Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вмъкна изображение в мнение?
Как мога да добавя книга в Goodreads?
Как мога да добавя книга към мнение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300, последвани от адреса и накрая /img, всички те отново поставени в скоби. Например: [img height=250]http://...jpg[/img].
-
Как мога да добавя книга в Goodreads?
-
Как мога да добавя книга към мнение?
За да добавите книга към мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите изображението, като използвате img height=250 или img height=300, след което поставете адреса и накрая /img, съответно пак със скоби.
-
Какви са впечатленията от книгата „Дневникът на Ноел“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Уроци по химия“?
Макар че режисьорите имат право да направят свое тълкувание или дори да се отклонят от историята. Наскоро гледах сериала по "Кървавата годеница" (La novia gitana) и хич не беше лош, въпреки че се отклоняваше донякъде, на моменти дори значително, от книгата. Приготвила съм за гледане и Three pines, макар че там няма да имам претенции, защото явно ще е по някоя ранна книга или книги, а тях не съм ги чела още.