Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Street of Dreams
Отскоро в кухните съм със смесител с тъч-функция (не очаквах толкова много да ми хареса това изобретение). Но обирам точките в други кухни, като чукна по чешмата и се чудя защо не тръгва водата.

# 181
Отскоро в кухните съм със смесител с тъч-функция (не очаквах толкова много да ми хареса това изобретение). Но обирам точките в други кухни, като чукна по чешмата и се чудя защо не тръгва водата.
В инструкциите към кранчето има ли отделна глава, специално за онези смели хора, съжителстващи с котка?

# 182
За тези с котка трябва всичко да е в специално изпълнение... Моя приятелка специално си подбира готварската печка че е с тъч бутони, но са покрити с капак - коткоустойчиви, дет` се вика Grinning
То е ясно че котка няма да послуша да не се разхожда там и че ще стават бели иначе.
За мивка с тъч си го представих с котка вкъщи. Мда, сега се хиля по никое време, на глас Joy

# 183
  • Street of Dreams
Е какво, ще нададе вой няколко пъти и ще избяга ужасена, па ще се научи? Или...? 😅😁

# 184
Ще текат чешми безконтролно

# 185
Зависи колко ще му стане интересно на котето Grinning Някои биха избягали, а други биха си се забавлявали да "командват" чешмата и ще я потупват по много пъти. Естествено, без мисъл да не я оставят течаща.

# 186
За чешма с тъч функция не знам, но моя котарак се е научил да си пуска робота, за да си играят заедно Grinning

# 187
Моят котарак обича да се мие с вода, да рови в леген с вода и въобще ще се изкефи на макс от такава мивка, ще стои по цял ден да се плицика Animal See No Evil Да му мислим ние, съседите и водомера Grinning

# 188
  • На края на вселената!
Моят котарак обича да се мие с вода, да рови в леген с вода и въобще ще се изкефи на макс от такава мивка, ще стои по цял ден да се плицика Animal See No Evil Да му мислим ние, съседите и водомера Grinning
Аз си го представям как се мокри целия на мивката, а после отива да спи в леглото или на дивана, мокър разбира се.

# 189
Риск си е такава чешма Simple Smile. Моето не обича водата и къпането, но ако е за белята, ще пипа сигурно. Големи са маймуни.
  Тези дни прах светъл диван. Подрискало се хайванчето и от банята, право в хола на дивана... Никак не беше приятно, добре че бяхме у нас и го заловихме веднага.

# 190
Вие как берете грижа, но съфорумката сигурно няма котка вкъщи и няма такива проблеми.

# 191
Вие как берете грижа, но съфорумката сигурно няма котка вкъщи и няма такива проблеми.

Ох, така е да Simple Smile. Всеки си гледа в неговата си къща.
   Много се бях възхитила на всевъзможните приспособления за защита на деца у дома, и най вече за защита на дома от малки деца. Но започна да ги има, когато се роди малката дъщеря. Тя пък беше кротичка и не бъркаше в контактите с отвертка.

Да беше ги имало, когато се роди голямата... Чудо на чудесата беше това дете! Контактите ги бяхме залепили с дебело тиксо, вратите на всички шкафове бяха завързани с морски възли. Дистанционното на телевизора също беше залепено с тиксо (против ежедневно изваждане на батерии), но имам една снимка, как детето, с диаболична усмивчица, разлепя тиксото и пак вади батериите...

# 192
Когато детето беше на 2 г. си сменихме фурната и избрахме със скрити бутони, специално за да не ги върти. Тя мина покрай нея, извади ги и двата с по едно натискане и си продължи. Ние бяхме Open Mouth

А днес слизах за куриер, засекох се и с едно семейство от първия етаж и чак като се прибрах видях, че съм със зелена брадичка. Бях се намазала обилно заради една пъпка Flushed

# 193
   Ааа, срам никакъв! Бившата ми счетоводителка изкара шофьорски курс на 55 и караше една стара Лада. Това й бяха дали на жената от семейството. По половин час правеше маневра в задънена улица, а как отнемаше предимство.... Косата ми се изправяше, като седна до нея. Обаче, научи се! Решила беше и стартира със самочувствие.

Това ми напомни на един, дето разправяше, цитирам: “Една моя леля не може да прави ляв завой, и обикаля половината квартал, докато се прибере” 😂

# 194
  • Street of Dreams
Невероятно е, но от месец в 100% от случаите, излизайки, тръгвам надясно, вместо наляво. Всяка божа сутрин. Търся биологическо оправдание да се отсрамя.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 07:54 от OnDiNe_

Общи условия

Активация на акаунт