тук с учителска заплата и без да ‘инфлуенства’.

# 1 127
  • SF
Съвсем сериозен въпрос имам - с коя точно индивидуална битка Алекса ти се стори силен мъж, че дори и фаворит стана? Аз наистина не помня в нито един момент да е изпъкнал като особено силен, особено като се сетя, че дори в първоначалните битки с резервите не успяваше да победи, а пък за финалните съвсем не помня да "блесна" с друго, освен, че копа един час пясък. Но може и да съм забравила де.

Оо, смяташ ли, че помня и ще мога да направя обстоен коментар. Впечатлението, което остави у мен, е положително. Аз и Андрей от предишния сезон подкрепях. Не че съм фен на казахстанските представители в спортните среди.
 Bengun прави някакви статистики. Там трябва да има кой какво е правил в миналия сезон.
Алекса, като всички спортисти, си има своите спадове и ключови победи. Като спортист знам, че не може на всяко състезание да си в топ форма и винаги със златен медал. Един взима златото, а останалите добри са втори, трети, четвърти и т.н. На другото състезание третият може да е със злато, а призьорът да е извън шестицата.
Нито той, нито Гого, нито Филип, нито Жоро са победили във всичките си битки. Въпреки всичко, Гого за мене е извънземен, Жоро е адски добър атлет, супер симпатяга, останалите ги позабравих, но и сред тях имаше отличници според моите оценки. Ето, Мишето, си е супер спортист, Зори също. Зори я запомних с някои нейни изцепки, които сега също не мога да ти ги припомня и да защитя това, което пиша за нея.
Много добре знам настроенията към чужденците в тази тема, но мене това не ме интересува. И съм спортист, и съм с чужда кръв, и съм била побеждавана, и съм побеждавала - за мене това са нормални неща и не могат да бъдат причина да намразвам някого. Аз си пиша мнението за Алекса, Елица и останалите участници. Напишете си и вие вашите, ако ги помните и сте изградили мнения.

# 1 128
Аз също съм от тези,които си гледат епизод след епизод и никога не са се заканвали,че няма да гледат следващ сезон.
Много ми се иска да ги нямаше роднинските връзки,защото не е справедливо към другите участници,които те първа ще градят отношения и лоялност един към друг.

Mного искам да има Ол старс  и вече съм си избрала участниците:
Фифо,Георги, Юлиян,  Ваня, Андрей, Ана Мария или Мани (двете ще ми дойдат туу мъч), Неделчо, близначките от сезон 1, Йоанна(сестрата), онази морската Венцислава ,която не можеше да плува хаха,Илиян манекена, Николай (който вечно се разправяше с Катя), Джералдин, Тодор, Морунов, Атанас (сезон 1), Веселин (сезон 1), Георги от Ямбол(за сеир), Мирослава, Елизабет,Георгиос..

# 1 129
  • SF
Супер състав. Липсват ми Март и Андрей.
Искам Юлиян да е първият отпаднал от гореизброения състав, победен от Ваня или близначките.

# 1 130
Как без Андрей? Там е,дори бих искала отново да победи. Simple Smile

# 1 131
  • София
Как без Андрей? Там е,дори бих искала отново да победи. Simple Smile

Андрей е реален победител в това предаване за мен, не, никак не му бях фен, но не мога да отрека очевидното - заслужи си победата.
За "победителя" в миналия сезон, никак не мога да кажа същото.

# 1 132
  • София
И аз чакам новия сезон, но повече искам Ол старс. За съжаление, колкото повече време минава, толкова и намалява шансът на някои участници да са в отлична форма, в каквато ги помним.
А за победителите - най- заслужил дотук е точно Андрей. Нито Добрин, нито Милен, нито Алекса могат да се сравняват с него.

# 1 133
Аз съм против в Ол Старс да участват победители от предни сезони. Те така или иначе вече са печелили. Най-справедливо е да участват финалисти, но не и победителите.  Имам предвид, за всички риалитита. А не да печелят по 2 пъти като Джино Бианкалана (Брадъра) или Веселка (Фермата)

# 1 134
  • SF
Андрей, и ако беше победил Гого, щеше да е другият истински голям победител.

# 1 135
  • София
Гого беше факир на арената, но късметът му изневери на финалната права. Аз харесвах и Фифо, дори и Жоро повече от Алекса.

# 1 136
Добре се справи днес Зори.

С извинение - много е проста!

# 1 137
Уф, в Ол Старс със сигурност ще поканят Алеко и не знам как ще го издържа втори път.

# 1 138
Гого беше факир на арената, но късметът му изневери на финалната права. Аз харесвах и Фифо, дори и Жоро повече от Алекса.

какъв късмет, всичко си беше нагласено.
Добре се справи днес Зори.

С извинение - много е проста!
и не се справи сама - видно беше. много тъпа вечер с безинтересни хора.
ще ми се пак да гледам юлиан и подобни, ама едва ли. не някакви калековци и тъпи патки.

# 1 139
  • SF
Ама и нас си ни бива по интелигентните постове, оценки и изказвания! Представете си, че постовете ви са част от изказванията на участниците и са изречени в ефир от тях. Ще ги оцените ли като остроумни?

Общи условия

Активация на акаунт