Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 828
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Пилешкото е всичко, но не и пилешко.
Пълно е с вода и хормони.
Достатъчно е да изядеш веднъж едно такова пиле и ще ти обърка хормоните веднага.

# 436
Купешко е. Няма от къде да си набавям редовно подобни продукти. Консумира се максимум два пъти месечно, чак толкова ли оказва влияние? Дарсонвал какво е? В интернет ми изписва апарат с ток/ултразвук.
Точно това е, апарат с няколко приставки, на мен много добре ми влияе на кожата. Ползвам го директно, на почистено лице.

# 437
При мен от дерсонвала се увеличи муха по лицето, позлвайте го умерено. Комшийката ми е козметичка и тя, когато ме предупреждаваше не вярвах, но се оказа факт. Спрях го и се оправи замъшаването.

# 438
Дарсонвалът с виолетова светлина ли ти е? Това се водило за акне и проблемна кожа, другите светлини са с друга цел. Поне аз така схванах като четох информация. Иначе по фб групите само позитиви за употребата му.

# 439
Дарсонвалът с виолетова светлина ли ти е? Това се водило за акне и проблемна кожа, другите светлини са с друга цел. Поне аз така схванах като четох информация. Иначе по фб групите само позитиви за употребата му.
Виолетова ли?
Изчерпх де що имаше информация за дължина на вълната и спектър, даже питах тук,но никой не отговори тогава....
Стигнах до извода, че червена( колагенообразуваща/ заздравтелен ефект) и синя ( антибактериална) трябва да е
Та купих лампа с 2 глави, и има ефект, но си трябва постоянство

# 440
Ами така го водят, може би е синьо-лилава?
Тук чета: https://condiciashop.com/darsonval-lilava-svetlina-s-argon

# 441
Моят е с червена светлина, според мен ефекта идва от самия ток.

# 442
  • в страната на чудесата
Помага ли за тийн акне

# 443
Leika, честно да ти кажа нямам представа. Козметиците много го използват и предполагам, че ако не помогне няма и да навреди.

# 444
Малко четене  не вреди...
https://lightwavetherapy.com/learn/lightwave-therapy-principles/

The range of frequency used in typical red light therapy devices is from 633 nm (a deep red that penetrates the skin and acts on mitochondria) to 850 nm (a near-infrared light penetrating deeper into tissue).

# 445
Здравейте! Казаха ми за сапун с магарешко мляко , че бил ефективен при акне. Някой пробвал ли е ?

# 446
Здравейте! Казаха ми за сапун с магарешко мляко , че бил ефективен при акне. Някой пробвал ли е ?
Не съм срещала до сега информацията.
Аз ползвам понякога ( нямам акне, а само широчки пори ), защото е щадяш към зрялата кожа- не пресушава

# 447
  • Пловдив
И аз не съм чула...взимам черния на Биотрейд.

# 448

Да, купуваме от Одрин. Много е хубав сапуна.

# 449
  • Пловдив

Да, купуваме от Одрин. Много е хубав сапуна.
може ли снимка?
Как го ползвате? За лице, тяло...?

Общи условия

Активация на акаунт