Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Може би да стои свежо докато се начудиш как да го нарежеш и консумираш. Че отнема време.

# 121
Или чакаш да се разтопи, за да си измиеш салатата Grinning За удължено удоволствие.

# 122
   Домата иди-дойди. Краставицата - можеш и цяла да я гризеш, за сеир на останалите. Но това изправеното китайско зеле в купата Simple Smile Трябвало е да я сервират с дъска и китайски сатър.

# 123
  • Street of Dreams
Много беше свежо и вкусно. Хрупах си го листо по листо и хич не ми пукаше в пълния ресторант. Ясно, че е някаква тяхна традиция.

На бизнес пътуване съм. Понеже не можах да се оправя с дистанционното как да връщам предавания, снощи реших да гледам YouTube. Обаче като не знам кой е моят телевизор от списъка, пуснах стрийма сигурно на целия етаж в хотела, че и съседните.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 20:02 от OnDiNe_

# 124
  • София
Майчинството ме е амортизирало. Бях на родителска среща. До мен един татко през цялото време си въртеше химикалката в ръцете и я изпускаше. При поредното изпускане на химикалката аз се наведох, вдигнах я, поставих я с отчетливо движение върху чина в улейчето за химикал и се чух да прошепвам , абе направо го изсъсках, "има си място за нея когато не пишеш".  Отрезви ме изненаданият поглед на горкия родител - канара мъж, моето тяло може да се нанесе поне 3 пъти в площта, която заема неговото. Извиних се смутена, но той се усмихна и отговори, че също е родител и рефлексът да възпитава му е добре познат. Този път ми се размина, но кога ли ще ме ступат...

# 125
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нали не си го загащила и издухала носа му? Не е толкова страшно. 😁

# 126
  • here and now
Много беше свежо и вкусно. Хрупах си го листо по листо и хич не ми пукаше в пълния ресторант. Ясно, че е някаква тяхна традиция.
Ти кажи домата и краставицата как изяде.

# 127
Нали не си го загащила и издухала носа му? Не е толкова страшно. 😁
Това нищо не е, друго си е на служебен банкет с трицифрен брой гости да чуеш (шеговито ама пак се натръшкахме от представата) "Ей, земи тая кърпа и я мушни на Иван в гърба че се изпоти на хорото!" Joy И подава платнената салфетка. Цялата маса утихна, то никой не можеше въздух да си поеме след като осъзнахме какво сме чули току-що Grinning
Не знам сегашните майки дали още го правят това, с нас като деца често процедираха така, да не стоим с потна дреха залепнала за гърба. Ама то тогава носните кърпи от плат бяха масови, сега знам ли... може и по-младичките да не разбраха смешката от раз...

# 128
  • Street of Dreams
Ти кажи домата и краставицата как изяде.

Честно, не помня точно. Донесли са нож, няма как иначе. Със сигурност всичко се изяде.

Натке - не беше от раз, ама разбрах. Чудя се обаче гостите на хотела дали са разбрали какво става на телевизорите им, че като ги гледам на закуска са на по 70+ в голямата си част 😆

# 129
  • Бургас
Сега ако кажеш, че си им пуснала нещо неприлично ще обереш овациите на всички в темата GrinningGrinningGrinning

# 130
Вчера звъня на мъжа ми, вдига дъщерята. Поглеждам си телефона, наистина на нея звъня. Извиних се, защото е на училище и знае, че ако я търся, ще е за нещо спешно. А тя рече - "Няма нищо, аз преди малко, вместо на теб, писах на ортодонтката да ми купи мандаринки като ходи до магазина." Laughing

# 131
Моят мъж винаги се смее, че като звъни на майка си вдига баща му и обратното! Защо - никой не знае! Така си правят хората! Smile

# 132
  • При децата ми
Оставя  се някъде отворена ножица и мислено или на глас се изрича да се върнат изчезналите неща..
Не действа бързо...на мен след 2-3мес.се появиха някои от загубените вещи 😉

Ей затова го обичам този форум! Толкова неща съм научила оттук... Ще го изпробвам задължително! Smile

И една муня от ей сега!
Тук пише ъгъла, аз чета: Акъла, и се чудя за какъв автомат на акъл, аджеба, иде реч! Joy

"😂😂😂 в една друга тема съм го чела тоя "хак", не съм го изпробвала от чист скептицизъм, ама не очаквах и ножицата да загубя 😂 Скокнах до автомата на ъгъла и си купих, тях ги сложих при запалките, ако и те изчезнат не знам 😂 Явно знак от съдбата да оставям цигарите 😂😂😂"

П.С. Не успях да цитирам поста.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 14:25 от Hrispa76

# 133
  • София
Тук пише ъгъла, аз чета: Акъла, и се чудя за какъв автомат на акъл, аджеба, иде реч! Joy
Е, те това, ако някой изобрети, ще бъде позлатен! Smile

# 134
Мой е цитата, ако го измислят ще съм първа там 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт