Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 880
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Сиана, какъв третин? Дай да го видя, че и ние сме в безизходица...
Купувам го директно от кожната лекарка.

А пролетта му беше изписала едни прахчета, от които той пи едно или две вече не помня и му стана лошо. Дали беше някаква случайност и не беше вирус не знам, но отказа да ги пие. А аз купих три кутии от тях. Така, че ако някой в тази група се интересува подарявам ги /вече са подарени/. Ето линк https://vitania.bg/bg/za-zdrava-kosakozha-nokti/sebogard-oral-h- … fk1kjCzBI4T4gt0rw

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 19:04 от siana_

# 346
Минавам да споделя, че вчера из някоя ФБ група ми се мерна новината, че отново се зарежда Скинорен по аптеките. Hug

# 347
Минавам да споделя, че вчера из някоя ФБ група ми се мерна новината, че отново се зарежда Скинорен по аптеките. Hug

Да, на предната страница в темата го коментирахме.

# 348
Ох, извинявам се Grinning Значи може и тук допълнително да ми е минало, ама то вече информация се лее отвсякъде. Grin

# 349
  • Пловдив
А Епи дуо или Скинорен беше по-силно, т.е за активно акне? Първото, нали? Имам спомен за Скинорена, че е само за поддържане...

# 350
  • Washington,USA
Сиана, какъв третин? Дай да го видя, че и ние сме в безизходица...
Купувам го директно от кожната лекарка.

А пролетта му беше изписала едни прахчета, от които той пи едно или две вече не помня и му стана лошо. Дали беше някаква случайност и не беше вирус не знам, но отказа да ги пие. А аз купих три кутии от тях. Така, че ако някой в тази група се интересува подарявам ги /вече са подарени/. Ето линк https://vitania.bg/bg/za-zdrava-kosakozha-nokti/sebogard-oral-h- … fk1kjCzBI4T4gt0rw

Налични ли са?

# 351
  • София
Bundyrose, в цитирания от Вас текст пише, че вече са подарени.
Mystic, Епидуо-то е по-силно, но на някои пък Скиноренът действа по-добре. Тествайте го, но имайте търпение, защото първоначално избиват доста пъпки и после нещата се “кротват” и се появяват отделни пъпки през доста голям интервал от време.

# 352
Точно така Skiorche вече са изпратени на хората, които ми писаха първи. Много съжалявам Bundyrose
Аз само до добавя към моя пост, че последно преди да приключа с акнето /преди около 10 год./ няколко години ходих на лазерни процедури и там на място ми забъркваха дневен и нощен крем. Според мен проблема с акнето приключи заради възрастта ми /бях около 30г/, не толкова заради процедурите, но все пак да ги похваля нямам белези. 

# 353
Здравейте!
  Какво бихте ми препоръчали са синът ми, който е на 13г. и има доста черни точки и май някои от тях се превръщат в пъпки с гноен връх.
  За сега вечер уж се мие с на Гарниер.

# 354
  • Washington,USA
Здравейте!
  Какво бихте ми препоръчали са синът ми, който е на 13г. и има доста черни точки и май някои от тях се превръщат в пъпки с гноен връх.
  За сега вечер уж се мие с на Гарниер.

Вземате някаква серия медицинска козметика от аптеката и почвате. На Акне аут имат серии за кожа с черни точки и акне.

# 355
Здравейте бихте ли ми казали как е турското име на Скинорен моите тийнове са доста напред с акнето мажа ги със Акнемикс също от Туриция

# 356
  • Бургас
Аз скоро бях в Турция и купих, в едната аптека ми дадоха баш SKINOREN, а в друга- AZELDERM, и на двете пише 20% azelaik asit

# 357
И двете - Azelderm и Skinoren са по-скъпи в Турция, отколкото Скинорен в България.

# 358
  • Пловдив
А по-добри ли са от Акнелиз? Те са разл.състав, но все пак...
Не се решавам да го мажа с Акнелиз, страх ме е ...
А Епи дуо вече не му действа.

# 359
Ни в клин ни в ръкав, но вчера си купих индийска глина. Може да правите маски с нея.
https://www.zoya.bg/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D … %D0%BD%D0%B0.2473

Общи условия

Активация на акаунт