"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 303
  • 613
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох, и мен нещо не ме грабна. Съмнявам се, че ще надминат втори сезон, но нека видим - дано ме оправдаят. Но актьорският състав за момента ми е малко криндж или поне част от него - държанката на меланхоличния мъж от Щит (аз оттам го знам), майката от семейството.

# 211
За момента ми е по-скучен от сезон 1 и 2, но има време, ще видим. Основният ми проблем е защо смениха музиката на интрото, беше ми любим елемент!

# 212
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми каста и темите, които загатват, че ще засягат. Първи епизод ми е леко муден, но е нормално за Лотоса. Няма как да надмине сезон 1, но ми стартира по-интересно от втори. Лиса от BP в Азия вече едва ли не я изкарват голяма актриса, заради нея и огромната фенска база на групата според мен сериалът ще стане голям хит.

# 213
На мен ми хареса.
Нашето момче русначето ли е?
Мъжът на Таня....ох, какво ли са измислили тоя път?

# 214
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да руснака, дето му се паднаха трите приятелки.

# 215
  • София
Мхм, абе аз освен да съм окьоравял, ама не видях никъде Юлиян Костов? 🤔
Ще се появи по-нататък в сериала. Този руснак дето бил красавец според собственичката (красив, WTF?!) и ще бъде здравния съветник на трите дами със сигурност не е нашето момче. Аз Юлиян, така и не го мярнах някъде в епизода. Ако наистина участва кажете ми моля в коя минута се появява точно.

Ех, не можа ли Юлката да уреди и нашата Мирелка с някоя епизодична роля. Я масажистка, я танцьорка или компаньонка. Дори и за 1, 2 минути да е само. 😉

От сезон 1 е Белинда (уф, дано не е тя мъртвата накрая ама ме съмнява да е тя, защото реакцията на синът не вещае да вижда майка си във водата) и от сезон 2 е онзи плешивия гаден мошеник, Грег Хънт. Май това са от предните сезони. Има ли още? Май не. Поне не видях познати физиономии.

Джес,
За Мук ли говориш? Много е сладка. Ама чак пък голяма актриса? Според мен преиграваше. Старае се, ама не виждам особен талант. 😉 Корейците явно много я харесват и са пристрастни.

Хареса ми пилотния епизод за сезона. Със сигурност започна по-интригуващо от сезон 2.
И пак са избрали райско кътче. Гледката е убийствена. Обаче какви ли не темерути и бурсуци са дошли да очернят чакрите, хехе.
Това семейство Ратлиф е скандално. Всичките са за лудницата без бащата и дъщерята. Ама бащата явно се е забъркал в съмнителна сделка с неподходящи хора... Щерката ми хареса единствено от семейството, но и тя е доста странна. Братята са за психолог. Този по-големия е отвратителен. Такива са голяма напаст по хотели и басейни. Шумни, невъзпитани, нагли. Трябва директно да се гонят, особено от уелнес зони. Нарцисист и прикрит насилник. По-малкия брат е сбъркан и той, как гледаше само голия си брат. Отвратително.
Майката е откровено луда. И доста глупава. И онова почесване от щерка и на масата същото беше криндж.

Трите приятелки много насила играят колко много се обичат. Яко фалш. Лори ли се казваше тази дето се играе от Кари Куун? Да не е тежко болна? Или мъжът и да я е напуснал. Не знам, но изглежда яко депресирана. Отчаяна.

Рик Хачет. Още един неприятник. Иначе Уолтън Гогинс е голяма работа. Изглежда като удавник хванал се за сламка. Само че сламката все още не я е хванал, а тази сламка е американеца, мъжът на една от собственичките. Явно човека с многото пари. Жената с него е изключително глупава.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 02:31 от Diavolo

# 216
И аз мислех, че руския масажист е Юлиян, но коментара на Diavolo ме накара да потърся повече инфо. Не е той

Бях чела някъде, че сезон 3 започва по-бавно и отнема време да се развие. Май ще се окаже вярно.

# 217
А, мислех че нашето момче е русначето дето се мерна отначало и беше полуголо с някакво тенеке на врата.
Дяволо, да за Мук (Лиса), тя е голяма звезда в Азия, в родния си Тайланд я боготворят. Феновете на к-поп (в Азия подчертавам) не са като другите, те обявяват всичките си играещи айдъли за големи таланти та не се учудвай.

# 218
  • Вестерос
Мирела участвала в две сцени май.

# 219
  • София
Не съм гледала още, но Юлиан сам е казал на премиерата, че го няма в първи епизод. Него го взеха по спешност малко преди започване на снимките, така че не му е голяма ролята.

Разказаха как са го питали дали Мирела е актриса, той е казал, че е и са я взели, както Мирела се изказа "за мъъъничка роля", но ще я видим и нея.

# 220
  • София
Еее, супер. Simple Smile
Аз ги следя в инстаграм и виждах множеството им снимки на официалната премиера на сериала, ама се пазя много от всякакви вида с интервюта, кой какво казва и т.н. Това се отнася за всеки филм и сериал, така че винаги искам да ме изненадват в самите филми и сериали.
Сега вече разбрах за Мирела, от темата, но не съжалявам. Радвам се.

# 221
Коя е Мирела?

Иначе госпожицата от Манчестър ме уби с това, че виното ѝ било малко. Satisfied Тя и мъжът мазната косица направо ми станаха любимци.

Големият син в странното семейство - Саксън, има същия вайб като Шейн от първи сезон. Smile
Малкият изглежда е потискан от всеки в това семейство и нищо чудно като Куин от първи сезон да си бие камшика.

Динамиката между трите приятелки вероятно ще е нещо като  Итън - Камерън.

Портиерът ми се струва скрита лимонка.

Грег с парите на Таня си живее като крез. Да видим дали ще го застигне възмездие, по-скоро не.

Засега ми липсва колоритната фигура на управителя.

# 222
  • Вестерос
Мирела е една танцьорка от Варна, участваше в Игри на волята преди две години някъде, гадже от година може би на Юлиян Костов, представя се и за модел, актриса и има даже и песен. Сподели при Гала, че участва и тя в сериала.

# 223
  • София
По-скоро е танцьорка. Засега е доста далеч от това да е актриса, но бъдещето е пред нея. Стига да има талант. В смисъл талант за да пробие на по-сериозно ниво, иначе с подходящите връзки може да се снима в доста филми и сериали, защото е много хубава.

# 224
  • Вестерос
Личното ми мнение е, че е хубава, но бездарна за актриса. За танцьорка е много добра обаче.

Общи условия

Активация на акаунт