💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 405
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Хареса ми началото,чак кратко ми се видя.
От визитките останах с впечатление,че всички ,с малки изключения,са подготвени.
Играта беше правена за амазонките,но изпълнението им беше слабо.
Харесах изцяло двойките-без Мудева и Дунева.От другите -Крум,Цвети с резерви и Пеньо-по специален начин Simple Smile
Надникнах и в другата тема за разпиляния сценарий и ми стана мило,родно Simple Smile
Голямата ми забележка е към заснемането на игрите-е как не се научиха.Страшно се издразних.
Ето тук спорите кой какво е направил,ненаправил.Как да го видите-пълна каша,ненужно близки кадри,не се вижда цялостната картина-определено не съм доволна.

# 1 606
  • Sofia
Да нямат проблем с финансирането? Едно съоръжение за всеки етап, за три отбора!? Че то задръстването на Цариградско шосе при ремонт, в час пик направо бледнее пред това на арената. За пети сезон очаквах повече.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:03 от Crystal_Noir

# 1 607
Не, Орешкова не мина над басейна.

Тя дори не направи опит.
Направи.

Тц, не направи. Ако е правила не го дадоха. Беше си със сухо клинче накрая.

# 1 608
И на мен вчерашният епизод ми беше кратък и исках да гледам и още игри, и повече от участниците Grinning

Това със задръстването ми беше забавно особено когато жените се заплетоха и трябваше да се връщат назад, а накрая помолиха учтиво мъжете да ги изчакат, за да не се оплетат повече Joy

# 1 609
Mari_Mar дали пак ще качва епизодите? Пропуснах малко вчера и искам да си догледам.

# 1 610
# 1 611

Тя дори не направи опит.
Направи.

направи , на кадъра който дадоха тя беше в басейна !

# 1 612
Моят сбит обзор. Ралица не ми стои бременна на екран. Братята много ми допаднаха. Това, което ме впечатли най-много е че Данчо Йовчев и Дунев работят в сътрудничество, без да си отричат успехите, което е много нетипично за нашата географска ширина Blue Heart. Жените бяха просто нелепи. Слабостта на другите ме прави съжалителна, но този път с глас се смях.

# 1 613
  • Sofia

Тя дори не направи опит.
Направи.

Тц,направи.Виж на 22:01:41.

# 1 614
Хелоуууууу!
Радвам се да ви видя отново Simple Smile
Гледах снощи, естествено Simple Smile
На първо време много харесах Цвети, Ива и Момчил. Румен Радев и Мис също ми допаднаха, въпреки, че в началото Румен ме издразни с визитката. Съдията се надявам да се задържи, с него ще пада смях, а разбирам и че е подготвен.
Много, много искам най-после да спечели жена, залагам на Цвети, тази комбинация Ваня/Гого не е за подценяване. И както искам да спечели жена, така се изненадах снощи - това с халките е типичен елемент, винаги го има, по няколко пъти на сезон. Хем се подготвят, хем не мога да го минат, супер странно и неочаквано за мен.
Заложили са много на мускули, засега не виждам типаж Неделчо, искам да разбера и кои ще са стратезите в този сезон - ама не стратези от типа на русата, която каза, че ще отстрани жените и после ще се занимае с мъжете (Боже, колко грешна стратегия!!!).

# 1 615
Дяволче, въпросната снимка от сценария се появи и в тази тема. Хубавото е, че докато (й направя скрийншот 🤪 и) напиша коментар на публикувалия я потребител да я махне, постът му беше изтрит. Но все пак бъдете внимателни, някой друг може да реши да я изтипоса пак в основната тема.

Иначе от досегашния каст си харесах Крум, Жорката 2.0, да де... Калоян и Ива.
Братята също.

# 1 616
Колко е яко да гледаш "Игри на волята" без Джаферовите и оня връзкар-сърболяк с женското име.. тц-тц..

Учудващо, но до тук никой от участниците не ме дразни, освен може би любимеца на всички съфорумки, Момчил, който изглежда като типичното IT позьорче - на 25 "преживял какво ли не", влязъл в авторитетен университет в Ню Йорк (кой ли пък е той, най вероятно Ню-Йоркския Simple Smile щото с Колумбийския всеки ще се похвали), взел "президентска" стипендия (каквото и да значи това) и запрашил за.. Китай?! Сега пише код, клика бутони и т.н.. може да има физическа подготовка, но егото ще му изяде главата.

Тепърва ще избирам любимци, но засега съм "тийм Пеньо/Гатьо" защото, милия, изглежда като новородено пале, което се учи да плува в света на не-военните.. нямам идея дали ще схване, който и да е виц по света, между другото.. Joy

# 1 617
  • София
Снощи се чудех какво имаше за 2-ри, така и не се сетих и не пуснах телевизията. Пропуснах.Видях, чак като ми излезе някаква снимка във фейсбук. Сега гледам записа. Ще гледам като се сетя. От самото начало звучат заучените реплики. Толкова са смешни, искат да изглежда все едно пътуват по бурно море, а се клатушкат до шамандурата.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 16:16 от Тайна

# 1 618
И аз ще наваксвам с гледането, че снощи пропуснах. Надявам, се да има по-малко гафове и игрите да са интересни!

# 1 619
За сега май само Дуневи ми направиха готини впечатление от визитките и играта и Румен Радев.
Чакам и другите участници.

Ралица е напълнила устните, но е умерено. Снощи я видях на волейболният мач, много симпатична на живо.

Общи условия

Активация на акаунт