💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 678
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 470
Набора направо ги слага в малкия си джоб. 😁
Никол е много симпатична, но и аз се чудя каква гимнастичка е била. Не се движи като спортист изобщо, като бивша гимнастичка пък съвсем.

# 1 471
Дуневи и без това са симпатични явно на зрителя, бащата е класа, но с тези очевидни пристрастия откъм коментари към тях, предричам, че ще стане досадно накрая.

# 1 472
Още на първия елемент на първата игра имаме 2 улеснения. Не разбраха ли тези хора вече, че трябва бая да тренират тези халки.
те и плуване трябва да тренират, и да бутат/дърпат тежко, и ...всичко Smiley
По принцип да, ама всеки сезон халките най ги мъчат.

# 1 473
Дунев ми е анти, щерката тоже.
Гатьо и модела от Сливен харесах.

# 1 474
  • София
Дунев наистина си ги сложи в малкия джоб младежите. А коя девойка мина 3 пъти халките за жените? Плувкинята ли?

# 1 475
Дунев наистина си ги сложи в малкия джоб младежите. А коя девойка мина 3 пъти халките за жените? Плувкинята ли?
Да, адмирации!

# 1 476
  • Варна

Да, Ива, браво на морското ни момиче.

# 1 477
Да, Ива Simple Smile

# 1 478
До тук от жените съм за Албена , Цвети и Ива. ( макар , че Цвети ми е с черна точка за бъзика с Гого ) . От мъжете реферчето и агрономчето са ми много забавни. А от вишневите братята и Дунев. Утре трябва да видим и сините май и тогава може и да си сменя любимците.😁 Ама малко ме разочароваха продукцията. Все още не са го вкарали моделчето- симпатягата ( българският Кен), че утре с нетърпение ще си го чакам.😉😁

# 1 479
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Нещо жените хич не ми вдъхват доверие, нищо не показаха от заявките. Браво на Дунев, но щерката ми е една дундичка, не мога да повярвам, че е тренирала гимнастика, никаква пластика и издръжливост.
Димо до сълзи ни разсмя с лафовете си, много му се кефя.

# 1 480
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, много разочароващо начало, така ли ще я караме цял сезон? На визитките всичко по-по-най, в действителност - посредственост и немощ. Половината не стават, поне от това, което демонстрират до момента. Дано утрешните са по-подготвени. Защото да си най-силният във фитнеса не е същото като на терен. Тук декоративните мускули работа не вършат.

# 1 481
  • София
Да, адмирации!
Знаех си аз, че ненапразно я харесах още от визитката 😁

# 1 482
  • София
Тази мрежа е по-гадна от халките. Не очаквах съдията да се справя добре, той не се изказа много ласкаво за спортните си умения. Ива блесна при жените, много ми харесва и визуално.
Дунев - отлично представяне.

# 1 483
Жените не показват хъс.

# 1 484
Аз не разбрах - дадоха ли имена на племената?

Общи условия

Активация на акаунт