"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 38 865
  • 610
  •   1
Отговори
# 555
За дестинация прогнозирам такава, която предлага полярни сияния, например Финландия, Исландия, Гренландия.

# 556
  • София
Нито Грег, нито Белинда искам да се завръщат.
Виж, Саксън е друго нещо, но е малка вероятността да видим отново някой от сем. Ратлиф.

# 557
И на мен ми беше чудно защо Грег не уби Белинда, а ѝ предложи пари. Изглеждаше като  човек, който се наслаждава на хората, които се променят заради парите,  потъпкват ценностите си. Реално хората имат принципи, но не всички са изкушавани. Играеше си и със Саксън и Локлан. Психопат Grinning Може и успокоение да вижда за себе си, че не само той е такъв. Както писахте има хора, които в реалността остават ненаказани. Оставят на въображението ни. В миналия сезон така и не се разбра какво са правили в пещерата двамата от двойките.
Не се знае какво са решили сценаристите.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:08 от daniela19

# 558
  • София
Трудно му е било на Майк Уайт да се ограничи до убийството само трима.

# 559
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен пък ми се иска да съберат фемилито от първи сезон с това от трети. Белинда и синчето искам да видя как им се е развил живота, на безгръбначния Гейток също. Но да е някъде пак на топло, Австралия ще е супер дестинация например.

# 560
Четох някъде, че ще е наблизо, не на друг континент.

# 561
Може би е време за снежен сезон - Швейцария, Скандинавието, ски- курорт.

# 562
  • София
Аз писах преди време, че този път обмислят да снимат в Европа и по- точно Норвегия, тъй-като масово феновете изявявали желание за снежна дестинация.

# 563
Казват,че в Норвегия било по-красиво от Швейцария...

# 564
Да, но името на хотела "Белият лотос" повече ми се връзва с някакъв морски курорт, с не със зима, планина и снежна дестинация.

# 565
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз го свързвам с плаж, океан/море, пясък, курортисти по потници и джапанки, жега и пек. Дори да е неземно красиво, бяло и зимно за мен ще е неудачен такъв избор за снимки.  Европа не ми е интересна и екзотична дестинация, предпочитам далечните земи. Не, че ще ме чуят де, но да си кажа Sunglasses

# 566
Няма да е снежна локацията, нито в екзотичен курорт, ами в САЩ!

Вижте какво намирам аз - The White Lotus’ Season 4 to be filmed at Washington Duke Inn:

https://www.dukechronicle.com/article/2025/04/white-lotus-film-washington-duke

Упс... било майтап Grinning

# 567
  • София
И аз си искам морето, хич не обичам зима.

# 568
Някъде в инстаграм ми попадна, че новият сезон ще е в Египет, предполагам е кьор фишек, но би било интересно. Smile

# 569
На мен ще ми е интересно да е в Южна Америка - Аржентина или в Коста Рика. В Мароко и в Мексико също би ми харесало.
Разгледах къде веригата има хотели - ами... На мнооого красиви места.
И аз не искам снежен сезон и снежно, студено, северно място... Ваканция по бански, не за ски! 😁

Общи условия

Активация на акаунт