Промоции на книги- тема 16

• 47 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ако това е така, то е наистина много жалко...

Допълвам се: Разгледах фейсбук страницата на галерията и там има публикувано съобщение, че въпросната книга е излязла, съответно препращат към страницата на издателя. Не видях коментар за подкрепа и не е ясно дали са я чели преди да я рекламират.

Но попаднах на една страхотна новина - галерията в Кюстендил ще издаде към средата на тази година книга за Майстора, в която ще включат всички експонати от юбилейната изложба и голяма част от постоянната експозиция. Ще се радвам, ако някой от Кюстендил сигнализира, когато книгата стане факт.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 15:00 от bedrjih

# 511
Отново съгреших Simple Smile Пуснах втора поръчка в ОЗОН.

На път съм и аз за втора. Действа ми успокоително, като знам, че не съм само аз така 😁

С вас съм, дами.
И аз пуснах втора поръчка в рамките на месец. Към Кибеа.

# 512
  • в сърцето на един мъж...
Промоцията на озон за определени книги ли е? Или може да избереш всякакви и да вземеш 4?

# 513
Промоцията на озон за определени книги ли е? Или може да избереш всякакви и да вземеш 4?

За съжаление, не важи за всички. На книгите, които са включени в промоцията, има етикет 4 За 3.

# 514

За съжаление, не важи за всички. На книгите, които са включени в промоцията, има етикет 4 За 3.

Благодаря! Тръгнах да гледам и се изнервих Flushed И не стигнах до края, затова питам.

# 515
  • Разпиляна във въображението
Колко тъпо /за моя сметка/, но пък напълно предвидимо - книга, която исках първо бе "нов продукт" и не я поръчах, а днес вече е в 4=3. Уф! Ако има някой от Плевен и му трябва четвърта книга да свирне Simple Smile

# 516

голяма част от заглавията са с отстъпка 30-35%*

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 08:06 от Nabia

# 517
Чудесно, но да видим кои точно са книгите с -50%, малко по-късно ще мога да поразгледам в сайта им.

# 518
  • Бургас
Еееее, пак ли само в сайта.

# 519
И сайтът бъгна.

# 520
Еееее, пак ли само в сайта.

Пак, че и сайта се скапа Sad

# 521
Като не е добре направен сайта им, за да може да обработи голям брой заявки към него при интерес, какъвто очевидно такива кампании предизвиква. Докато работеше успях да видя, че повечето книги бяха с 30 или 35% отстъпка, една или две мярнах на -50%, но безинтересни за мен и дори не запомних заглавията, сигурно има повече от една-две, разбира се, но ако са толкова безинтересни, че да не ги запомня дори - още по-добре, и без това сега се опитвам да не купувам нови неща. С Озон успях да устоя, тук ако проработи сайта- ще разгледам какво все пак има.

# 522
Аз чакам нещо интересно от Озон - сега има доста празници, може пък да пуснат нещо.

# 523
От 15 мин сайта играе - ту го има, ту го няма, ту е секюрити проблем, дето ни спира, ту е нещо друго. А книгите, които предлагат, са на 35% и все толкова безинтересни... Не знам дали ще изтърпя до края да ровя и да видя нещо намалено. Това е тотално мъчение и не си заслужава.

# 524
Биографията на Тери Пратчет намалена ли е? Май само тя ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт