Слава богу, че всичко е ОК в крайна сметка. Дори и тъпанчетата не са ви заглънали, предполагам.
Измислям я аз и отивам до wc-то и се връщам естествено със...забравена парола..Толкова скришна,че я скрих и от себе си.
Божкей,като се започна едно припомняне и измисляне на пароли..и така 27 пъти!И тела взе да ме предупреждава да изчакам минута,пък 2,пък 4 мин. и накрая ми изписа,че ако още един път пробвам ще блокирам тела..за вечни времена.
Тъй..вече е станало 23 ч,за беля сама вкъщи,не мога да се обадя на никого(без телефон),не мога да си навия алармата- на другия ден съм на работа...Чудничко!И какво ми идва на ум да започна да ровя за един будилник(който пазя от сантименталност)да го навивам него..ха ха сега като се сещам много ми е смешно.И по някое време в малките часове се сетих,че имам стар телефон.Изрових го и добре,че заработи без карта та навих и аларма.А на другият ден-без паниката вече ,порових в нета как се отблокира телефон ,но с изтриване на всички данни и връщане на първите настройки.Направих го,щото нямах жизненоважни неща в тела и не ми се ходеше на сервиз и да чакам дни да го оправят.Веднага си върнах старата лесна парола.И позабавлявах домашните,приятели и шефа ми даже с моите тегоби.Но получих освен смях и признание,че сама съм се справила. 

Знам как се е чувствал клетият. И аз съм правила такива салта. В тийнейджърските си години най-редовно надувах музиката на слушалки. Танци-манци, като си мисля, че съм сама вкъщи, докато не се обърна и не видя баба си например да ме зяпа вторачено. Ееех, ако учителят ми по физическо можеше да ме види в тези моменти!