Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 801
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Да, добре е.
Епидуо се маже само върху пъпките така или иначе.

# 511
  • Пловдив
Това изписване е масово...писали сме.
И нас така ни действат Simple Smile ефект няма особен, Но как Епи дуо само на пъпките??? Това кой го каза и защо?

# 512
  • в страната на чудесата
Има ли чист ретиноид в българските аптеки?

# 513
Не, няма, всичко беше спряно и изтеглено.
 Сега се купува от Турция.

# 514
Скинорен пак се беше появил по аптеките.

# 515
Скинорен пак се беше появил по аптеките.

Скинорен има вече постоянно, засега ще се внася.
Но съфорумката пита за ретиноиди. Скинорена не е такъв.

# 516
  • София
Ретиноиди е генерично название на продуктите, които съдържат ретинол.
Какъв ретиноид ви трябва - ретинол, ретинал или трениоин? Последният не се намира в България. Има тема, в която може да прочетете и да попитате за всеки един от тях.

# 517
Ох момичета, от няколко седмици имам ужасна подкожна пъпка. Третирам ги с бензоилов пероксид 5% и те или изчезват, или избиват, но с тази съм безсилна. Топъл компрес слагам, не помага.
Етерично масло от чаено дърво освен да пробвам.
Онзи ден ме хванаха бесовете и се опитах да я изтискам, без резултат, разбира се. Ама че упорита гад.
Моля, дайте ми съвет.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 518
Сега си дадох сметка, че половината ми живот имам акне 😢 с леко затишие около бременностите. Ще пробвам роакутан, някой може ли да ми прати координати на лично съобщение на дерматолог, който може да предпише и следи процеса?

# 519
  • София
Д-р Николаева от Кожния диспансер в София искаше да изпише на сина ми Роакутан преди 2 години, но аз категорично отказах.
Мъчим се всякакви други неща.
Аз да попитам има ли доволни от прехвалените из ФБ натурални продукти притив акне на ИНА есеншълс? Купих и за двата бр. тийнове цялата т.нар. “рутина”, но младежът си е все така пъпчив.😶 А иначе направо се кълнат във вълшебното действие на “лавандуловата хидролина”. Т.е. едно голямо нищо според мен. Щерката упорито се маже със всичко, но при нея пъпките са единични и не става дума за кистозно акне. Мисля да се пробваме накрая с лазерна терапия в Дермаакт. Май само това ни остана.😩
При него основно на бузите е проблемът и то в горната част към скулите.

# 520
Пробвала съм лавандуловата вода на Ина есеншълс, никакъв ефект при мен. Също миризмата ми беше мн неприятна.

# 521
Скиорче, и ние не сме видели чудодеен ефект от Ина. Включително аз от розовата вода.
След една година опити със Скинорен и Ина, стигнахме до перорално лечение с антибиотик, което даде ефект.
Пробвали ли сте 'форумния' лосион, който се прави в аптеката и съдържа антибиотик?

# 522
  • Washington,USA
Д-р Николаева от Кожния диспансер в София искаше да изпише на сина ми Роакутан преди 2 години, но аз категорично отказах.
Мъчим се всякакви други неща.
Аз да попитам има ли доволни от прехвалените из ФБ натурални продукти притив акне на ИНА есеншълс? Купих и за двата бр. тийнове цялата т.нар. “рутина”, но младежът си е все така пъпчив.😶 А иначе направо се кълнат във вълшебното действие на “лавандуловата хидролина”. Т.е. едно голямо нищо според мен. Щерката упорито се маже със всичко, но при нея пъпките са единични и не става дума за кистозно акне. Мисля да се пробваме накрая с лазерна терапия в Дермаакт. Май само това ни остана.😩
При него основно на бузите е проблемът и то в горната част към скулите.

Бензоил Пероксид пробвате ли?

С водите на Ина няма да подействат на упорито акне.

# 523
  • Бургас
Продуктите на ИНА есеншълс за мен са голяма измама, бях накупила няколко за проба и не бих повторила, рекламират ги направо като чудодейни  за акне, косопад и какво ли не, а са си най-обикновени водички с малко аромат за цвят

# 524
И аз съм от недоволните от водите на Ина. Кой е форумния лосион за акне, че нещо съм го проуснала май.

Общи условия

Активация на акаунт