Промоции на книги- тема 16

• 47 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Коя е съседната тема? Може ли линк, ако е за мнения/отзиви за книги?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1515467

# 496
И аз проявих интерес към тази Петък вечер, не ми беше попадала в полезрението досега.

# 497
  • Бургас
Аз се възползвах от промоцията на Сторител - 6,50 на месец за половин година. Направих си нов акаунт за целта. Та за сега съм се кротнала с купуването на книги. Иначе пак се ослушвам тука в темата, да не взема да изтърва някоя грандиозна сделка Grinning

# 498
Грандиозни сделки и супер намаления не очаквам вече, най-много до -25-30-% очаквам, но гледам да се въздържам да трупам нови книги, при наличие на непрочетени още (времето все не стига). А въпреки това все се появява някое ново (или не толкова, но пропуснато) заглавие и се опитвам да слагам спирачки, докато не прочета закупеното.

# 499
В Озон намалението важи и за еднакви книги (въпреки условието, че не може). Поръчах от една книга повече от 1бр и ми приложи отстъпката.

# 500
Супер опция, когато нещо трябва в повече бройки и за подарък.

# 501
В Бард избрани трилъри 2 за 15лв.
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=306

# 502
От избраните на Бард някога харесвах историите за Борн.

# 503
# 504
Здравейте, следя отдавна темата ви, от която научих, че наскоро е излязла нова книга-биография на Владимир Димитров - Майстора. Тъй като за мен той освен гениален творец е и една от сакралните личности в българската история, си набелязах книгата като силно желана. Тези дни се зачетох в една статия, посветена на книгата, която категорично ме отказа от покупката на това издание. Слагам линк за тези, които се интересуват: https://impressio.dir.bg/palitra/biografiya-hvarlya-nova-svetlin … ivota-na-maystora

Скрит текст:
А за нямащите време да изчетат цялото писание давам извадка:

"Ярък пример за това е опитът на Иво Милев да очертае психологическия профил на художника според характерологията на Вилхем Райх. Тя ни позволява да "причислим Майстора към "пасивно-фемининен" характер с външни прояви: подчертана стеснителност, свръхлюбезност, смирение, неловкост в държанието си с другите, хипохондрични идеи за наследствена обремененост, страхови състояния, сексуална слабост и подчертано чувство за малоценност.
Отношението към парите обикновено се свежда до прахосничество, до средство да се получи така нужното утвърждаване и уважение на околните", а сетне ще поясни, че "в основата на пасивния и фемининния характер на мъжа винаги лежи идентификация с майката: "Той винаги ще бъде женствен и ще иска да бъде мъжествен", пише Райх. И още: "Азът на подобен невротичен характер е или аскетичен, или постига сексуално задоволяване с цената на чувство за вина."

(Каква ли биография би написал този Иво Милев, ако се захване с живота на Исус Христос според характерологията на Райх.)

За мен издадената книга е пореден опит една свята личност да бъде принизена според извратеното възприятие и светоусещане на съвременната модерност. Не разбирам защо българинът умира да унижава себе си и да се "възвисява" чрез окепазяване на някого, който е чужд на собсваното му разбиране.

За мен най-хубавата биография си остава "С Майстора в рая" на Владимир Алексов, написана с толкова любов и признателност от човек, който се е докоснал до художника, познавал е не само него, а и средата, в която той е изживял най-щастливите и плодотворни години от живота си - с. Шишковци.

Ако някой иска да се докосне до душата на Майстора, би било най-добре да се разходи до галерията в Кюстендил. Там хората все още го обичат и ценят и издават книги за твореца, адекватни на истинската му същност.
Бъдете здрави!

# 505
  • Разпиляна във въображението
Отново съгреших Simple Smile Пуснах втора поръчка в ОЗОН.

# 506
Успешно се въздържам да пускам поръчка, първо да прочета вече взетото😄.
Благодаря за споделената информация за новата книга с биография на Владимир Димитров -Майстора, беше ми полезна.

# 507
Отново съгреших Simple Smile Пуснах втора поръчка в ОЗОН.

На път съм и аз за втора. Действа ми успокоително, като знам, че не съм само аз така 😁

# 508
И аз се замислях за книгата на Майстора, но и на мен не ми харесва този откъс. Не знам дали ще ме откаже да я купувам, за сега не мога да преценя.
Из мрежата пише много по-лоши неща за него от това, че е бил женствен, като например,
Скрит текст:
че е имал дете от сестра си.
Давам го като пример, че пише какво ли не...

За Озон - има някои книги, които искам, но не са ми спешни - имам си още за четене.
Исках да купя тази за Джонатан Стрейндж, но ще трябва да я съчетая с още 3 книги за по 40 лв, ако искам да съм на сметка.

# 509
  • София
Здравейте, следя отдавна темата ви, от която научих, че наскоро е излязла нова книга-биография на Владимир Димитров - Майстора
Ако някой иска да се докосне до душата на Майстора, би било най-добре да се разходи до галерията в Кюстендил. Там хората все още го обичат и ценят и издават книги за твореца, адекватни на истинската му същност.
bedrjih,
За биографията на Майстора:
Скрит текст:
Мисля, че книгата е издадена със съдействието именно на галерията в Кюстендил.
Доколкото знам, търсеха издател преди време и най-вероятно е за същата книга.

Общи условия

Активация на акаунт