Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 925
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
В Нова кожа има Азеалинова киселина също
Ето тази:
https://novakoja.com/products/acmed-20-%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB% … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Изгодно излиза - 36 лева е и е 75 мл.
Поръчах, но още не сме го отворили и не мога да дам отзиви.

Скинорен е по-слаб от Епи дуо ли? Защо го предпочитате?
Епидуо и Скинорена са съвсем различни лекарства.
Едното е адапален + бензоил пероксид, а другото е азелаинова киселина.

# 241
Може и да са ме подвели за цената.
bur02, благодаря за предложението. Може би в такъв случай ще потърся нещо от тук.
Elitta, ще чакаме отзиви.
На мен много неща ми се събраха за сутрешните мазания, а азелановата киселина и тя обикновено е там и ми става много зор Pensive

# 242
  • Пловдив
Добре, де кое е по-ефикасно?

# 243
  • Пловдив
Мисля, че Епидуо е по-ефикасно за пъпки. Дъщеря ми го ползваше около 2 месеца и имаше някакво подобрение, но трябва да се ползва 5-6 месеца по отзиви, за да има по-голям ефект, а тя няма търпение и като вижда, че се случва всичко много бавно и го спря и не искаше да продължи с него. Адапалена, доколкото знам е някаква алтернатива на ретинола и има подобно действие като него.
А азелаиновата киселина е по-скоро май за петната от пъпките и пигментни петна.

# 244
  • Пловдив
От по-отдавна го ползва сина ми и пак ефекта е лек...да не кажа никакъв при него, та затова все питам и търся мнения...

# 245
  • Пловдив
Ох, момичета не знам вече какво да предприема за сина ми Confused  Имахме леко успокоение .. за кратко. Ся пак е ужас, чак са а бял връх...
Ни Епидуо, ни крема на SVR, нищо не помага...и маска забъркана - не. Пробиотик пак нищо.

# 246
На дъщеря ми правя от време на време домашна маска с активен въглен и кисело мляко. Бях чела киселото мляко да се намаже на филийка и когато филийката попие суроватката, тогава да се обере млякото отгоре, тоест става нещо като цедено мляко.

# 247
  • Пловдив
И има ли ефект?

# 248
Тя е доволна

# 249
  • Пловдив
дайте рецепта...

# 250
Имам активен въглен на капсули. Отварям я слагам половината и смесвам с малко кисело мляко, (както съм описала по-горе,предварительно намазано на филийка хляб и като остане само гъстото го обирам и слагам при активния въглен) Разбърквам да стане на кашичка и мажем. Реално трябва много малко количество.
Оригиналната рецепта включва и куркума, но от нея страшно много изсъхва кожата и се оцветяваш в оранжево 😅. Стои с маската  около 10-15 мин.

# 251
  • Пловдив
Някой да е ползвал този комплект за третиране?

# 252
Влизам в темата с въпрос:
Има ли ефикасни апаратни процедури против акне и пъпки по лицето?
Ако някой има отзиви, моля да сподели...

# 253
  • Пловдив
Аз се отказвам от каквито и да има вече...налях маса пари и никва файда.
Последно водих сина ми на микронудлинг.

# 254
  • Пловдив
Водих дъщеря ми на пилинг biorepeelcl3 миналия петък. Ще направим 4 процедури, които се правят през 2 седмици. Като направим всички, ще напиша дали е помогнало при нас. Като цяло има доста добри отзиви от този пилинг.
За сега има съвсем леко белене, по-скоро като малки люспички, които не пречат да си ходи на училище. Не се забелязват.

Общи условия

Активация на акаунт