Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Това с ножа ми напомни една много стара история.
В далечната 1998г работя в едно квартално магазинче- сещате се от тези тип гаражи,дето се продаваше всичко. Та там имахме и тезгях до хладилната витрина,на която се позиционирах аз и обслужвах хорицата.
Та един съботен ден- уточнявам защото съм била до ранни зори на дискотека и в 7 съм застъпила на работа, пристига месната мутреса и започва да поръчва това и онова,по 200гр. от това,по 500гр от онова....направо вече едва я търпях, когато каза ,че не искала от точно тази бучка сирене,дето съм отрязала ,а от другата
Е вече побеснях и се заформи скандалчето.....
Уточнявам ,че аз тогава съм била на 20г- опако Теле и с мен на глава не се излизаше лесно.
Оная крещи и нарежда- знаеш ли ма пикло,аз коя съм?!?
А моя милост срещу нея зад тезгяха...тропа по амбалажната хартия с големия нож за сирене, и й крещи ожесточено на среща....
По едно време ,изглежда оная осъзна  какво държа ,та се кротна и излезе с мрънкане ...
Чак когато влезе следващия клиент се усетих, че още размахвам ножа....

# 601
  • Sofia
Една позната има навик при прибиране отвън веднага да съблича връхните дрехи и да ги пере ...веднъж бях в тях малко преди да си дойде,ест.станах свидетел на разсъбличането,но преди да се облече някой звънна на вратата,тя отвори без никакви притеснения...беше касиерката...жената над 65+ видимо се смути и наведе глава..моята позната по бельо се фръцка докато се разплати и грам срам няма...същият навик имат и мъжът ѝ и децата...

# 602
Моя приятелка беше отворила на доставчика от детската кухня само по бикини. Решила, че е мъжът ѝ, защото не звъннал на домофона. Вратата им се отваря навън. Човека след това държеше да ѝ закача храната долу във входа, където ѝ я оставяше по принцип, ако не е вкъщи. С второто дете ползва друга кухня. 😂
Пълни упойки нямам, само 2 спинални за секцио. При първото бях супер шашната, защото беше малко по спешност и като изключим, че почти заспах, докато ме шият, изцепки нямаше.
Но второто беше планово, приеха ме сутринта и бях кълбо от нерви. Вече в операционната не млъкнах. По принцип говоря много, като съм нервна съвсем. Много се смяха с мен, по принцип не говорели толкова пациентките. Но пък в един момент реших да мълча все пак, те тръгнаха да обясняват кой какви кюфтета ял на вечеря. Ами помолих ги да сменят темата, не бях яла от предната вечер все пак.

# 603
На младини имах едно гадже. Гадже, гадже, три години живях с него... Ако бях от омъжващия се тип, сигурно щеше да ми е първи брак и първи развод. На по 20 и малко бяхме, аз 48 кг (божеее, сякаш в паралелна вселена е било Simple Smile ), той 62 кг. И двамцата със съвсем детски физиономии още. Дошла веднъж инкасаторката за водата ли, за тока ли, не помня. Той й отворил, а тя му казала: "Извикай майка си." Помня колко беше възмутен. Нищо не й казал, влезе вътре и ме извика: "Клотилд, излез моля те да се разправяш с тази леля!" Аз като излязох, физиономията й беше доста озадачена. Още по-невръстна и от него изглеждах Simple Smile.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 23:44 от Clotilde

# 604
Е, пак си младеела, а не като мен нещо от сорта на 15-16 годишна, супер размъкната (спомнете си как ходехме през 90те) и в магазина ме посрещат със "За вас, госпожо?" Само прихълцах като се обърнах и видях че зад мен госпожа няма, ами явно на мен са го казали Grinning
Пояснявам че съм била размъкната че иначе както от ранна възраст нося очила, ако се и гримирах "как си требе" и се облечах прилично, още на 14 можех да излъжа всекиго че съм поне пълнолетна. Ама не беше такъв случаят...
Сега пък обикновено не ми вярват че съм на толкова, на моята възраст хората обикновено не са чак такива шматки вече Grinning

# 605
  • София
Малко информация първо - мъжът ми е чужденец, говори сносен български, но все още има неща, които му убягват. Преди няколко дни имаше рожден ден.
Снощи легнах късно, всички бяха по леглата. Той ме усети и се размърда, стана до тоалетна и като се върна, аз вече бях почти заспала. Бях точно в онова сладко състояние, когато усещаш, че ей сега ще заспиш. Той обаче решава точно в този момент да ме попита “ Какво означава катерица? “  Първоначално се сепнах, после в съзнанието ми изникна една охранена катерица с рунтава опашка. Помислих, че синът ни ( на 5 почти) нещо го е питал и той не е могъл да обясни. И в следващия момент мъжът ми изстрелва “Като например Честит рожден ден на катерица!!” Тук вече осъзнавам, че ме пита за думата патерица, но той чул недочул, за катерици ми говори. Отне ми около 5 мин да си поема въздух от смях, сълзи ми потекоха, а той за малко да ми се разсърди, искал да разбере какво означава това пожелание на български. Обясних какво е катерица, обясних и патерица какво е, както и смисъла на израза, но не ми беше лесно, а той само ме побутваше да спра да се смея.

# 606
С глас се смея на тази катерица Joy

Което ме подсети за 4 годишната ми дъщеря, която гледаше наскоро в едно детско за котешката глутница. Детето обаче си беше решило, че е котешката блудница и го разправяше наляво и надясно, на познати и непознати, че е гледало котешката блудница. Физиономиите на всички - безценни! Joy

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 11:41 от Ели-Мели

# 607
А моята малката казваше на всички, че отива на "Очистваници"! Чудехме се кого ще ходи да очисти, но се оказа  "Седмочисленици" Smile

Катерицата изби рибата! Satisfied

# 608
Моята съседка има снаха, която не е българка. Жената се занимава с езици, понаучила е малко български, но отвреме навреме й пише по някоя картичка с помощта на речника. Има безценни бисери. Обикновено завършва със Зелувки.

# 609
О, зелувките са много мили.

# 610
Не е лесен нашият език и стават интересни ситуации понякога. Или просто сладки... На нова година получих съобщение, старателно накълвано на кирилица и по принцип не че е грешно граматически ама се задавих посред наздравиците Grinning Чакали хората да стане при нас полунощ, кой знае колко време са го писали, за да прочета накрая "Майката ми и аз искамe да казваме "Честита Нова Година"  на теб!".

Това с катерицата е култово наистина, не знам и аз дали бих могла да спра да се смея при такъв случай Grinning

# 611
  • София
Веднъж излязох по сутиен пред колега на ММ, но как да видя през стената, че влизат двама души, а не си говореха.

vondito, ММ има колега афганистанец от ТУ, който нормално не бил много добре с българския, още повече, че го е учил през руски. И го бъзикали дали знае какво е "цивка" и той отговарял "Човек не може да знае всички думи".
Ама и ти си лоша така да се хилиш, защо катерицата да няма РД?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 14:08 от Cuckoo

# 612
  • София
Влизам, за да напиша изцепката на сина ми, който е на 6 години.
Имаме мъжки котарак в любовен период и му търсихме женска. Обадиха ми се стопаните, разбрахме се кога да доведат животинката и като  взимам детето от градина, му обяснявам, че довечера ще дойде вкъщи женска котка, за да може да си има  малки и той започна да крещи с пълно гърло: И е разгоненаааааа!
Умрях от срам...

# 613
  • София/Севлиево
Ми знае детето Simple Smile
Сега като ви четох се сетих и аз за случка от средата на 90-те(била съм 6-7 клас).Та канена съм на р.д.на моя приятелка обаче всички около мен вече се гримираха и помолих мама да ме гримира и мен.Тя и грим ми направи,и прическа с машата,и понеже якето ми се оказа изпрано ,пък не исках другото,ми предложи нейното, което аз страшно много харесвах.И тъй вече съм готова, на вратата звъни едната ми приятелка,аз отварям,а тя"Лельо Поля Ели да идва"-трябваше и повече от минута да зацепи,че не е леля ѝ Поля ами Елито на вратата...
После пък като родих големият син все ме питаха дали не ми е брат(той още беше бебе в количката) и като кажех,че ми е дете всички ме ожалваха защо толкова рано съм го родила(родих на 25,просто младея,и днес ни мислят за брат и сестра и на мен трудно ми дават моите почти 40 години,даже в Лидл като съм купувала алкохол няколко пъти ми искаха лична карта да докажа,че имам 18 години,а бях на повече от 2 по 18).

# 614
Има и обратен случай. Откачалката по немски като ме видя с най-добрата ми приятелка да разхождаме брат ми (на около 3 години тогава), попита коя от нас е родила. Ние бяхме на 13-14 години и тя ни преподаваше. Пълно куку.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 16:07 от Enter Sandman

Общи условия

Активация на акаунт