"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 349
  • 613
  •   1
Отговори
# 315
На камерата не се видя самият пистолет, но се видя, че е взел нещо, което е прибрал в джоба си.
Гейток ми е много съмнителен и на мен. Няма да се учудя, ако превърти, когато (ако) Мук го отреже.

Много ми е странна и развръзката при Белинда и Порчето. Там определено ме изненадаха. Не очаквах да се стигне до интимност.

Локи обаче ще се окаже скритата лимонка в шантавото семейство Grinning

Другото сте го казали.

# 316
  • София
Мен Локи ми е противен заради инцеста, още в епизод 1 го видях това като заглеждаше голото дупе на брат си. И изобщо не визирам целувката им (вече яко дрогирани и пияни), а един момент на яхтата или беше на брега (не помня) като съзерцаваха гледката и той нежно положи и задържа ръката си на тила на брат си.
Сбърканяк.

Съгласен съм и че Пайпър изобщо не е толкова духовно извисена. Поредната разглезена богаташка, която е толкова отегчена, че се чуди с какво и как да е по-различна от масовката и приятелки от обкръжението и.

Не харесвам и трите ''приятелки'' като не случайно слагам кавичките. Там такова лицемерие и фалш прозира, че е чак плашещо.

Изкефих се как Рик слушаше историята на приятеля си и не знаеше какво да каже. С една полуотворена уста и един такъв замръзнал, хаха. И аз щях да съм така в ступор и да си мълча и само да издавам някакви звуци. Изключително реалистично и каква актьорска игра и от двамата! Simple Smile

# 317
Здравейте,
Вмъквам се при вас, харесвам сериала. Аз пък след вчерашния епизод очаквам Белинда да е човека с пистолета. Така както Шейн от страх застреля управителя, така и Белинда е много уплашена и може от страх за защита да  стреля или провокира стрелба.

# 318
  • София
Здравейте,
Вмъквам се при вас, харесвам сериала. Аз пък след вчерашния епизод очаквам Белинда да е човека с пистолета. Така както Шейн от страх застреля управителя, така и Белинда е много уплашена и може от страх за защита да  стреля или провокира стрелба.

Тъкмо това щях да напиша и аз.

# 319
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Според мен няма как да е Белинда. Не се ли чуха в началото многократни изстрели? Белинда е чернокожа, закръглена, духовна, перфектния положителен образ на днешната woke култура, не ми се вярва да превърти или дори от страх да вземе са гърми, ще и съсипят ореола. Аз по-скоро залагам на бащата, майката или някои от синовете, може и Грек.

# 320
  • София
Най- накрая силен епизод, така трябваше да тръгне от самото начало и нямаше да имам никакви оплаквания.
Имаше много моменти, които ми харесаха, но кулминацията на всичко беше монологът  на Sam Rockwell, абсолютно феноменален.
Нашия Юли много се гордеел с американския си диалект, не знам, дали заради това, но много трудно му разбирам, повечето думи ги завалва и не се чуват ясно.
Мирелка си е Мирелка.

# 321
По-скоро Пайпър толкова не харесва семейството си, че иска да се отграничи не от масовката, а от манталитета на родителите и брат си. Тя търси пълната противоположност.
Мен ме отвратиха споделените тайни в Банкок и определено целувките между двамата сбъркани братя.
Нашият левент дано пак се появи, справи се добре момчето. Повече увереност и ще печели по-сериозни роли.
Рик ми е фаворит, както и Белинда. Бащата пред фалит и затвор също добре играе.

# 322
Промото за следващия епизод обещава бруталия! Smiling Imp

Има много резон в предположението Белинда да стреля. Тя не може да се отпусне в тая джунгла, от един гущер откачи. И я разбирам. И на всичкото отгоре заплахата, която идва от Грег. Навита е като пружинка. Колко му е в паниката си да грабне оръжие и да го използва.

В сцената Белинда говори шепнешком на управителя имаше много вибрации от сцената Таня говори шепнешком на старчето, което караше яхтата на гейовете. Дано не свърши като Таня. Sob

Гайток, както писах по-рано, не само е тиха вода,  а твърде тиха. Този ще изтрещи в някаква посока. И не, не са такива повечето мъже. Много рядко се срещат такива мухльовци.

От перкосемейството Саксън ми е най-нормален, най-естествен. Даже показа задръжки и беше против наркотика. Надува се като пуяк, защото е несигурен, а е несигурен, защото иска да се докаже пред баща си и той да се гордее с него.
Бащата също беше казал, че е трябвало да се доказва пред своя баща. Трябва да е успешен, да прави брилянтни финансови операции, за да печели много и така да доказва колко е способен. Тази непрекъсната нужда да се валидира като успял вероятно го е подтикнала към незаконната операция. Жал ми е за него и искам да му се размине. Трогна ме, когато запя църковния химн и когато попита Бог какво да прави.
Хлапето не мога още категорично да го определя. Бая се "раздаде", но изпи твърде много и яко се надруса и това донякъде го извинява. Имаше и един интересен детайл - Саксън му казва, че човек има един живот и трябва да го ЖИВЕЕ, а Локи му отговаря: "А ако животът е изпитание? Да видим дали можем да станем по-добри."  Саксън остана втрещен и неразбиращ. Satisfied
Майката ми е мега противна. Много ми харесва, как без да съзнава, почти всяка реплика, която изпуска, е пирон в ковчега на мъжа ѝ.
За щерката е типичната разглезена лицемерка, която си е въобразила, че превъзхожда останалите. Ще ми хареса монасите да ѝ покажат вратата на манастира.

От трите клявки ми е симпатична адвокатката. Жената наистина има право да се забавлява и да му отпусне края. Степфордската съпруга и "звездата" са ми антипатични, особено последната. Но цялата работа там с Валентин и другите двама руснаци намирисва. Нещо гнило има при тях, както беше при Лучия и Мия.

Сцената Рик и неговият приятел е шедьовър. Брилянтен сценарий, брилянтна игра. Сигурно и моето чене е паднало като на Рик.
Въобще играта на всички е великолепна - изключително убедителни са.

# 323
С глас се изсмях на сцената между Рик и Франк. Докато Франк обясняваше как иска да е фина тайландка и да…”обича” себе си, ченето ми буквално увисна, защото не вярвах какво чувам (особено контрастът между образа и репликите беше веднъж). Точно милисекунда по-късно превключиха на Рик, чието чене беше увиснало едно към едно като моето и не се сдържах. Буквално за частица време видях в Рик част от себе си. 😂

Но, да, тази сцена беше шедьовър. Някакъв апогей на абсурдизма.

В цялост, има едни хедонистични и декадентски елементи в сериала (не само в сезона), които на мен ми напомнят на любима книга (Портретът на Дориан Грей) и добавят сериозна стойност.

# 324
  • София
Ирена,
Може би не се изразих напълно точно. Повечето мъже не биха влезнали грубо или нетактично, биха предприели нещо по-крайно или неортодоксално в много, много краен случай, а не че са чак толкова смотани. Образа на Гейток е малко хеперболизиран, но в общи линии отговаря на средностатистическия, обикновено мъж от всички раси и религии в нашия свят. 😊

# 325
Много ми хареса последният епизод, най-сетне се случват толкова много неща наведнъж. Предполагам следващите епизоди ще са още по-натоварени, за да "развържат" ситуациите.

Между другото Локлан така и не взе наркотика, а попрецака брат си - ако се вгледате в кадъра, когато тръгват отново към яхатата, непосредствено след взимането на хапчетата Локлан плюе неговото. Явно си е искал на свежа глава да се поцелува със Саксън.

# 326
Не виждам да го изплюва. Глътна си го с алкохолец. По-късно пак отпи от шишето и плю. Времето, което държи хапчето в устата си, е твърде дълго до момента на евентуалното изплюване - невъзможно е хапчето да не се разтвори. Така че момчето е зраво надрусано и най-вероятно му е за първи път.

Част от монолога на Франк Satisfied

Коментари за Гайток от Редит:  Smiley
Цитат
Това, че Гайток каза на Мук, че е по-умна от него, беше невероятно предзнаменование. Човекът не преувеличаваше.

Цитат
С тази усмивка той е по-подходящ за рецепционист, отколкото за охрана

Цитат
Gaitok трябва да се ориентира към продажба на пропан и аксесоари за пропан

Цитат
Той е много по-добър в моторите, отколкото в охраната. Той вече поправи мотора на Мук.

Моторът ви вероятно ще бъде откраднат, ако оставите Гайток да работи върху него. Той ще излезе да пуши/поговори, оставяйки мотора напълно без надзор.

# 327
В Редит има невероятно смешни попадения. Smile Онзи ден се сетих и отворих за пръв път, и много се хилих.

# 328
Този кадър наистина отразява идеално дотук развитието на образите им.

Голямо говорене за инцест, аз смятам, че е просто наркотици+алкохол. Но мемето е готино.

Мераклията олигофрен. Невероятен каст - направо физиономията подбужда към нужда с кеф да му обършеш 2 шамара. Направо ме уби, когато след обира си направи устата за повишение.SatisfiedSatisfiedLaughing

Колко от вас гугълнаха лоразепама? Laughing
Satisfied

# 329
  • Бургас
Докато чакаме :  Поглед отвътре ,)
Интересен и пространен репортаж от мястото и по време на снимките. Гогинс и Уайт споделят интересни и доста лични неща за "връзката" си с Тайлант... Явно някои неща в  живота наистина си следват някаква своя си логика...

Общи условия

Активация на акаунт