Промоции на книги- тема 16

• 47 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Жалко, пада ми в очите. Но това е всеобща тенденция - кой ли не се изложи, ако не медийно, то в личната си фейсбук страница? Не им е добре на хората и това много си личи.

# 466
Защо го обсъждате в тази тема?! За мен е непознат този и не разбрах какво общо има с промоциите на книгите

# 467
В Озон, жалко, че не важи за всички.

# 468
Жалко, че поръчах преди два дни. Само една книга, която не е за мен, за подарък е, но я съчетах с други неща, докато стигна 50 лв за БД, а сега и тя попада в промоцията...

# 469
Жалко, че поръчах преди два дни. Само една книга, която не е за мен, за подарък е, но я съчетах с други неща, докато стигна 50 лв за БД, а сега и тя попада в промоцията...
Ако не са  изпратили поръчката пиши им да я откажеш и си поръчай отново.

# 470
С офертата на Озон съм по-зле от вас  - днес ще взема 3 книги, две от които са в тази оферта. Здраве да е, и най-вече здрави (т.е.цели без дефекти) книги.
А относно самата оферта 4 за 3- това може да докара отстъпка максимум 25%, ако успеете да съберете 4 книги на една и съща цена.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 09:41 от fenyx

# 471
  • Разпиляна във въображението
От "любими" само две влизат в промоцията. Отворих да видя поредицата за "Бриджъртън ", но те са в промоция за Св.Валентин.

# 472
В любими имам толкова много наслагани, че спокойно съм готова за една поръчка, която да докарам и до -25%. Но се въздържам от трупане на много нови книги, имам още непрочетени отпреди закупени.

# 473
Промоцията за СВ. Валентин е до днес. Аз се надявам утре, някои от моите в любими, да прехвърлят към тази промоция.

# 474
И аз това гледам сега, че повечето в списъка ми са с някаква отстъпка - или като нов продукт, или от друга промоция. А Книгоманията, естествено, изобщо не влиза.

# 475
От любопитство, реших да видя до каква отстъпка бих се докарала с книгите, които най-много от тези в любими бих взела- излиза при мен 22% 😄. Засега обаче все още се придържам към намерението ми да не поръчвам.
P.s. Книгите, които получих последно от Озон са в перфектно състояние.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 14:31 от fenyx

# 476
  • Разпиляна във въображението
Промоцията за СВ. Валентин е до днес. Аз се надявам утре, някои от моите в любими, да прехвърлят към тази промоция.

Добре направих, че не натиснах бутона.

# 477
От любопитство, реших да видя до каква отстъпка бих се докарала с книгите, които най-много от тези в любими бих взела- излиза при мен 22% 😄. Засега обаче все още се придържам към намерението ми да не поръчвам.
P.s. Книгите, които получих последно от Озон са в перфектно състояние.
кажи, моля, как я изчисли (математически;)). А относно озон - защо не ползвате ценовата им защита при поръчки на по-скъпи, впоследствие намалени книги?

# 478
Моята книга (тази, дето е за подарък) не е намалена. В събота не беше - тогава я поръчах, сега също. Това, че попада в тази промоция няма значение - тя пак си е на редовна цена.

# 479
Ален Мак, много просто- имаш 4 неща, а плащаш 3, т.е. ако цялото  (при еднакви цени на 4 книги) е 100% стойност на сумата, от тях 3 части (или 3 книги) за плащане са 75%. И остава отстъпка за книга 4, която не плащаш, но де факто е като цялостна отстъпка от общо дължимата сума - остатъка от 25%.
В моя случай обаче, едната книга беше малко повече от останалите, сметнах общо колко е сумата на 4 книги, от нея от - цената на най-евтината, тя е отстъпката и се получи за конкретните избрани от мен 4 книги 22%.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 18:17 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт