Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 874
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
А по-добри ли са от Акнелиз? Те са разл.състав, но все пак...
Не се решавам да го мажа с Акнелиз, страх ме е ...
А Епи дуо вече не му действа.
От Акнелиз и то най малкия процент пъпките се увеличиха страшно на нас не ни подейства добре

# 361
То това е целта, просто хората като видят, че излизат още повече пъпки и спират да мажат, а не трябва да се спира.

# 362
То това е целта, просто хората като видят, че излизат още повече пъпки и спират да мажат, а не трябва да се спира.
да знам че не трябва да се спира обяснено ми беше но повярвайте  стана доста неприятно и спрях с този крем

# 363
Аз знам, защото дъщеря ми мина през същото.
Трябва воля обаче.
Неприятно е, но не трябва да се отказвате.

# 364
  • София
Да питам за Скинорен как се на нася, на цялото лице или  се маже всяка пъпка.На дъщеря ми се появяват отделни пъпки и не са много,от тези подкожните.

# 365
  • Washington,USA
За Кордес 3% отзиви някакви? Мисля да си го купя, видях онлайн в bazar обяви. Немски крем е доколкото разбрах.

# 366
Кордес е бензоил пероксид 3% - антибактериален агент, има много добър ефект за акне , трябва са се нанася на цяло лице. Акне аут имат такъв крем с 5% бензоил пероксид. Ако не сте ползвали бензоил пероксид нанасяйте през вечер или на по- голям период докато свикне кожата. Отново като всички такива продукти може да наблюдавате зачервяване, лющене. И пресушена кожа, първоначално влошаване . Трябва добра хидратация.,

# 367
  • Пловдив
Епи Дуо не е ли пак с БП?

# 368
Епи Дуо не е ли пак с БП?

Да 2,5%  БЛ и Адапален 0,1% (ретиноид)

# 369
Момичета, лицето ми свети след Акнелиз. Получавам някоя и друга подкожна пъпка по брадичката, където са подкожните комедони, третирам я с бензилов пероксид 5% и тя изчезва.
Продължавам.
Спряла съм салицилова киселина и гликолова киселина.
Слагам 30ти фактор, а и навън не стоя през деня.

Има ли други обсебени от грижи за кожата на лицето?😁 Замислих се, че наистина ми е мания. На 100% си спазвам вечерната и сутрешната рутина. От толкова любими храни се отказах. Съставям си менюто спрямо храните полезни за кожата ми. Проверявам, чета, интересувам се непрекъснато през деня.
Някои са обсебени от косата си, други от маникюра, трети - от дрехи и мода. А аз от кожата на лицето си.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 00:00 от Velma125

# 370
  • Пловдив
Моят стои неотворен... дали ще помогне за пигм.петна?

# 371
  • Washington,USA
Някой в темата каза, че от акнелиз му се е появил мъх на лицето...

# 372
От всеки третиноин може да се появи мъх по лицето. Акнелиз не е по-различен.
Момичета, помагайте, май си изгорих лицето.
Ползвала съм много киселини - салицилова, гликолова (дори едновременно), ползвала съм и червения комбиниран серум на The ordinary, ползвала съм Фуцидин, Акнелиз и т.н. не съм имала никакви реакции.
Обаче от тази сутрин брадичката ми стои така
И кожата е грапава и чувствителна. Така се получи след БП 5% на Биотрейд. Не съм го слагала заедно с Акнелиз.
Сложих през деня вчера 2 пъти - сутрин и вечер и то само на подкожните пъпки. Отмих си Акнелиз сутринта.

Днес цял ден не съм слагала, само хидратиращ крем.

# 373
Попадна ми крем с тазаротен и се чудя дали да взимам.
Някой ползвал ли е?
По класификация гледам, че се води трети клас с адапалена (епидуо).
В България мисля че нямаме изобщо по аптеките нещо с тази съставка.

# 374
  • София
Велма, спри активните продукти и използвай само неутрални за подсилване на кожна бариера. Хидратиращият ти крем какво съдържа?

Общи условия

Активация на акаунт