Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 29 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Привет, бандичка Hug
Гушках, мачках, радвах се, но и тихо плаках нощем Kissing Heart
По Коледа - пак Heart Eyes
Еееех, Деско...! Heart

# 76
  • София
Бъди силна заради малката сладка душичка, Десинко! ❤❤❤ Прегръщам те силно! 😘😘😘

# 77
Добро утро Wink
По едно коледно кафе пътьом за работа🥰

# 78
  • Бургас
Добро утро, мили мои, ненагледни и добър да е денят ви!
Чудих се  кой ли ще Полазникът в нашата къщичка днес, пък то на мен се пада  Smile

Нека здравето първо да почука и отвори врата на къщичката ни и на вашите домове! Добре дошло е и добре останало!
След него, ръка за ръка да влязат любовта, надеждата и вярата! Да влязат и да останат!
Да ги следват късмета  и щастието! И те да приседнат и да  останат!
Да влезе и сговорът, че без него за къде!
Да дойдат благите думи и добротата, които ни сбират тук!
Добре дошли да са всички благини и изобилието!
....и нека да се посместят, за да остане местенце и за нашата прекрасна Лудория, не че тя ще  седи на едно място Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да бъде! Hands Pray

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 11:21 от Irinita

# 79
  • София
Какъв чудесен полазник си имаме сутринта на Игнажден. ❤❤❤
Да бъде🙏, Иринитко! 🍀🍀🍀

# 80
Няма по-добър и позитивен полазник от Иринитка! Heart Да се сбъдне всичко, каквото е пожелала...! Hands Pray

# 81
Да бъде, Иринита Heart
Честит празник, мили мои! Heart
Колкото по- малко дни остават до празничните дни, толкова по не ми се  идва на работа Sunglasses
Добре ми се отрази шопинга при комшиите, дойде  ми сърце на място Joy
Деска много, много те гушкам Hug Heart
Спорен и много усмихнат ден ви пожелавам Heart

# 82
  • София
Ех, Иринита, колко хубаво си го казала Hug Heart .Да бъде! Grinning
Честит празник, приятели! Hug

Лека седмица! Hug

# 83
  • София
Привет ❤️
Иринита ❤️ Да бъде!
Хубав ден да имате 🧡💛🧡

# 84
  • Русе
Да бъде, Иринитко! Heart
И понеже никой не е писал след мен  - да ви пожелая лек и усмихнат ден с едно кафенце Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 07:55 от desi_mama

# 85
Добро утро!
Деско не пипааам кафето Joy
Усмихнат ден ви пожелавам! Heart

# 86
Добро утро банда!
Последни работни дни, толкова ми е отпусното, че едва ги изтрайвам! Айде, леко да минава...

# 87
❤Ето ни на прага на Коледа и Новата година, от която ни делят часове … часове за равносметка, за прошка, часове, за да отделим красивите, стойностните мигове, изживени през  2022 година – затова не се бавете, а съберете в шапки, кошове и кофи всичко хубаво, красиво, топло и щастливо, което ви се е случило през изминалата година! Умножете го по десет и го раздайте на света! Само така ще го получите стократно обратно! Сега съберете в шепа разочарованието, мъката и неудовлетворението, които са ви навестявали …през изминалата година и ги скрийте някъде на тъмно и дълбоко, недостъпно място! Не ги умножавайте и не ги раздавайте, те ще стоят там и ще направят всичко хубаво, красиво и топло, което получавате обратно да е стократно! Същото направете и с мечтите: Смелите си мечти раздайте на страхливите хора! Безсрамните на срамежливите! Големите на малките! Детските на порасналите! Лудите на нормалните! И когато дойде време за вашите мечти тези раздадените ще се върнат, за да ви дадат крила!Запомнящо се и весело изпращане на старата година и нека да посрещнем новата година щастливи, благодарни, с пълни шепи мечти и много усмивки, за да бъде прекрасна, мечтателна, здрава и устремена Новата 2023 година! ❤
Весели празници, мили мои ❤

# 88
  • Бургас
Flowers Evergreen TreeЕх, че красиво! Благодаря, Инджи! Благословен да е домът ти! Благословено да е семейството ти!
Днес мисля да не се преработвам Stuck Out Tongue Closed Eyes
И утре....беж краченца към Смолян! Решихме тази година да избягаме от шетнята за Коледа и Стефановден.
Ще бъдем при родата, да ги видя как посрещнат драги гости, драги гости коледари Yum

Ако не сколасам да пиша, знайте че мисля за всеки един от вас!
Имайте топлина, уют, здраве и любов!
Желая на всички незабравими и светли Коледни празници!
Two Hearts

# 89
И аз съм вкъщи, след малко отивам на фризьор, че в главата съм като чума...от работа време не ми остава! Утре тръгвам за Трявна...честно казано не ми се ходи, но се моля да има масаж, че съм яко схваната! Другата част от родата многобройна ще се киснат на басейна....
Инджи и Ирка, мерси за чудесните, уютни пожелания! Heart

Общи условия

Активация на акаунт