Промоции на книги- тема 16

• 47 809
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Хеликон с -30% на избрани заглавия - от 15 до 28.02.

А тази на Колибри не знам дали сте видяли, на определени книги -20%
“Посрещаме 14 февруари с над 130 заглавия с отстъпка от 20%.”

https://www.colibri.bg/promo/

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 12:44 от fenyx

# 451
# 452
Сега видях ето това съобщение от Христо Блажев, споделено в читателска група (не неговата):

Човекът, който го е постнал, пише, че това е бил отговорът на въпроса защо е блокиран.
Така че, техните книги вече само ще ги тегля от Рулит, ако ще да ги пуснат с 80% отстъпка. То не че има какво да се тегли. За разлика от него, аз не се интересувам от биографията на Путин.

# 453
.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 15:04 от Happy Mijjj

# 454
Как беше тази народна поговорка: дай на простия власт и му гледай сеира

# 455
Никога не е късно човек да стане кепазе, изглежда понякога е ужасно трудно просто да замълчиш и подминеш. Много ме дразнят новите думи, навлезли наскоро в езика ни - "путинист", "депутинизация", "русороби", "рашисти", чиято единствена цел е да смалят човека, към когото са отправени до нещо, с което той може да няма и нищо общо, а още повече ме дразни надменното превъзходство, с което биват произнесени. Вчера бяха поканили един психиатър в сутрешния блок да коментира политическата картина и това ми се стори много правилно - отдавна е време да чуем специалистите по тези теми, защото поведението ни масово е за психиатър.

# 456
Скрит текст:
Интересно е, как същите тези админи имаха разгорещена дискусия (видях я преди да напусна групата, не съм се включвала - преди съм писала защо напуснах), в която обясняваха колко са прости хората, които използват думи като либерасти - все едно те са много по-изтънчени.

# 457
Сега видях ето това съобщение от Христо Блажев, споделено в читателска група (не неговата):

Човекът, който го е постнал, пише, че това е бил отговорът на въпроса защо е блокиран.
Така че, техните книги вече само ще ги тегля от Рулит, ако ще да ги пуснат с 80% отстъпка. То не че има какво да се тегли. За разлика от него, аз не се интересувам от биографията на Путин.
Това човече отдавна ме напряга с изказванията си и тона, който държи! Човек ще си помисли, че управлява цялата държава.

# 458
Кой е този? В гугъл излизат само рецензиите му в goodreads.

# 459
Може би най-известният книжен блогър и част от екипа на Сиела, преди Изток-Запад.

# 460
  • Бургас
То сакън човек да не смее да изкаже някакво мнение различно от правилното към момента и веднага ще го изкарат путинист и подобни.
Интересно, ако след време се реши друго да е правилното, те дали ще си променят мнението. Историята помни такива случаи. В 1984 също беше описано.

# 461
Точно този тип хора, винаги са с правилното към момента мнение и поучават останалите.

# 462
Нали знаете, че Сиела няма да издават книгите на Лукяненко повече? Мда, и той беше набеден за путинист.

# 463
Може би най-известният книжен блогър и част от екипа на Сиела, преди Изток-Запад.
И трикратен победител в "Минута е много" - предаване без аналог в наши дни, предполагащо солидна подготовка по разнообразни теми и широка обща култура.
Колкото до изказването за путинистчетата, това за мен е чиста проба омразна реч, защото не цели нещо друго, освен обида и унижение. Затова е редно публикации, съдържащи сродни думи на тази, да бъдат прихващани от цензурата и изтривани немедлено. Защото, както не сме длъжни да слушаме, когато някой изтрещял псува на улицата или в магазина, така не сме длъжни да му четем и нервните изблици в интернет.

# 464
Той дори е публикувал снимка на този диалог в личния си Фб профил, защото е много горд с реакцията си.

Общи условия

Активация на акаунт