💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 385
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 620
Тц, не направи. Ако е правила не го дадоха. Беше си със сухо клинче накрая.
Тц,направи.Виж на 22:01:41.

Вярно права сте, на 22:01 е мокра. Но минаване не показаха. Може да се е изпотила от притеснение Simple Smile

# 1 621
Във визитките всички са по по най а на живо Grin

# 1 622
  • Sofia
ESPACE,показаха.
Но вече спирам да споря,че е уморително и ненужно.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 16:56 от avi10

# 1 623
  • Sunshine state
Гледахме го снощи с гостите ни. 😂 На първо четене Дунев и дъщеря, братята, самбистката, Цвети и мадамата с кик бокса ни харесаха. Още нямаме впечатления кой знае какви, а и имената не знаем. Дразни ме тази година, че на повечето им викат на фамилии. Хубав и интересен каст се очертава, няма известни (поне за мен) и това е страхотно! 😁😁
Херкулес очаквано крампира и се изложи още на първата игра.. Ясна е работата с тия мускуляги.

# 1 624
  • София
Изгледах внимателно епизода. 🙂
Още е много рано за по-сериозни изводи, но каста е добър и голяма част от визитките ми харесаха.

Първо кратък коментар за първите 18 участници и кои ми харесаха най-много.

От мъжете си харесах четирима:
Крум (много се смях на неволите му с визитката, хаха), Калоян (подготвян е от Жорката), Даниел (фермер и поет, ама май е сбъркал форматите, хехе) и Цецо (познава се с Фифо)
Останалите: с Гатьо ще падат майтапи, хаха. Забавно ще е да се гледа как лидерства... За Ники не мога да кажа нищо, но изглежда добряк.

От жените май всички харесах или нямам някакви негативи. То и за мъжете нямам. И май за нито един от каста засега.
Но най-много си харесах Ива русалката (топ плувкиня, ще мачка в игрите със сигурност и май като визитка не е имало по-добър плувец от нея във всички сезони) и Цвети (женското Гого, хехе, с тази калистеника ми е топ фаворит) която много ме трогна със своята златна баба (аз като отгледан от баба към такива хора веднага се привързвам).
За останалите:
Мария е много добра и сърдечна жена. Ще е майката орлица на племето.
Радосвета ме спечели дори само с това, че е учител.
Албена ме натъжи с историята си как се е наложило да продаде медалите си. За съжаление това е милата родна картинка за много от спортовете ни...
Вики може би кифлее малко, но пък аз като мъж не мога да не изтъкна колко много сексапил има в нея. Тя е направо ходещ секс. Уау. А щом се занимава с кросфит би трябвало да е издръжлива.

Двойките обаче ми се очертават като любимото племе засега. Ще видим дали това ще са бъдещите супергерои или тепърва ще има яко разместване между участниците. А и тази вечер очакваме още 14 човека.
Всички ми харесаха и не мога да кажа нещо лошо за нито един от тях.
Краси Дунев за своите 50 години е в блестяща форма и скрива шапката на някои младежи.
Много ми харесаха обаче Румен Радев и Момчил Василев. Румен също е учител и изглежда много възпитано и скромно момче. О отлично подготвен. Момчил БДЖ-то е скрита лимонка и явно ще прави шоу. Визитката му е УАУ. Нещо като на Филип визитката, но на стероиди, хаха. И изглежда много нахъсан и знаещ цената си.
Да отбележа Димо пак с култов лаф за 'Първата дама' 🤣

Сега за играта накратко:

Очаквана от мен победа за двойките. Още като видях първото препятствие си казах, че жените трудно ще го минат, така и стана. И си казах, че точно Ники културиста няма да успее и пак така стана, хех. Това с мрежата в началото беше сложната част, защото халките могат да се минат и със засилка/по инерция. За жените е по-сложно, защото те нямат такъв скок като мъжете и толкова силен захват. Дори и Цвети се озори, смятайте. Все пак очаквано тя мина най-лесно, просто трябваше да се нагоди. Браво и на Ива, че успя да мине и то рекордните 3 пъти! Но на Цвети минаването беше класическо.
Иначе Крум минаваше като куршум по това препятствие. Впачатлен съм. За Дунев няма какво да кажа. Фасулска работа за него дори и на 50 г.

Защо по дяволите има само един улей и стена, като си три отбора? И така се задръстват и си пречат? 😮
За да може мъжете да гледат в дупетата на жените ли? И Димо да го отбележи в коментара си...

Ориентирането също забави жените, но те винаги са имали проблеми с посоките и лабиринтите. Визирам предните 4 сезона. Иначе други проблеми в играта нямаше. Всички си минаха както трябва. Браво.
Реално играта се реши на първото препятствие и после когато Гатьо и Даниел се оплетоха и забавиха мъжете.

Румен с лекота се справи с пъзела. Браво!
Цецо също изглежда го знаеше, но пък мъжете си бяха забравили една част от пъзела в торбичката. Добре де, как става този номер? Нима всички са толкова припрени и не гледат какво взимат?

Прави ми впечатление, че май този сезон ще е сезонът на плувците. Което няма как да не ме радва, защото това ми е любимият спорт, а и съм го практикувал цял живот.
Толкова много плувци досега май не е имало.
Ива - шампион
Калоян - бивш шампион
Момчил и Васил - бивши плувци
4 от 18 или 22%

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 18:48 от Diavolo

# 1 625
ESPACE,показаха.

Бих си признал, че греша. И главата с пепел ще си посипя. Само срещу един screenshot. Или точен тайминг от NovaPlay където да се вижда Оряшкова на първо препятствие.

# 1 626
  • София
Гледам сега втората половина на епизода, какви са тези винени екипи, няма ли синьо, няма ли зелено? Червено и виненочервено?

# 1 627
  • Sunshine state
И аз това се зачудих. Доста объркващо - те са почти еднакви?

# 1 628
  • при него
Май днес ще разделят двойките в отделни/различни отбори. Като дойдат и новите участници, изглежда тогава ще се формират финалните отбори и вероятно ще има син отбор. И аз се учудих за цветовете, защо няма синьо.

Мен пък това с "Румен Радев" малко ме дразни.
Мацката дето там със сексапил ще върви напред, също малко лошо впечатление ми остави това нейно изказване.
Най-симпатично ми е момичето с калистениката. Изключително чаровна, някак си провокира една топлина с погледа си, много приятно впечатление ми направи.
Пожелавам успешен сезон на всички и дай Боже, истински битки и да няма контузии.

# 1 629
  • София
От НОВА:

Началото на петия сезон на „Игри на волята“ постигна исторически успех за предаването
След забележителните постижения през пролетта, NOVA започна и есенния сезон с рекорд. Той бе поставен от петия сезон на най-екстремния риалити формат „Игри на волята“, с който медията стартира есенната си програма снощи. Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на формата е регистрирал аудиторен дял сред населението в активна възраст (18-49 г.) от 42.6%. Този резултат е най-високият старт за „Игри на волята“ от появата му в българския телевизионен ефир през 2019 година.

# 1 630
  • Другата България
Довечера ще влезе синьото племе според мен.
Или ще ги разформироват, както намекнаха, отборът на двойките, и тогава вече ще се обособят трите племена.
Жълти, червени и сини. Според мен ще има и резерви, с традиционния виненолилав /или какъвто и да е там/ цвят.
Значи като гледам, май всички сме харесали едни и същи хора на прима виста - Ива, Момчил и Цвети.

Ще си копирам мнението от една друга тема, снощи нямах време да си изкажа всичко.
Аз съм разочарована на прима виста, от видяното снощи. /това пак да си го кажа, очаквах наистина повече, един Димо беше свеж полъх на фона на неориентираните участници/.
След като прочетох, че отново има изтекъл сценарий, “случайно“ намерен от незнайно кой вероятно на плажа, след като още на първата игра в първия епизод правилата се сменяха в движение, защото хора, влезли с гръмки заявки не можеха да се справят с елементарни физически /за тях/ упражнения, след като явно си личаха нагласените реплики в края, нескопосания монтаж и хаотичността през цялото време...все си мисля, че наистина трябва да го загледам това ШООУ като ШООЛ /Билянко, Heart/, не, че миналия сезон не го правех, но този май ще бие рекорда.
Първи сезон май ще остане без аналог - непознати и никому неизвестни хора, всякакви хора, които го направиха гледаем що се отнася до атрактивни играчи, за които още се говори.
След като им лъснаха манипулациите и схемите, и след като наблегнаха от сезон две нататък на /не/ известни спортисти и всякакви напомпани батки, каки, миски и т.н., всичко стана ...Мани, Мани.  Blush Поне за мен де. Миналия сезон си заслужаваше заради определени хора, но отново манипулации, схеми, нагласени истории....сега се връщаме на сценария на плажа. Смех, смех....
Аз съм сигурна, че вероятно и крайния победител вече е известен на някаква аудитория, въпрос на време е да стигне и до клюкарските сайтове. Алекса миналогодишния го спрягаха въпросните сайтове почти от самото начало, и се оказаха прави. Пълна аматьорщина, тотална!

# 1 631
  • Sofia
ESPACE,показаха.

Бих си признал, че греша. И главата с пепел ще си посипя. Само срещу един screenshot. Или точен тайминг от NovaPlay където да се вижда Оряшкова на първо препятствие.
Е,мързи те да си го потърсиш ли?!
Ето,от мен да мине:
Скрит текст:

# 1 632
  • София
Е, русата имаше хубаво дупе. Прегорената сламена коса и за мен е минус, но като цяло има потенциал в нея. Мъжете в темата да кажат какво мислят.

# 1 633
Ох, само аз ли не харесах братята...май в игрите само Румен ми хареса, а симпатичната калистеника доста ме разочарова. Но нека видим, де. Все си мисля, че и на малкия пръст на Гого не може да стъпи.

# 1 634
Никол ми се стори, че каза: "Много се радвам, че баща ми се съгласи да влезе с мен." Което ме навежда на мисълта, че тя е кандидатствала за участие, но като са разбрали кой е баща ѝ, са поставили условие, че влиза само с мего. Цецо спомена за миналия сезон, че условието било да влезе с брат си, ама нещо станало... и накрая дори нямаше визитка.
И за двете сестри пък от сезон три се споменаваше, че Катя нямало да влезе ако не била сестра ѝ (американската колежанка).
Тази година голям благодат за продукцията с фемили сезона.

Общи условия

Активация на акаунт