"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 302
  • 613
  •   1
Отговори
# 195
  • Den Haag
Къде мога да гледам втори сезон онлайн или да го дръпна от торент? Благодаря предварително:)

# 196
  • София
Сезон 3 тръгва на 16 февруари.
Нямам търпение. Simple Smile

Тийзър за сезон 3

# 197
Сезон 3 тръгва на 16 февруари.
Нямам търпение. Simple Smile

Тийзър за сезон 3

Еха, страхотна новина! За този сериал "тръпна" почти както тръпнех за Троновете.
И нашето момче го има!

# 198
Чудно!! Обещаващ каст!

# 199
Мда, дано го качват и в замундата. Че нямам вече МАХ, хаха.  Но като наближи последният епизод, мога да се абонирам за месец и да изгледам всичко наведнъж.
Играе ли нашият младеж от "Африка-звездите сигурно са полудели"? Нали имаше някакъв скандал със сръбския актьор, понеже подкрепял Русия при войната в Украйна и го освободиха от ангажимента му. Но така и не разбрах дали се спряха окончателно на Юлиан после или не.

# 200
Масажистката от първи сезон ли играе?

# 201
Масажистката от първи сезон ли играе?
Да. Аз още снощи веднага си го помислих и проверих същата ли е - https://www.imdb.com/name/nm5625020/?ref_=tt_cst_t_17

# 202
Мда, дано го качват и в замундата. Че нямам вече МАХ, хаха.  Но като наближи последният епизод, мога да се абонирам за месец и да изгледам всичко наведнъж.
Играе ли нашият младеж от "Африка-звездите сигурно са полудели"? Нали имаше някакъв скандал със сръбския актьор, понеже подкрепял Русия при войната в Украйна и го освободиха от ангажимента му. Но така и не разбрах дали се спряха окончателно на Юлиан после или не.
Има го в тийзъра. Нямам търпение да видя как се е справил.

# 203
diziler, явно си редактирал и сега видях, чрез цитата на Ирена. Да, ще играе Юлиан Костов, но аз поне не намирам в колко епизода, дано във всички! Макар че няма и име на героя му, та може и да е незначителен. А той, горкият, единствен от топ каста на сезона дори снимка няма в профила си в imdb. Но все пак браво, че се е добрал до сериал от такава височина! Дано му отвори много нови врати.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:24 от 50 Shades of Purple

# 204
Ролята му била на Recurring Character - герой, който не се появява във всеки епизод, но присъства в достатъчно от тях, за да повлияе на сюжета. От тийзъра ми се струва, че героят му "ще забавлява" по-зрели дами, ама да видим. Smiley Може да е нещо като Мия от втори сезон. Героят му бил руснак.

# 205
diziler, явно си редактирал и сега видях, чрез цитата на Ирена.
Не, не съм се редактирал, всичко си стои и в оригинал, и в цитата.
Ето Юлиан преди 11 г. в "Африка-звездите сигурно са полудели", на 49 сек, точно до ... сегашната жена на Андрей Арнаудов, хаха. https://www.videoclip.bg/watch/241015

# 206
Починал е съпругът на Одри Плаза. Sad Смята се, че се е самоубил. На 47 г.

# 207
Утре сутринта първи епизод би трябвало да е наличен в HBO/MAX. Heart Eyes

# 208
Отлично започва.
Малко ми е "джунглесто", но ще свикна.
И Юлиян Костов се появява още в първи епизод.

Скрит текст:
Не един, а двама са героите от предишните сезони. Smile

# 209
  • София
А мен 1 епизод не ме грабна изобщо 😩 Но ще почакаме,ще видим..

Общи условия

Активация на акаунт