Промоции на книги- тема 16

• 47 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Здравейте, пуснах една поръчка от Сиела, до сега не съм поръчвала от там. Днес на статуса пише, че е задържана. Това дали означава, че няма наличност от някоя книга(поръчах 5), някой с опит?

# 572
Здравейте, пуснах една поръчка от Сиела, до сега не съм поръчвала от там. Днес на статуса пише, че е задържана. Това дали означава, че няма наличност от някоя книга(поръчах 5), някой с опит?

Ако има предстоящо издание, излиза така. И аз пуснах поръчка и ми е задържана, заради втората от Империя на Рина Кент..

# 573
  • Варна
При мен няма предстоящи, но също е задържана.🤷🏼‍♀️
Едит:
"Задържана Поръчката ще бъде изпълнена, но се налага забавянето й, поради изчакване или събиране на поръчаните продукти. В този статус влизат и поръчките със заглавия, които все още не са излезли от печат."

Това са възможните причини.

# 574
  • София
Моята Сиела дойде днес.

# 575
Важното е дойдат всички поръчани, не ми е спешно. Няма нови заглавия.

# 576
Аз пък сега получих съобщение от Еконт - утре ще са при мен.

# 577
  • В един копнеж!
Задържането на пратката идва от местоположението на книгите- на  склад или при доставчик.  Като съберат всички книги на склад, тогава изпращат. Озон поне така процедират.

# 578
И при мен от Сиела бяха задържани няколко дни, но имам имейл, че днес ще пристигнат.

# 579
  • Разпиляна във въображението
Имоите пристигат днес - от Сиела и Озон.

# 580
  • София
Имаше пак ваучери - за абаут ю, някакъв сайт за храна и забравих последния.

# 581
Аз нямам ваучери, но ми е все едно, защото никога до сега не съм ги използвала.
Книгата за Тери Пратчет е с такъв дефект, чудя се дали да се оплаквам и изобщо има ли смисъл:

# 582
Прати им снимка и се оплачи- пък дано реагират адекватно.

# 583
  • София
То и аз май досега не съм ги ползвала. Grinning

# 584
  • Варна
На сиела като се оплачеш и ти казват да отидеш в тяхната книжарница, за размяна. Май от където ти били пратени книгите. Поне така беше при мой приятел. Трябвало да ходи в София. По голяма глупост не бях чувала. Дано са го променили това.

Общи условия

Активация на акаунт