💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 633
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Май, май нови Фифо и Гого няма 😉
Още не съм гледал епизода ама с периферното око мернах не малко недоволни коментари.
Ще гледам по-късно тази нощ или утре.
Абе много рано започват тази година, тц тц тц. Никога досега не са почвали толкова рано. Има хора още по морета и планини, а на други им е рано още и не са се настроили както се казва. Не знам закъде са се разбързали толкова много.
Може би все пак е заради тези дуели в събота със старите участници и отпадналите от каста, защото в края на септември нали им започва нов сериал в събота вечер по НОВА и явно искат да извъртят битките дотогава.

Виждам в официалния сайт, че са представили само 18 човека обаче! Мъже и жени, явно е имало сблъсък на половете...
Еми съжалявам много, но няма как да пусна половин тема... Сърдете се на продуцентите и търпение. Новата тема ще е налична в понеделник след като имаме пълните отбори и всичките 32 участници. Половинчати неща не ми се правят.
🙂

И като ги гледам тези юнаци от снимките, то всичките 18 човека съм ги познал. Само Радосвета (спортното ходене) я бях писал, че не е най-сигурните, но ето, че и тя е вътре.
Не знаех обаче, че Момчил и Васил са братя. В сайта са дадени като двойка/роднини. Явно са братя по пътя на логиката. Хм, интересно дали това означава, че Рълеви няма да ги има, че ще стане множко две двойки братя.

В аванс да ви кажа, че този Крум Апостолов, реферчето от трета лига е супер подготвен, защото това е главния тестер на всички игри на Гуспата в Максимал, а там игрите не са никак лесни... Много е жилав, пъргав и издръжлив. 🙂

Еми, много се радвам да те видя и благодаря, че ме предупреди за тази спойлерна снимка.
Егати аматьорите хора, заклевам се!!! 😮
Още не е започнал сезона както се казва, а вече има сигурен спойлер за трима от финалистите.
Такава бездарна аматьорщина не знам дали има някъде другаде... 🥴

# 1 576
Diavolo, миналата година почнаха на първи септември, не е рано.
Хубав беше епизодът, има потенциално добри участници. Фифо и Гого бяха никои на първия епизод - особено пък Фифо, който се появи във втория Simple Smile

# 1 577
Не за трима, а четирима от последните 10 са известни вече. Даже 5 станаха...

# 1 578
Дали Рълеви няма ги има ? Мислиш ли ?
П.с. нямам отговор за CVто ми за Дяволо хайст, да разбирам ли,че е отхвърлено 😁

# 1 579
  • Sofia
Като гледам каста до момента,от сега съм за сините,поне още не съм ги видяла.Stuck Out Tongue Winking Eye

След днешното представяне на участниците зарязах всякаква надежда за жена-победител и в този сезон.
А какви жени сме гледали.../за мъжете няма да споменавам Sunglasses/

До тук ми харесаха братята,моделчето и Ива.
Към Румен подходих с недоверие,но ме впечатли на пъзела,браво.
Реферчето и него го бях отписала,ама май жилав ще излезне.
Цвети пък я харесах от визитката,но пълно разочарование на халките.Иска ѝ се,ама е минала покрай Гого.А и малко сухарка ми се видя накрая-защо се смеели,защо се майтапели...

КАжи честно! Joy
Пак ли са намерили страници от сценария?
Това не може да е истина.....
Мери,остави,че е истина, ами и цели четирима финалисти са ясни от една страничка.😁
/и dia4ti е писала,докато публикувам/

Утре се надявам на по-качествен матрЯл.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 03:25 от avi10

# 1 580
Много съм доволна от кастинга на този етап.Смятам,че са чудесно подбрани,за да има от всичко - подготвени участници, декоративни мускули, кифльоци,които да се чудят на кой мъж да се лепнат, истински спортисти с медали, плувци, агресивни типове..

На прима виста ми харесват :
Ива плувкинята, Калоян плувеца, братята, Румен Радев(страшно приятно момче и визитката му ми допадна най-много), Цвети(макар,че наистина на края на епизода се показа като сухарка и смятам,че ще има конфликти с другите момичета), Красимир Дунев.
Бай Пеньо също ме впечатли ,но по друга линия. Ама си трябва и такава колоритна личност като Тодор и Ямболския бек Георги.
Съдията Крум - ох,милия.. две изречения не може да върже,обаче изглежда мега подготвен и честно казано,го виждам на финалите.
Даниел агронома ще е свежарка тип Куков,но не знам колко ще е ок в игрите.

За мен бързо ще отпаднат - Радосвета, кифлата, Теодора, Никол, културиста.. най-много издишат от участниците.

Чакам с нетърпение новия епизод и новите попълнения. Явно и някои вече ще отпаднат. За 4 човека ли чух?

# 1 581
  • София
Дали Рълеви няма ги има ? Мислиш ли ?
П.с. нямам отговор за CVто ми за Дяволо хайст, да разбирам ли,че е отхвърлено 😁

Абе там ще са, ама ми е малко странно, защото ще имаме две двойки братя и направо този сезон да го броим за Игри на волята Фемили 😀
Е, как мислиш? Ти си почетен член в клуба! 😈

Баси от този US Open не мога да се доредя до Игрите. Жалко за Гришо. :/

# 1 582
  • До морето
Аз да питам - Жорката и Фейгин заедно ли са още? Защото малко сранен съвет даде на Калоян - Каквото и да правиш,  не се забърквай с жена!

# 1 583
  • София
Заедно са, мдам.
Може би е имал предвид да не се забърква с жена в самото предаване, не знам, ще видя по-късно.

# 1 584
Заедно са, мдам.
Може би е имал предвид да не се забърква с жена в самото предаване, не знам, ще видя по-късно.

И аз така мисля. Георги го направиха на мармалад заради Фейгин в миналия сезон.

# 1 585
  • софия
Брутроооо,  кофите с кафето са заредени. Взимай, народе!
 Много ми хареса епизода, имаше от всичко по много. И от участниците съм доволна.
 Ще видим нататък, кой ще ми се избистри,  като любимец.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 11:09 от Не се сърди, човече

# 1 586
Не, Орешкова не мина над басейна.

Тя дори не направи опит.

# 1 587
Моите фаворите са двамата братя , най-вече Момчил 💙 Като племето на двойките си е най-симпатично, симпатизирам и 💪🏻💪🏻💪🏻

# 1 588
Според мен Румен Радев е тренирал пъзелите като Джафи. Вчера по някое време каза "Там по средата трябва да има едно триъгълно". Всъщност не знам дали триъгълно каза, но на мен ми остави впечатление, че предварително знае как трябва да изглежда кулата.

# 1 589
За момента съм за 2 мата братя. Един модел дето не му дали виза за САЩ и май това е . Има време де.

Общи условия

Активация на акаунт