Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В развития свят няма нерегулиран ляв завой. Няма нужда от “биологични” оправдания.

# 196
  • София
Зависи какво се има предвид под нерегулиран, защото в доста страни, лявият завой е като десен в БГ, с предимство.

# 197
Имаше нещо, че ако човек ходи дълго време само направо, в един момент се оказва, че изминатият маршрут не е права линия, а дъга. Но наляво ли беше извита тази дъга, надясно ли – не помня. Може и за колите да важи. Simple Smile

# 198
  • here and now
При първия ми и единствен опит да карам ски, инструктора каза, че ако има писта само с леви завои мога и до олимпиада да стигна. Само с лявото се справях.

# 199
  • София
Нещо като писта за Индикар. "Left turn coming up!", as if there is a right turn...

# 200
Имаше нещо, че ако човек ходи дълго време само направо, в един момент се оказва, че изминатият маршрут не е права линия, а дъга. Но наляво ли беше извита тази дъга, надясно ли – не помня. Може и за колите да важи. Simple Smile
Мисля, че е различно при всеки човек. Един лекар ме накара да затворя очи и да ходя на място, после ми каза, че много забивам в едната посока. Има общо с равновесието или нервната система, не помня вече.

# 201
  • Street of Dreams
Днес пък благодарих на банкомата. 🙄

# 202
Редовно благодаря на гугъл асистента... това след като съм му заръчала нещо и естествено съм добавила "моля" в края на молбата Grinning

# 203
  • Lost in a fairytale ...
Редовно благодаря на гугъл асистента... това след като съм му заръчала нещо и естествено съм добавила "моля" в края на молбата Grinning
И аз така, ужас 🤣

# 204
Ще готвя пуешки бутчета в йенска тенджера! Бам, режа картофи, моркови, лук, овалвам в подправки и мазнина, бутам във фурната и нали съм мултифункционална, съм си направила сметката, два часа поне ще се пече, през това време извеждам кучето на разходка един час, връщам се, влизам в банята, изкъпвам се с косата, даже си правя маска на лицето, ММ се връща, осведомявам го, че вечерята е почти готова и през всичкото това време не проверявам нито веднъж какво е положението с бутчета, щото аз нали, да не пека за първи път, знам си фурната, знам си тенджерата, абе два часа му трябва. В момента, в който решавам, че е готово, отварям...вадя йенското стъкло... напълно студено! Моля?! А лампичката на фурната свети иначе. Викам на ММ "Край, фурната изгоря!" А той гледа копчетата....ми аз съм сложила копчето в едно междинно положение, между две функции, нямам представа как е станало, и тя изобщо не се е включила! Добре, че имахме замразени пици, сега се пекат, детето всъщност е доволно 😄

# 205
Аз така пекох мусака, внучето врътнало ключа, тогава му бе номер, ама аз нямам  навика да проверявам.  Когато трябваше да е готово , не беше. Студено.

# 206
  • София
Случка отпреди 4 години:

"Сложих вкусна тава във фурната да се пече. Още, докато рязах и слагах зеленчуците преглъщах, сложих тавата във фурната и зачаках с трепет и вълнение да мине около час, за да се наям качествено и количествено (с Луна в Телец съм все пак ). След около 40-50 минути (след като си измислях всякакви работи, само и само да не мисля за хранЪтЪ) решавам да видя докъде съм. Бре, тия зеленчуци, нещо много сурови стоят, яяя, тя печката студена. Явно не работи. Олеее, ужас. Ми що тъй... Я, да видя копчето за градусите - стои на 200 градуса, ама лампичката свети, че не е достигнало желаната температура. Я, да видя другото копче... ми то стои на лампичка. Тоест печката е изключена. Ми, сурово ще да е яденето, как иначе, като вътре сигурно е около 4 градуса...

П.С. В момента ям шоколадово десертче (ГЛАДНА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ) и си чакам яденето. Още около час. Бе я да видя пак печката, да не би да съм забравила да сложа яденето например... "

# 207
  • Street of Dreams
Хаха това с телците е напълно вярно. У дома живееше временно едно семейство, мъжът беше телец. Два метра солиден българин, много приятен, лежерен тип. Имаше само два проблема  - ох, как се наядох / преядох и какво да хапна. 😅

# 208
  • Пловдив
Имам фурна Раховец, включена деректно в контакта, дотук  добре, свикнала съм ѝ. Ама си взех и парти грил, сложих го на фурната и включвам/изключвам, щото мъжът ми отказа да ми прави двоен контакт. И аз си включвам каквото ми трябва, ама не винаги се сещам да проверя дали е включена в контакта фурната, нали съм врътнала копчетата ... Колко пъти, яденето е било студено ...

# 209
Пък колко пъти мислиш ,че е включено едно , а то друго...

Общи условия

Активация на акаунт