"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 38 917
  • 612
  •   2
Отговори
# 540
  • София
Понеделник без Лотуса, липсва ми.

# 541
  • София
Изгледах третия сезон през уикенда ако не на един, то на два дъха!
Това е сезонът, който ми хареса в най-голяма степен! Брилянтен просто! Толкова храна за размисъл ми даде, колкото никой друг сериал скоро (единствено може би Adolescence, но там темата е общо взето една, а тук са много и най-различни).
Всичко беше много изпипано. Отделно скритите Великденски яйца с книгите, които четяха героите..
Топ-сериал!
Искам 4-ти сезон!

Със сигурност ще има.

# 542
  • пустинен пъпеш
Снимките за книгите на героите и откритите препратки към живописта,поместени от 50 shades of Pink свързаха съдържанието на с.3 на Лотоса и  с изкуства,за които не бяхме се сетили.
А в статията има и една подсказка:"За четвърти сезон искам да избягам от разбиващите се вълни в скалите обикновени хора", каза Уайт, но винаги има място за още убийства в хотелите на White Lotus!",която май трябва да запомним.

# 543
Според вас кой/кои герои ще видим отново в сезон 4?
Белинда очаквам аз.

# 544
  • София
Хич не ми е интересна Белинда, но най- много залагат на нея.

# 545
# 546
Искам да е Саксън - любопитно ми е доколко Челси му е повлияла

# 547
Най-вероятно ще видим в 4 сезон Белинда като богата дама как харчи кървавите пари. Може би и Грег, прави сте, че не дадоха нищо за миналото му, да разгърнат образа му, да си получи заслуженото, надявам се Grinning Клоуи едва ли, тя е обикновена бръмчалка.

# 548
Съмнявам се и не вярвам, че Грег ще продължава да е герой в сериала.

# 549
И аз
Само Белинда и синът и ще продължат.

# 550
Това за Белинда чели ли сте го някъде или е предположение? Според мен няма да я има в новия сезон.

# 551
Само предполагам.

# 552
Аз също мисля, че образът на Белинда има поле за развитие и ще присъства в новия сезон.
А и синът ѝ също е интересен .. младо вълче Simple Smile

# 553
Това за Белинда чели ли сте го някъде или е предположение? Според мен няма да я има в новия сезон.
Как няма да я има? 100% съм сигурна, че ще харчи парите и ще има драми.

# 554
Както и Грег. Той ще се залюби с нова млада девойка, която ще се окаже рано родената, извънбрачна и изоставена дъщеря на Таня. Ще е толкова заслепен, че ще се ожени за нея и при трагичен инцидент тя ще наследи всичките пари на изгубената си и дълго търсена майка Joy
Боливуд ще се включи във финалния танц Mr. Green

Сега по-сериозно. Очаквам Белинда, сина ѝ и кармата на нечестно придобитите пари.
Грег също. А като дестинация може би нещо в новия свят - Австралия, Нова Зеландия.

Общи условия

Активация на акаунт