Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Ооо, и цяла краставица за разкош...😀

# 106
  • София
Отпреди няколко минутки:
В съседна тема се разисква казус, в който авторката пита дали да се премести при гаджето си в друг град.
Незнайно защо аз съм решила, че той е в Лондон (представа нямам защо) и след запитване от потребител прочетох  всички постове от цялата тема и НИКЪДЕ, ама НИКЪДЕ не фигурира името "Лондон".
Откъде ми хрумна не знам.
Явно ми се  ходи в Лондон....

# 107
Помня, че по някакъв повод ви разказвах за ненарязаната салата, която ми сервираха в един ливански ресторант в Нотинг Хил. Обаче не помня дали ви я показах. Сега в коментарите чета, че са ми донесли само нож за мазане...

Доста прилича на pinzimonio, обаче за големия цял домат не знам как да се процедира. Smile

# 108
  • Euskal Herria
Е, как! Ако не ти се яде, носиш си я вкъщи, там да си я режеш Wink.

# 109
Как беше описана в менюто тази салата? Бих я върнала, с обяснението, че съм поръчала салата - нарязани и овкусени зеленчуци. Ненарязани мога да си купя от пазара, без да плащам надценката на заведението.

# 110
  • Бургас
Просто не слушам метъл, докато готвя Simple Smile

То оставаше и да куфееш докато готвиш Grinning

Иначе салатата на Ондин е потресаваща. Колко струваше този кулинарен шедьовър?

# 111
  • Street of Dreams
Никаква идея нямам колко струваше, не беше евтино, както се очаква. Със сигурност я избрах от раздел "салати" - помня че зеленчуците бяха изброени (без кубчетата лед 😆) и ми прозвуча като моята салата. Изненадата беше голяма, иначе си отговаря на описанието.
Пък да я върна през ум не ми мина. Празнувахме РД на ММ, който е живял преди в Бейрут, но не е виждал такава салата. И беше много весело, видът на салатата също допринесе естествено, както и коментарите във ФБ (как да не я постне човек).

# 112
  • Бургас
Амо то и лед ли имало, божкеее

# 113
Арт инсталация направо Grinning Ама от тия изкуства, дето не ги разбирам Joy
Смело си е, ако не друго. Представям си колко души е имало възмутени, дето не са си замълчали...

# 114
А, ако поръчаш телешка пържола, носят ли ти я сурова и един тиган да си опечеш? Grinning

# 115
Сервират такава салата само с нож за мазане и готвачите ти гледат сеира. Представям си ги зад вратата надничат зад кръгло стъкло като по филмите.

# 116
  • София
Имам един сгъваем нож, който си влача в чантата перманентно. Не е кой знае какво - около 7 см. острието. Демостративно го вадя и нарязвам зеленчуците с финес. Може и малко да ги позаплакна първо с вода от чашата...

# 117
  • Бургас
Ааа, хич няма да се мъча аз. Направо си я връщам. Като гледам в каква купа е, дето едвам ги е побрала "съставките", накъде да го завъртя тоя нож. Каквато съм муня докато си отрежа домата ще съм разхвърляла всичко наоколо.

# 118
  • Далечният изток
Ресторант Направи си сам... Икономисват от заплати на няколко готвача, тарикатска работа... Simple Smile

# 119
  • София
А ледът за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт