Промоции на книги- тема 16

• 47 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Сиела ми смениха книгата (без преговори и възражения, просто се съгласиха) - с новата всичко е наред. Даже са ми изпратили от талоните за отстъпка с нея.

# 601
  • Mostly in my mind
На официалния сайт е, да. Ето инфото
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0UNvKtf7b6io5m4 … d=100069950530254

# 602
Добавих три книги с различни цени, но не ми излиза безплатна нито едната. Може да трябва да се добави някакъв промо код.

# 603
  • Mostly in my mind
Не мога да кажа, не съм поръчвала, но не пише за промо код. Вероятно ръчно я изчисляват при изпращането, не знам...може да ги попитате. Simple Smile

# 604
  • Варна

Какво ще кажеш за нова книга?
А какво ще кажеш за нова книга с намаление?

Възползвай се от -50% намаление на всички книги на издателство My Book до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

https://bookspace.bg/izdatelstvo-my-book.html?utm_source=email&u … dium=my_book_sale

# 605
Здравейте, не знам дали в тази група е мястото, но понеже тук следя промоциите, ще споделяс Вас. Бях направила поръчка от промоцията на Озон 4=3, последната. Получих си книгите и като започнах да чета едната се оказа, че липсват над 10 страници. Веднага им писах и те ми изпратиха нова като всичко беше за тяхна сметка. Много съм им благодарна за бързата реакция и за коректността. Purple Heart

# 606
Днес ходих до Болид да се обзаведа с някои нови попълнения в библиотеката, и се оказа, че Сиела продават книгите на Егмонт с отстъпка. Направиха ми 33 % отстъпка - взех новата книга на Ориана Фалачи - Ако се родиш жена и втората книга от поредицата Дъкбург-Трала-Ла. Първата Дъкбург я поръчах от Озон с кода за 10 %, но ако знаех, че в Болид дават такъв процент, щях оттам да си я взема и нея. Само да подчертая, че ги взех като физическо лице.

# 607
Не знаех, че Болид работят с клиенти на дребно, когато преди години ходих до там, Сиела не продаваха на крайни клиенти. Явно нещата са се променили към добро.

# 608
И Болид и Искър работят с физически лица. Разликата е, че някои издателства дават по-малка отстъпка. Например Колибри и Изток-Запад дават 20 % на физически лица, а на фирми - процентът варира в зависимост от количеството закупени книги. Бард е рай на борсата. До 40-50 % са ми давали отстъпка, включително и днес.

# 609
Не знаех за това Болид. Цъкнах в нета и видях, че работи от 8.30, така ли е? Има ли ги "Ера" там? По издателства ли е или микс?

# 610
За работното време не мога да кажа, защото съм ходила след 10. А иначе по издателства са разделени. Прикачам снимки на двете борси, как са разпределени издателствата по стаи и етажи. Бард се намира в Болид, но не в основната сграда, а в отделна от ляво на главния вход. Снимката с жълтите полета е на Болид.

# 611
Егмонт не видях, няма ли ги там?

# 612
Егмонт не видях, няма ли ги там?

Днес по-рано написах, че Сиела предлагат изданията на Егмонт с отстъпка.

# 613
Лабиринт с няколко книги с 30% и БД.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 09:55 от CoCoMilk

# 614
  • Варна
Ех че не живея в София Sob

Общи условия

Активация на акаунт