💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 708
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 875
Мале толкова хора...ще мине време докато им оправя имената
Спокойно, и при Фермата още толкова, хахаха
Мудева е много бавна
Така де, мудна е Grinning

# 1 876
Ралица и Димо казват това, което им е написано, тук свободна мисъл няма … и според мен всички се надяваха/подозираха, че не си отиват напълно Simple Smile

# 1 877
С Чистилището изненадаха само рекламити, щот ни ги пуснаха преди!

# 1 878
  • Варна
Ето почна се...

# 1 879
  • Вестерос
Тази година мисля да гледам от до.

Много ме кефи каста. Особено семействата са ми топ всичките.

Имам фаворити- Момчил, Радостин, Цвети, Виолета и дъщеря й Денислава, има и други ама им забравих имената 🤣 Последната ми е най-красива от жените, следвана от Мудева.

Момчил и Виолета почнаха "войната"

# 1 880
Момчил многоооо силна заявка за финала.Много жалко, че с Васил не продължиха заедно. Динамиката между двамата заслужаваше да се види.
  Иска ми се жена да е победител, ама като гледам какви момчета са вкарали , шанса е минимален. И особено както ги прецакаха жените, те досега имаха две излишни , а сега още две им бутнаха. Ужас.
От червените със сигурност съм за адаша Радостин, а след него веднага реферчето. Жените Албена и Ива , веднага след тях Цвети ( характера и от видяното до тук ,нещо не ми допада, макар че е много добре подготвена ) А от старейшините Момчил и Дунев, за останалите нямам още много впечатления. От загубилите  Румен, Васил, Дени и малкия Кръстев. Ехееее за първи път толкова много любимци още от началото.😁

# 1 881
  • Другата България
Опааа, Джаферович подхвана Фифо....ехаааа, много сте прозрачни, Тупарев!

# 1 882
Старейшината американка почна да плюе по най-силния играч в племето Момчил!!Злобарка!

# 1 883
Има ли някъде зодиите?

# 1 884
Намери се можещо момче, че и интелигентно и младо ,а тази злобна лелка ще го изкара "токсичен" скоро.

# 1 885
Харесва ми кастът този сезон Grinning

# 1 886
Виолета ми е противна от първата и дума.

# 1 887
Момчил не трябваше да е при Сините,а при Червените.

# 1 888
Старейшината американка почна да плюе по най-силния играч в племето Момчил!!Злобарка!
Не съм ли права, че прилича на оная Христа и телом, и духом! 🤣

# 1 889
  • София
На мен на Джаферович срещу Фифо ми напомня с тази злоба. Криста сякаш не беше толкова злобна ...

Общи условия

Активация на акаунт