💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 637
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Хареса ми епизодът, посмях се доста. От показаните участници Калоян, Крум, братята, Румен Радев, Дунев, Цвети и Ива са ми по-симпатични. Останалите по-малко, а Гатьо - най-малко 😁. Като гледам Димо каза, че днес ще влязат още 10,значи може и другата седмица да научим всички 32 имена.

На мен не ми допада, че има толкова свързани помежду си участници (братя, гаджета, дете и родител) Дано да ги разделят, дори бих искала да отпаднат направо по един от двойка. Не е честно, спрямо другите, а особено за тип "пандички" не искам да се сещам. Направо ме е яд, че Момчил и Васил са братя, защото и двамата ми харесаха на пръв поглед.

# 1 591
  • Sofia
Като видях страницата от сценария - само един от тези които досега показаха достига по-напред. Поне според тази страница. Та... финалистите явно са предимно от следващия епизод.

# 1 592
Добро утро! Радвам се за Румен Радев, ако се е готвил за пъзелите и даже е имало полза. Особено обемните конструкции не винаги могат да се решат по интуиция и нагаждане. Важно е да знаеш принципа. Не знам дали е възможно да се подготвят и във физическата част, но си пролича как тези, които не са го направили не се справят добре. Особено Мудева, която няма физическа сила и културистът, на който тази неравномерно разпределена маса от протеини не му дава да се движи. Но уважение към всички участници, защото трасето не беше леко и те се стараха докрай. До довечера!

# 1 593
  • Буркина Фасо
Кастингът не е приключил, супер!
те игрите свършиха ти за кастинг ми говориш. Smiley

# 1 594
Като видях страницата от сценария -....
Това леко на спойлер прилича, та не му е тук мястото!

# 1 595
Аз пък не мога да разбера какво толкова се пазите от спойлери в темата, излязло ли е нещо навън не можеш да го спреш , все от някъде ще чуеш/видиш. На мен даже ми е забавно да гледам в движение как се развива сценария като имам предварителна информация Grinning Нали вече е ясно ,че няма случайни неща в тези "риалита" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 09:49 от araselia

# 1 596
Тюх, изпуснах началото на сезона аз, че ни дойдоха гости. Сега отивам да видя епизода през EON и после ще Ви чета.

# 1 597
Според мен е по добре да разделят двойките. Първо някак си не е честно спрямо другите участници. Виждаме че Мудева и Дунева са тотално щета и Румен и Дунев ще се мъчат да ги бутат напред.
Ако останат по двойки, на първият съвет за номинации ще  започнат да се карат и племето ще се съсипе. Всеки ще защитава себе си и роднината/логично/

# 1 598
Добро да е утрото на всички. Слабе, благодаря за кафето Simple Smile

Харесах си Крум. Спомнете си визитката на Гого. Не ми се сърдете Simple Smile Тогава си помислих, че вятър го вее на бял кон Simple Smile А той стана един от фаворитите ми. Така и с Крум. Скрита лимонка си е той.
Калоян. Подготовка с Жорето на пъзели. Показва и добра спортна форма.  А какви погледи мяташе на Ива при представянето. Може да не е чул препоръката на Георги.
Момчил / дано не бъркам името/. Момчето което е учило  в Китай. Подготвен е физически. Очаквам и на пъзелите да се справи много добре.
Плувкинята Ива ми хареса. Бори се момичето.
Румен Радев, но без приятелката му. Пъзели, добра физическа подготовка.
На Цвети и давам шанс. Мисля, че добре ще се представи.
Тези харесвам до този момент.
Динев беше великолепен гимнастик, но сякаш тук не ми допада. Много "мазно'" ми идва неговото държание.
Изненадите предстоят. Само една грешна дума, жест или действие, може да обърне на 180 гр. мнението за някой от гореизброените.
Приятно гледане на вечерния епизод.

# 1 599
  • SF
Заедно са, мдам.
Може би е имал предвид да не се забърква с жена в самото предаване, не знам, ще видя по-късно.

Точно това е имал предвид.
Георги и Фейгин се харесаха още преди старта на миналия сезон, но по време на снимките успяха да задържат положението и отношенията си на срамежливо ученическо ниво. След края започнаха същинските отношения.
Вече писах, това лято изкараха в Щатите при Иван Динев, където Фейгин тренира.

# 1 600
Добро утро!

Аз още не съм им запомнила имената, та да разбирам кои достигат финала. Във фейсбук стриницата използват ужасно циничен език, в темата за спойлерите не влизам, близките ми не го гледат и реално си стигам до края на сезона без да знам какво става. Нямам познати вътре, та да ми е любопитно как се представят и предпочитам да гледам необременена от кой точно спойлер ще е верен. Малко ми е като да почнеш книга и по средата да прочетеш последната страница, не го разбирам, но ако на някой му харесва така нямам против, просто нека е в съответната тема.

Ще е интересво с това разместване на отборите, само мъжкия да не пипат - така са ги събрали, някак хем ме дразни снизходителното им отношение, хем са ми симпатично дразнещи 😃 Гатьо като заговори е музика за ушите ми.😁

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 19:34 от валия

# 1 601
Изгледах го на запис.
-  От един месец питам за "човека с най-големите крака" и само като го кажа се заливам от смях. Категорично ми стана любимец, в най-саркастичния смисъл на думата. Очаквам с интерес новите му крампи, изтървания и задъхвания.

-  Както вече писахте - отново измисляне на правила в движение.  Ще взема да предложа едно печатче, всеки който забележи стъкмистика - А) правила в движение или Б) нагласяване на игра за /против някого да ползва печатчето в постинга си.

- От визитките си рекох - егати силния състав тази година. И после като взеха да падат  като круши и на мен ми падна ентусиазма.

- Състезанието беше в ущърб на жените, особено в първия елемент (то се видя) и също частта с бутането на "сферата" където трябва по-висок ръст (и от двамата участници).

Ето и традиционната анкета за качество на епизода. Моля кликнете на картинката за да се отвори линка.

# 1 602
Нямам търпение да има игра с плуване, та да опланем очите. Желателно е тези със спасителните жилетки да са отаднали дотогава или да не са на този пост, за да не развалят удоволствието от гледането. Засега във всички отбори има плувци 👍🏻

# 1 603
  • софия
Soney, 44 от 60 точки се оказа, че съм им дала. Отнесоха ниски за обезопасяване и нагласеност. Мисля, че е едно добро начало, което подозирам ще спада с напредване на предаването, точно заради нагласеността и почти нулевото обезопасяване.
 Настроила съм се, че всичко, като всеки път ще е предначертано. Дано ме оборят,  ама на дали.

# 1 604
  • Sofia
Не, Орешкова не мина над басейна.

Тя дори не направи опит.
Направи.

Общи условия

Активация на акаунт