Промоции на книги- тема 16

• 47 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Казаха, че ще я сменят - трябва да занеса в Еконт дефектната, когато пристигне новата.
Обаче казват, че това се е получило при куриерите, а не е изпратена така. Което е странно, защото корицата е доста твърда и трябва да понесе сериозен удар, за да се огъне така. Дано новата да е без дефект, иначе няма смисъл от смяната.

# 586
В Озон само днес КОД: GIFT8
ЗА -8% ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА

# 587
Стиснали са се озонци. Книгите вече не са с намаления (или поне моите в любими), а с  DK19 дава 10% отстъпка и само един код може да се въведе по принцип. Този код горе има някакъв смисъл ако се прави смесена поръчка. Иначе във фейсбук групата пак по 8% кодове дават по категории.

# 588
  • София
За намалени мишки става ли?

# 589
Не знам със сигурност, може да проверите с продукт в кошницата, но вероятно, според мен -  не . Гледам ситните букви под рекламата им и че не важи за компютри, монитори и  “определени продукти, избрани от организатора”. За една детска игра само за проверка видях, че отчита допълнително тези 8% и от намалената вече цена.

# 590
Някой правил ли е поръчка от Точица? Избрах опция: доставка до офис на издателството, но нито има упоменат адрес, нито възможност да се провери статус на поръчка. Писах три и-мейла, няма отговор. Единствено получих и-мейл, че поръчката ми е приета, когато я направих. От тогава: ни вест, ни кост.

# 591
  • Beyond the stars
Получих от Озон детски книжки с 15% ми бяха ок. Нескафенца и книгораздител подаръци.

# 592
Аз си получих поръчката от Сиела. Добре опакована, в кашон с бъбъл. И тъй като времето ми за четене е обратно пропорционално на купените книги, съм се зарекла да не купувам нищо до 23-ти април. Спискайте ми палци. 😁

# 593
И аз така. Чакам си оферта за Джонатан Стрейндж Simple Smile
Освен това прочетох някъде, че Ташен имат и лятна разпродажба, та от сега мисля какво да поръчам от там.

# 594
  • София
Мен пък никога не са ме привличали тези 23%. 🤣
Чакам Панаир аз, дотогава само ако има наистина добра оферта. 😃

# 595
Забравих да напиша, че имам съобщение, че заменената книга от Сиела ще дойде утре - трябва да занеса повредената, обаче аз съм болна и мой роднина ще го направи. Дано новата да е в добро състояние.

# 596
Озон пак пуснали разчистване и намаления, но още не съм ги разгледала:

https://www.ozone.bg/landing/reload_prolet/knigi.php

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 22:44 от fenyx

# 597
  • Бургас
Само искам да кажа, че намалените книги на 5лв и 2лв в сайта на Сиела ги има на същите цени и в Озон.

# 598
  • Mostly in my mind
Издателство Рибка имат промоция. При закупуване на три книжки най-евтината е безплатна.

# 599
В официалния сайт ли е промоцията, защото не успях да намеря информация?

Издателство Рибка имат промоция. При закупуване на три книжки най-евтината е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт